عادت ندارم شوخي هارو جدي بگيرمالهه جان من کوچیکتم!
.
باید برم ...
.
خداحافظت باشه...
خدافظ
عادت ندارم شوخي هارو جدي بگيرمالهه جان من کوچیکتم!
.
باید برم ...
.
خداحافظت باشه...
دم همه ی بچه های کشاورزی گرم !!!
![]()
خب همه جا همینجوریه!!!خوبه به فيض ميرسين در جوار ديگر رشته ها![]()
هوم؟؟؟
چه خبره؟؟؟...سلام آقا امين .چطوري ؟چه خبر ؟چيكار ميكني ؟ دانشگاه چطوره ؟هوا خوبه؟ ......
هيچي.منظوري نداشتمهوم؟؟؟
منظورت چیه؟...راستی این آواتار جدیدت چقد بهت میاد...![]()
سلام آقا امين .چطوري ؟چه خبر ؟چيكار ميكني ؟ دانشگاه چطوره ؟هوا خوبه؟ ......
سلام مريم جون شما خوبيد
واسه چي دانشگاه بده؟ نكنه شلوغي كردي استادتون گفته يه پا بالا برو جلو در كلاس بايست.اگه اينجوريه بيام وساطت ...چه خبره؟؟؟...من این همه سوالو باهم نمیتونم جواب بدم ها...
هوا که خوبه...خودم خوبم(فوق العاده)...خبر خاصی نیست...دانشگاه بده...تایپ...![]()
لوسسسسسسسسسسسسسسسسس؟هيچي.منظوري نداشتم
لوسسسسسسسسسسس![]()
هيچي.منظوري نداشتم
لوسسسسسسسسسسس
سلام الهه.خوبم گلم.تو خوبي فدات شم؟![]()
اینو گفتی...یادم باشه که یادت بندازم که یادم بندازی آخره شب یه چیزی تعریف کنم...واسه چي دانشگاه بده؟ نكنه شلوغي كردي استادتون گفته يه پا بالا برو جلو در كلاس بايست.اگه اينجوريه بيام وساطت ...
حالا لوسسسسس کیه؟؟؟؟یه صفحه رو که پر کردی...نیمساعته دارم میرم پایین به جایی نمیرسم...اینا چه پستیه میذاری آخه؟؟؟...
خب الان كه هستيم :يادم انداختي يادت بندازم كه يادم بندازي كه يادت بندازم يه چيزي رو تعريف كني !!!! پس زود تا 10 ميشمورم تعريف كن.اینو گفتی...یادم باشه که یادت بندازم که یادم بندازی آخره شب یه چیزی تعریف کنم...
حالا لوسسسسس کیه؟؟؟؟یه صفحه رو که پر کردی...نیمساعته دارم میرم پایین به جایی نمیرسم...اینا چه پستیه میذاری آخه؟؟؟...![]()
اینو گفتی...یادم باشه که یادت بندازم که یادم بندازی آخره شب یه چیزی تعریف کنم...
حالا لوسسسسس کیه؟؟؟؟یه صفحه رو که پر کردی...نیمساعته دارم میرم پایین به جایی نمیرسم...اینا چه پستیه میذاری آخه؟؟؟...![]()
ینی بگم؟؟؟؟خب الان كه هستيم :يادم انداختي يادت بندازم كه يادم بندازي كه يادت بندازم يه چيزي رو تعريف كني !!!! پس زود تا 10 ميشمورم تعريف كن.
نخند...راست میگم...این انگشته که باهاش این چیزه موسمو چرخوندم درد گرفت آخه...
ینی بگم؟؟؟؟
امروز سر کلاس بودیم...برنامه نویسی...که به یکی از بچه ها گفتم یه عکس از بچه ها بگیر اونم گوشیشو درآوردو شروع کرد تنظیم کردن...گفتم صداش یادت نره...صدانده ها!!!...
گفت ok بعد اومد عکس بگیره یه دفه دیدم فلاش زد...کلاس روشن شد ،ماهم ردیفه دوم نشسته بودیم...یه دفه دیدم استاده داره بدجور نگا میکنه...این رفیقه ماهم باز رفت تو کاره تنظیم که دیگه فلاش نزنه استاده هم نگاه میکرد بد یه دفه سرشو آورد بالا(البته من زدم تو سرش)استاده بهش گفت:تموم شد؟اینو میگی سرخ شده بود منم داشتم غش میکردم از خنده....استاده هم از عصبانیت آتیش گرفته بود...خلاصه چارتا بدو بیراه به ما گفتو ادامه داد...
===>سلام؟
![]()
نخند...راست میگم...این انگشته که باهاش این چیزه موسمو چرخوندم درد گرفت آخه...![]()
ینی بگم؟؟؟؟
امروز سر کلاس بودیم...برنامه نویسی...که به یکی از بچه ها گفتم یه عکس از بچه ها بگیر اونم گوشیشو درآوردو شروع کرد تنظیم کردن...گفتم صداش یادت نره...صدانده ها!!!...
گفت ok بعد اومد عکس بگیره یه دفه دیدم فلاش زد...کلاس روشن شد ،ماهم ردیفه دوم نشسته بودیم...یه دفه دیدم استاده داره بدجور نگا میکنه...این رفیقه ماهم باز رفت تو کاره تنظیم که دیگه فلاش نزنه استاده هم نگاه میکرد بد یه دفه سرشو آورد بالا(البته من زدم تو سرش)استاده بهش گفت:تموم شد؟اینو میگی سرخ شده بود منم داشتم غش میکردم از خنده....استاده هم از عصبانیت آتیش گرفته بود...خلاصه چارتا بدو بیراه به ما گفتو ادامه داد...
===>سلام؟
![]()
نخند...راست میگم...این انگشته که باهاش این چیزه موسمو چرخوندم درد گرفت آخه...![]()
شلوغ چیه؟عکسرو لازم داشتم...والا به خدا...![]()
![]()
![]()
![]()
نگي نه بين خودمون باشه تو هم سر كلاس شلوغي ها. برعكس من كه اصلا صدام در نمياد . خيلي ساكت . مظلوم . گوشه گير . خجالتي.
......
شلوغيتو اينجا لو دادي تو عكس هم كلاسياتو ميخواي چيكار .من كه از بس قيافه نحسشونو ميبينم نيازي به عكس ندارمشلوغ چیه؟عکسرو لازم داشتم...والا به خدا...
بعدشم تو گوشه گیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام...منو میگهسلام ببخشید اینجا تالار کشاورزیه؟؟؟!!!
نه اشتباهي آدرس دادن دو تا كوچه پايين تره .بغلشم يه رستورانسلام ببخشید اینجا تالار کشاورزیه؟؟؟!!!