می دونم. شوخی کردم!کی مسخره کرد؟؟؟
فقط خندم گرفته بود...از روی تمسخر نبود...![]()
دیگه چه خبر؟
می دونم. شوخی کردم!کی مسخره کرد؟؟؟
فقط خندم گرفته بود...از روی تمسخر نبود...![]()
(دیگه) ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! نکنه اینم اختصاریه؟دیگه...
هیچی...
(دیگه) ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! نکنه اینم اختصاریه؟
بازم بله... بله...
دیگر=>دیگه...
و دیگر هیچ...اینم ادبی و کامل...بالایی عامیانه بود...
![]()
بازم بله... بله...
باشه. چشم. به سلامت....
....................
پس با اجازت من برم دیگه...
اگه موندیو کسی اومد سلامه مارو بهش برسون...
فعلا...
برمیگردم...![]()
سلاااااااااااااااام!!!!!!!سلام امروز اولين روزي بود كه نتونستم صبح بيام البته بجز روزاي تعطيل چرا اينجا خراب بود
باشه. شب بخیر.فائزه جان من برم با اجازتون راستش دو سه باري اومدم كه بيام نشد
خدا نگهدار همگي
سلاااااااااااااااااام فائزه جونمباشه. شب بخیر.
سلاااااااااااااااااام.سلاااااااااااااااااام فائزه جونم![]()
تشکرم بازم تموم شد. برو به سلامت عزیزم.اومدم يه سلامي عرض كنمو برم بچه ها منتظرمن كه بريم كارت بزنيم واسه حضور خوابگاهشرمندتم فائزه جونم
كه تنهات ميذارم فعلا خداحافظ شبتم بخير خواباي خوب خوب ببيني
![]()
دل به دل راه داره منم دلتنگت بودم درسامو انباشته كرده بودم وقت ميانترماست الان خوندنشون سخت شده پي اونام فعلا بايسلاااااااااااااااااام.
خوبی عزیز؟؟؟
دلم برات یه ذره شده بود!!!!!!!
کجا بودی؟![]()
سلام
اینجا هیشکی نیس؟؟؟
یادش بخیر قبلنا چقد اینجا شلوغ بود
ولی سرنوشت این تاپیکم داره مثل شیمی صنایع و مواد و.........میشه
یادمه قبلنا وقتی میومدم باشگاه یه راست اولین تالاری که میرفتم اینجا بود ولی دیگه نه,چون میدونم کسی اینجا نیس و اگرم باشن دیگه اون مهر و محبت و صفای قدیمیو نداره
بعضی وقتا از خودم میپرسم ایا واقعا زهرا اقا افشین دایی اقا سعید اقا رضا همونایین که من وقتی بار اول اومدم اینجا بهم خوش اومد گفتن و من از صمیمیت اونا خوشم اومدو اینجا موندگار شدم
یادمه اینجا قبلنا همون پر از انرژی بودینو صفا و صمیمت ولی الان دیگه اینجور نیستین فقط یه سلام میدینو میرین و اگرم پست بدین خیلی یخین و من از یخی شما میلرزم و از خودم میپرسم من اینجا چیکار میکنم واقعا من اینجا چیکار میکنم؟؟؟؟
من دیگه اینجارو دوس ندارم و نمیخوام از اینجا متنفر بشم پس دیگه نمیام اینجا تا روزی که هممون به خودمون بیامو و همون ادمای پر مهر صفا باشیم که با اومدنمون به این تالار اینجارو پر از نور و شادی و گل کنیم
متاسفم اگه اینارو نمیگفتم بغضم تو گلوم گیر میکرد و نمیتونستم اروم بشم
من همتونو خیلی دوس دارم فقط دعا میکنم یه روزی این تالار مثل قدیما بشه حتی بهتر از اون روزا
خدانگهدار همگی
ساعت 12:04 تاریخ 05/02/1389
من از همه معذرت میخام ...سلام شبنمی....
قبول دارم... به نظر من واسه همه یکنواخت شده...دیگه جذابیت قبل رو نداره.. خیلی ها به اینجا وابسته شدن.. شده واسشون بیشتر یه عادت (خودم اینجوریم)...دلشون واسه بچه ها تنگ میشه نه این تاپیک... اون موقع ها هم محیط اینجا واسه چند نفری که تازه امده بودن جذاب بود... هم کاربرا ....حداقل وقتی میومدن اینجا هر چی غم و غصه داشتن واسه چند دیقه فراموش میکردن..... واسه بعضی ها یه پناهگاه بود.... یه جایی که از مشکلات زندگیشون به دور باشن...با چند نفر که پر انرژی بودن بگن و بخندن و شاد باشن.. حتی درد دل کنن و خودشون اروم کنن...
