زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا امين .چطوري ؟چه خبر ؟چيكار ميكني ؟ دانشگاه چطوره ؟هوا خوبه؟ ......

سلام مريم جون شما خوبيد

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا امين .چطوري ؟چه خبر ؟چيكار ميكني ؟ دانشگاه چطوره ؟هوا خوبه؟ ......​
چه خبره؟؟؟...:surprised:من این همه سوالو باهم نمیتونم جواب بدم ها...:D
هوا که خوبه...خودم خوبم(فوق العاده)...خبر خاصی نیست...دانشگاه بده...تایپ...:D;):D

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
هوم؟؟؟:eek:
منظورت چیه؟...راستی این آواتار جدیدت چقد بهت میاد...:D
هيچي.منظوري نداشتم:D

لوسسسسسسسسسسس:razz:
سلام آقا امين .چطوري ؟چه خبر ؟چيكار ميكني ؟ دانشگاه چطوره ؟هوا خوبه؟ ......

سلام مريم جون شما خوبيد

سلام الهه.خوبم گلم.تو خوبي فدات شم؟:heart::gol::heart:

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبره؟؟؟...:surprised:من این همه سوالو باهم نمیتونم جواب بدم ها...:D
هوا که خوبه...خودم خوبم(فوق العاده)...خبر خاصی نیست...دانشگاه بده...تایپ...:D;):D
واسه چي دانشگاه بده؟ نكنه شلوغي كردي استادتون گفته يه پا بالا برو جلو در كلاس بايست.اگه اينجوريه بيام وساطت ...

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه چي دانشگاه بده؟ نكنه شلوغي كردي استادتون گفته يه پا بالا برو جلو در كلاس بايست.اگه اينجوريه بيام وساطت ...
اینو گفتی...یادم باشه که یادت بندازم که یادم بندازی آخره شب یه چیزی تعریف کنم...:D;)

حالا لوسسسسس کیه؟؟؟؟یه صفحه رو که پر کردی...نیمساعته دارم میرم پایین به جایی نمیرسم...اینا چه پستیه میذاری آخه؟؟؟...:mad::(:razz::D;):D:biggrin:

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو گفتی...یادم باشه که یادت بندازم که یادم بندازی آخره شب یه چیزی تعریف کنم...:D;)

حالا لوسسسسس کیه؟؟؟؟یه صفحه رو که پر کردی...نیمساعته دارم میرم پایین به جایی نمیرسم...اینا چه پستیه میذاری آخه؟؟؟...:mad::(:razz::D;):D:biggrin:
خب الان كه هستيم :يادم انداختي يادت بندازم كه يادم بندازي كه يادت بندازم يه چيزي رو تعريف كني !!!! پس زود تا 10 ميشمورم تعريف كن.

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب الان كه هستيم :يادم انداختي يادت بندازم كه يادم بندازي كه يادت بندازم يه چيزي رو تعريف كني !!!! پس زود تا 10 ميشمورم تعريف كن.
ینی بگم؟؟؟؟
امروز سر کلاس بودیم...برنامه نویسی...که به یکی از بچه ها گفتم یه عکس از بچه ها بگیر اونم گوشیشو درآوردو شروع کرد تنظیم کردن...گفتم صداش یادت نره...صدانده ها!!!...
گفت ok بعد اومد عکس بگیره یه دفه دیدم فلاش زد...کلاس روشن شد ،ماهم ردیفه دوم نشسته بودیم...یه دفه دیدم استاده داره بدجور نگا میکنه...این رفیقه ماهم باز رفت تو کاره تنظیم که دیگه فلاش نزنه استاده هم نگاه میکرد بد یه دفه سرشو آورد بالا(البته من زدم تو سرش)استاده بهش گفت:تموم شد؟اینو میگی سرخ شده بود منم داشتم غش میکردم از خنده....استاده هم از عصبانیت آتیش گرفته بود...خلاصه چارتا بدو بیراه به ما گفتو ادامه داد...:(:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

:smile:===>سلام؟:surprised:
نخند...راست میگم...این انگشته که باهاش این چیزه موسمو چرخوندم درد گرفت آخه...:cry::(:D

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی بگم؟؟؟؟
امروز سر کلاس بودیم...برنامه نویسی...که به یکی از بچه ها گفتم یه عکس از بچه ها بگیر اونم گوشیشو درآوردو شروع کرد تنظیم کردن...گفتم صداش یادت نره...صدانده ها!!!...
گفت ok بعد اومد عکس بگیره یه دفه دیدم فلاش زد...کلاس روشن شد ،ماهم ردیفه دوم نشسته بودیم...یه دفه دیدم استاده داره بدجور نگا میکنه...این رفیقه ماهم باز رفت تو کاره تنظیم که دیگه فلاش نزنه استاده هم نگاه میکرد بد یه دفه سرشو آورد بالا(البته من زدم تو سرش)استاده بهش گفت:تموم شد؟اینو میگی سرخ شده بود منم داشتم غش میکردم از خنده....استاده هم از عصبانیت آتیش گرفته بود...خلاصه چارتا بدو بیراه به ما گفتو ادامه داد...:(:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

نخند...راست میگم...این انگشته که باهاش این چیزه موسمو چرخوندم درد گرفت آخه...:cry::(:D
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:نگي نه بين خودمون باشه تو هم سر كلاس شلوغي ها. برعكس من كه اصلا صدام در نمياد . خيلي ساكت . مظلوم . گوشه گير . خجالتي.:redface:......

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی بگم؟؟؟؟

:biggrin::biggrin::biggrin:

اوخييييييييييييييييييييييييييي:biggrin::biggrin::biggrin:

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:نگي نه بين خودمون باشه تو هم سر كلاس شلوغي ها. برعكس من كه اصلا صدام در نمياد . خيلي ساكت . مظلوم . گوشه گير . خجالتي.:redface:......
شلوغ چیه؟عکسرو لازم داشتم...والا به خدا...:redface::D;):D
بعدشم تو گوشه گیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::biggrin::biggrin::biggrin:

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان می شه خودتون رو معرفی کنید

من اسم همه تون رو یادم رفته

:redface::redface::redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا