چیو ببینم؟ من که هستم به من بگو!!!
حرف زدن دیشب با خودمو میگم!!!!!! هیچ کس نبود، اینجا با خودم حرف می زدم!چیو ببینم؟ من که هستم به من بگو!!!
اومد امتیاز داد رفت. میاد...جدی؟ خسته نباشی.....چرا الهه نمیاد اینور...روشنه که!!!
گویا بازم با خودم حرف می زنم!!!!!!!
فائزه جون ديگه از اين كارا نكن بدآموزي داره به حميدم سرايت كردهحرف زدن دیشب با خودمو میگم!!!!!! هیچ کس نبود، اینجا با خودم حرف می زدم!
سلام به همگيجدی؟ خسته نباشی.....چرا الهه نمیاد اینور...روشنه که!!!
سلام . چطوری الهه جون؟فائزه جون ديگه از اين كارا نكن بدآموزي داره به حميدم سرايت كرده
سلام به همگي
چرا فقط دو نفر![]()
بس اميدوار باشيم كه ميان .يه دعاي جمع كنيد منم آمين بگمخب حالا شدیم 3 نفر!!!!
از کدوم نوعش می خوای بخرم بیارم؟فائزه اميرم كه رفت باز مونديم دو نفر
تخمه داري بده بشكونيم
گذاشتم به سليقه خودت .فقط زيادي شور نباشهاز کدوم نوعش می خوای بخرم بیارم؟
![]()
بیا تخمه جاپونی گرفتم. بزن روشن شی!!!گذاشتم به سليقه خودت .فقط زيادي شور نباشه
با اينكه سفته ولي دستت درد نكنه .از بيكاري نجاتمون ميده!!!بیا تخمه جاپونی گرفتم. بزن روشن شی!!!
![]()
رفتم تخمه جاپونی بگیرم بیام بستنیم آب شد!!!!!!!!بچه ها تا شما این بستی را نوش جان کنید....
![]()
منم ویندوز را عوض کنم بیام.....دهنمو سرویس کرده!!!!! با اجازه!!!!!
چشم. ولی زود بیایا......دارم ميرم شيريني بپزم رودي ميام . با خودت حرف نزني ؟![]()
باید بهم حق بدی که با خودم حرف بزنم الهه جون!!!دارم ميرم شيريني بپزم رودي ميام . با خودت حرف نزني ؟![]()
بالاخره یکی اومد. خوش اومد. آره منم شیرینی می خوام!!!!!سلام من اومدم...نبینم تنها بمونی!!!!
الهه رفت شیرینی بپزه؟ کاش زود بیاد دلم شیرینی میخواد!!!
نه بابا! من تنها بودم. البته قبلش الهه یه خرده تخمه ریخت تو جیبش بعد رفت!!!!!!میبینم تخمه بازار راه انداختین!!!! سرگرم بودین دیگه! آره؟
میگم شمام بفرما!میبینم تخمه بازار راه انداختین!!!! سرگرم بودین دیگه! آره؟
سلام من اومدم...نبینم تنها بمونی!!!!
الهه رفت شیرینی بپزه؟ کاش زود بیاد دلم شیرینی میخواد!!!
بالاخره یکی اومد. خوش اومد. آره منم شیرینی می خوام!!!!!
مثل اینکه بازم تنهام!!!!!!!
نه والله. شبت بخیر. باید برم. آخه من هنوز شام نخوردم!!!!!!!!!ميبينم كه هر چي شكمو دوروبرم جمع شدن .
نه گلم تنها نيستي .تالار به اين شلوغي با 3 كاربر تو عمرت ديدي ؟![]()
برو شام بخور الان پشت كامپيوتر تلف ميشي .......نه والله. شبت بخیر. باید برم. آخه من هنوز شام نخوردم!!!!!!!!!
بای بای.
شیرینیم که به ما ندادی....
اشکال نداره. فردا یقه تو می چسبم!!!!![]()
هوووووووومممممماز کدوم نوعش می خوای بخرم بیارم؟
![]()
منظورت اينه كه حرف مفت نزنيد ميخوام برم ؟سلام
و
خداحافظ