یه دوره ایه که تکرار میشه ....بچه های جدید میان... بچه های قدیمی تر میرن... و محیط اینجا که ارتباط مستقیمی با کاربرا داره تغییر میکنه.... بچه های فعال قدیمی تر کجان؟ میبینیشون؟ اصلا میشناسیشون؟ شاید فقط چند تا پست ازشون دیده باشی...خیلی هاشون دیگه نمیان......برو به صفحه های اول همین تاپیک... از میون اون همه کاربر چند نفرشون حالا هستن ؟ به جز افسون بقیه شون گهگاهی یه سلامی میکنن و میرن.....خیلی هاشون هم به کل نمیان... من که چند ماهی قبل از تو بودم و بیشتر تو تاپیکای اینجا میگردم .. خیلی از فعالای قدیمی رو نمیشناسم...
جای اقا حمیدرضا خیلی خالیه...نبودشون خیلی احساس میشه...جای زهرا هم همینطور.. درسته میاد... اما خیلی کم... که به نظر من هر دوشون سهم خیلی زیادی تو شادی این تاپیک داشتن...البته نمیخوام سهم بقیه بچه ها رو نادیده بگیرم... همه با هم شادی میبخشن... اما همه اینو میدونن که زهرا انرژی خاصی به این تاپیک میداد... کسی که همیشه به گرمی و با اغوش باز از همه پذیرایی میکرد.. با همه شوخی داشت و سر به سر همه میذاشت...کافیه بری پیج های اون روزا رو یه نگاهی بندازی... شک ندارم بقیه با دیدن اون شور و هیجان تحریک میشدن و تاپیکای جدید میزدن ...تو همه تاپیکا جواب میدادن.. حتی به اگه بلد نبودن.... کارایی میکردن که الان خیلی کمتر میبینیم ازشون... یادته اون موقع ها اقا رضا چقدر شعر میسرود..... بعد از مدتها یه شعر (خیلی باحال) گفت که با همون شعرش چقد خیلی ها رو خندوند...(این یه مثال بود).... این تغییر یهویی نبود... مثل همون ازمایشهه هست که قورباغه رو توی اب میذارن و بهش حرارت میدن تا کم کم بدون اینکه متوجه بشه از پا درش میاره... اینجا هم خیلی اهسته اینجوری شده...
نمیگم الان بچه ها کم میذارن.... اقا رضا اقا حمید و اقا امیر هنوز همونجوری با انرژِی هستن ... و وقتی چند تایی هستن حال و هوای این تاپیک رو میبرن به همون ایام... حالا امکان داره یه روز کار داشته باشن یا سر حال نباشن... اما در کل انرژی میدن...
واسه اینکه از این حالت در بیاد بیشتر نیازمنده یه تحول یه هیجان یه شوکه...
منم تصمیم یه مدت دوری رو دارم.... اختیاری که نمیتونم..(میزان اعتیادم بالاست) اما اجباری حتما این کار رو میکنم...
تو هم اگه خسته شدی واسه یه مدت نیا.. اما نه واسه همیشه.. امیدوارم هر چه زودتر به روال قبل برگرده....اون موقع ای که تو امدی تو اوج بود... قبل از تو هم این حالت رو داشت... فعالین این تاپیک و افسون و زهراو من و افشین و چند نفر (یادم نیست)دیگه بودیم.. بقیه هم میومدن و میرفتن... مطمئن باش دوباره اوج میگره.... به امید اون روز...
سلام...سلام سلام سلام
چه خبرا؟؟؟
کجایید پس؟؟؟
اقا من شب که میام خونه دیگه خستم خخوب بیایید یه خسته نباشید بگید دیگهمیرما
کسی زن نگرفته؟
شوهر نکرده؟؟؟؟؟
اهانده ( بقول محمدرضا که یه بار گفت ) زوددددددددددددددددددددددد
زنده باشی عزیزمسلام...
خسته نباشید...![]()
کی؟من؟زنده باشی عزیزم
سلام به روی ماهت
خوب اصل موضوع رو بگو ببینم
چه خبرا؟؟؟؟![]()
12 تا دختر مجرد ..... این فاجعه استافسون
وحید
مریم
زهرا
حمیدرضا
محمدرضا
فرهاد
رضا
امیر مسعود
حمید
فائزه
سورین
نیلوفر
نفیسه
الهام
افشین
نارون
محمد
محسن
امین رخ
سمانه
سارا
پژمان
سمیه
آسیه
خوش بحال این قرمزاااااا
ای بابا... اینو... امشب چته؟؟؟؟کی؟من؟
چی بگم...![]()
میخای این 12تارو با اون 8تا مزدوج کنیم...نظرت چیه؟دستت به خیر هست؟؟؟12 تا دختر مجرد ..... این فاجعه است
8 پسر مجرد ............... الان عمق فاجعه شدیدتر شد![]()
افسون
وحید
مریم
زهرا
حمیدرضا
محمدرضا
فرهاد
رضا
امیر مسعود
حمید
فائزه
سورین
نیلوفر
نفیسه
الهام
افشین
نارون
محمد
محسن
امین رخ
سمانه
سارا
پژمان
سمیه
آسیه
امین
خوش بحال این قرمزاااااا
کمی وضعیت بهتر شد امین رو حواسم نبود اضافه کنم ... الهی شکر12 تا دختر مجرد ..... این فاجعه است
9 پسر مجرد ............... الان عمق فاجعه شدیدتر شد![]()