مهندس شکوفه
عضو جدید
سلام به همگی
به نظر منم ظهرهای جمعه مخصوص استراحته مگه نه؟
شایعه سجدی ؟؟؟؟
من فکر می کردم مریم خانم سحر خیز باشه
مریم جان راست می گه ؟؟؟؟
سلامسلام دوستان
حمید راست میگه دیگه![]()
سلام دوستان
حمید راست میگه دیگه![]()
![]()
![]()
![]()
به خودت بگو....
از خواب ظهر خوشم نمیاد.. فقط روزایی که شب دو سه ساعت خوابیده باشم ظهر میخوابم.. در واقع بیهوش میشم....
خب پس من رفتم استراحت
بچه ها فعلا خدانگهدار
مراقب خودتون هم باشین
یه سایت مقاله هست www.civilica.com ولی باید مقاله هاشو بخری هر مقاله ای2000 تومنه
سلام به همگی
شایعه س![]()
![]()
میخوان چهره منو خدشه دار کنن
سلام
اره راست میگه ...(حالا چی گفته بود؟؟؟)
به سلامت...خب پس من رفتم استراحت
بچه ها فعلا خدانگهدار
مراقب خودتون هم باشین
....
خب میگم بچه ها معرفی کنن!
سلامسلام به همگی
ممنون...
ببخشید فعلا تشکر ندارم.. هر وقت شارژ شد برمیگردم همه اینا رو جبران میکنم....
یه دنیا ممنون..یه سایت مقاله هست www.civilica.com ولی باید مقاله هاشو بخری هر مقاله ای2000 تومنه
همون که بعداز ظهر جمعه ها مخصوص استراحته دیگه ... چرا سوتی میدی؟![]()
![]()
مصرفم زیاده...زود هم تمام میشه.شما که همیشه خدا تشکر ندارین!
یادتون نره جبران کنین!![]()
سلام خوب چون دلگیره باید بخوابی که اصلا متوجه دلگیریش نشی
حالا تو یه بار امتحان کن قول بت می دم همیشه بعدازظهر جمعه ها خواب خواب باشی![]()
مصرفم زیاده...زود هم تمام میشه.
حتما....![]()
خواهش می کنم عزیزمیه دنیا ممنون..![]()
رایگانشو نداری![]()
واسه درس روش های تحقیق میخوام.. استاد گفته حداقل ده تا مقاله حیطه یه موضوع مد نظرتون بخونید و مقدمه و مروری بر مطالعات پیشینش رو بنویسید واسه مشق شبتون....
جدیدا شده 12.... اما تا حالا نتونستم امتیاز بدم.. هر وقت میدم ارور میده....مریم جان قدرت امتیاز دهی شما چنده؟
قربانت..... چشم... بازم ممنونم... لطف کردیخواهش می کنم عزیزم
برو تو این سایته بگرد مقاله هایی که بدردت می خوره پیدا کن بعد اسمشونو تو گوگل وارد کن مجانیشو پیدا کن![]()
کجا بودی این همه وقت؟؟؟؟؟من رفتم ...
روز خوش !
من رفتم ...
روز خوش !
جدیدا شده 12.... اما تا حالا نتونستم امتیاز بدم.. هر وقت میدم ارور میده....
حالا اگه گفت
ای جاااااااااااااااااااااان...
چه خجالتیم می کشه...
ایشالا هرچی قسمتته نصیبت بشه...
یه عروسیم افتادیم![]()
شبنمی بگو مدیر تالار محرمه
اره خوشبخت بشين جالبه چه زود ميشه شايعه درست كرد
چقد مدیربيشترين تراكم كاربري در سايت 1,689 کاربر در 2009/12/15 و ساعت 09:44 PM بوده است.
kaghaz rangi, .Soheil, 123m, abby57, AF.shin, afsoon6282+, Agent_47, alexiii, aliina, Ali_farhani, amin1365, AMIN_XCD, ARAMESH, arnold, barg, bebinan, bmi, Carduelis, chista20, Civil Boy, dalin+, dimah_azer, ebi1060, Elham74, eng.esmail, error.ok4u, eskan, eskarfild, fa_moeini, FZ.H, Gholche, gizmo, hacker boy, Hamid Reza.M, hamidelahi, hobab2007, hosseinassar, hosseinfigo63, ixabedi, Javad_ht, jonny depp, josefy, k2_h, kind killer, king_of_night+, kolssoom, lili 68, m.sarmast, mahdip30, mahnaz.demehri+, majidhosseini, malizadeh, mansoore72, maryam-d, maziyar_darabi, mbs50, mechanic student, mehdix622, mehdi_m_kh, merijoon, mirror_life2006, mmm98k, mohammadis, mohande30, mohandesehsan, mohsenyek5, mona_azad, Mossit, nader_telecom, nilgoon13, Null, omid mohammadi, ooraman, parsaf, pianist.h, Polaris_2010, pyaazd, raminbabak, reza_1364+, RIG, roze888+, saeed.marshelo, saeidyazdani, sahar_2481, salamat874, saman61, samira_3001, sarsaz, sepid_mahmoudian, SerpentoR, setare.a, sh85, shfpr, shinbi, siyavash51, smk1, sosmar, soudabe, t.salehi, tetiscom, مهدی مرعشی, میرحسین, معمار67سبز+, کربلایی, گلابتون+, گندم طلایی+, گیگیل, پری دریایی, venous_20+, vida, wwwolf, xfx2010, yas_67+, z.nani, zamanian.akbar, ziarifar, zx1, _jahromiallen, آذرمهر, الهام رضایی, بابک جاهد, حــامد, حجت الاسلام فاکر, حسین-تی, رضامیری, سودابه.ك, سيما ايلار, شاهین تیز پرواز, علمدار شرفزاده
منم دوس دارم اسمم پر رنگ باشهپررنگا؟بیچاره تر از این پررنگا کسی نیست
ممنون بهترم![]()
سلام اقا حمید خوب هستین؟آخیییی ... چه گاو نازی!
.
دوستان کسی از این مرمت گر جوون من خبر نداره!؟![]()
حالا که درحد حرفه این هفته مشخص میشه اگه مشخص شد میگم
یلی ممنونم
چقد مدیر
منم دوس دارم اسمم پر رنگ باشه![]()
سلاااااااااااااااااااام
سلام مرمت گر جون این تک رو چقد هواتو داره باهم دوستین؟سلاااااااااااااااااااام
سلام اقا حمید خوب هستین؟
کاری داشتین؟
آخیییی ... چه گاو نازی!
.
دوستان کسی از این مرمت گر جوون من خبر نداره!؟![]()
هر روز چند تا امتیاز داری؟ من حدودا چهل تا....شاید هم بیشتر....اما به روز مصرف میشن
12؟ من که 7ام این همه امتیاز میدم در راه خدا!
![]()