چرا!
1390120200 صدم ثانیه!
.
میگم برای ما که از این گلا نمیفرستی ... اما میدونی اسم این گل چیه؟؟؟
![]()
![]()

سلام ..........منم گشنم شد .......سلامي چو بوي خوش قورمه سبزي اها نه اشنايي .....گشنه ام بود![]()
سلام ..........منم گشنم شد .......

ما خوبيم تو خوبي ؟حميد الهه خوبين زهرا كه خوب حالشو نميپرسم
سلامي چو بوي خوش قورمه سبزي اها نه اشنايي .....گشنه ام بود![]()
مشعل جنگل تقلب كردم از رو دست زهرا![]()
كجاس ؟؟؟
![]()

حميد الهه خوبين زهرا كه خوب حالشو نميپرسم
اره میدونم خودم این عکسو گرفتمچرا!
1390120200 صدم ثانیه!
.
میگم برای ما که از این گلا نمیفرستی ... اما میدونی اسم این گل چیه؟؟؟
![]()
![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gifسلامي چو بوي خوش قورمه سبزي اها نه اشنايي .....گشنه ام بود![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gifمشعل جنگل تقلب كردم از رو دست زهرا![]()
افریم که نمیپرسی صدبار که حال ادمو نمیپرسنحميد الهه خوبين زهرا كه خوب حالشو نميپرسم

سلام داداش.
سلام
خیلی قشنگه! اولین بارم بود میبینمش! ... قربون خدا برم ...
اره خيلي فكر كنم اينو زهرا خودش عكس گرفته اخه ديشب بهم نشون داد
نمیگم!
مرسی عزیز ...

نه خداروشكر خوابگاهي نيستم ولي واسه شام مهمون داريم بايد يه چند ساعتي دندون رو جيگر بزارم (البته اگه تلف نشم)... من با لوبيا سفيد اصلا دوس ندارم قرمز بهتره..اخي اگه خوابگاهي بدو برو در بزن اتاقاي ديگه فقط بگو نون خشكيه كلي نو ن جمع ميكني در ضمن من قورمه سبزي با لوبيا قرمز دوست ندارم با لوبيا سفيد چشم بلبلي دوست دارم![]()
![]()
نميگي ..يعني واقعا نميگي ؟؟
نگفتي ؟؟؟
![]()

نه خداروشكر خوابگاهي نيستم ولي واسه شام مهمون داريم بايد يه چند ساعتي دندون رو جيگر بزارم (البته اگه تلف نشم)... من با لوبيا سفيد اصلا دوس ندارم قرمز بهتره..
سلام به همگی
خوبید؟
آخه وقتی گفتی که تراکتای تبلیغاتی رو بالا میزنن ... من یه چیز دیگه فکر کردم ... امکان داره بگم ناراحت شی ... اما میگم چون شوخیه و تو هم ناراحت نمیشی! ...
.
اما من فکر کنم قد شما نمیرسیده تا ببینی!![]()
ولي نه بي شوخي هميشه نسبت به پيامايي كه ميدن زياد توجه نميكنم بعدشم افسوس ميخورم
چند ماه پيشم ميبردن سفر زيارتي دو روز مونده به بردن تازه فهميدم ..كه كار از ثبت نام گذشته بود
سلام ممنونسلام به همگی
خوبید؟
منظورتون همون مهدیسه دیگه؟سلام ...همه خوبن مسلما ...
خانم محدیث اه ؟؟؟
باشه عزیزم خداحافظولي نه بي شوخي هميشه نسبت به پيامايي كه ميدن زياد توجه نميكنم بعدشم افسوس ميخورم
چند ماه پيشم ميبردن سفر زيارتي دو روز مونده به بردن تازه فهميدم ..كه كار از ثبت نام گذشته بود
سلام ممنون
ولي دير اومدي دارم ميرم
خدانگهدار
ولي نه بي شوخي هميشه نسبت به پيامايي كه ميدن زياد توجه نميكنم بعدشم افسوس ميخورم
سلام ممنون
ولي دير اومدي دارم ميرم
خدانگهدار
منظورتون همون مهدیسه دیگه؟
خدارو شکر........
سلام احوال شما ؟سلام به همگی
خوبید؟
شمالی ها اصولا خوش سلیقه هستن ... محمدرضا راست میگه ... با لوبیا سفید یه چیز دیگست...
مستاجر ما شمالیه ... طبقه پایین میشینه ... هر شب که میرم خونه از بوی غذای اونا آب دهنم ناخوداگاه ترشح میشه!![]()
مرسي حالا كه اينطور شد شام تشريف بيار![]()
چه خبرا ؟؟؟؟؟با امتحانا چی کار میکنید؟؟؟سلام احوال شما ؟
مرسي حالا كه اينطور شد شام تشريف بيار![]()