يكي نيست بگه آخه الانم وقت سلف رفتن بود؟
تو مشخصات منو خوندي .من اهل اروميه ام پس يعني تركم![]()
![]()
![]()
کبریتمو گم کردم.آره کامل کامل ... تازه زیادیشم هست!
خب دیگه ... حالا یه چیزی گفتم ...
آتیشت چی شد؟
يكي نيست بگه آخه الانم وقت سلف رفتن بود؟
نه كي هست ؟ چي ميخونه ؟ تو دانشگاه سراسري پرديس نازلو ؟اگه بچه باحاليه برم پيداش كنمآبجی شوخی میکنم!
فقط گفتم نحوه برخوردشون با هم جالبه و با مزه اس!
.
.
.
.
ببینم حسین ابراهیمی میشناسی؟ (بچه ارومیه ... حدودا 20 ساله)
واقعا داداشته يا شوخي كردي .من كه اگه همچين داداش بي ملاحظه اي داشتم خودم خفش ميكردم.واقعا ... نمیفهمه دیگه چیکارش کنم آبجی؟
راستی شما میدونید که king_of_night داداشه منه؟
هدیه میدی حداقل یه فندک درست بده!!!!! این فندکه که نه سنگ داره نه گاز!!!!!!!
نه كي هست ؟ چي ميخونه ؟ تو دانشگاه سراسري پرديس نازلو ؟اگه بچه باحاليه برم پيداش كنم
ميشه خودتونو معرفي كنيد ؟ من هنوز خيلي يارو نمي شناسمهدیه میدی حداقل یه فندک درست بده!!!!! این فندکه که نه سنگ داره نه گاز!!!!!!!
هدیه میدی حداقل یه فندک درست بده!!!!! این فندکه که نه سنگ داره نه گاز!!!!!!!
بیا ... اینو جدم داده بود بهم یادگاری! بیا برای تو دوست عزیز ...
![]()
واقعا داداشته يا شوخي كردي .من كه اگه همچين داداش بي ملاحظه اي داشتم خودم خفش ميكردم.مردمو اينجا كاشته خودش رفته سلف
![]()
سلام عزیزم اسم من فائزه ست. خوشحالم به جمع ما اضافه شدی.ميشه خودتونو معرفي كنيد ؟ من هنوز خيلي يارو نمي شناسم
خوش اومدی!!!![]()
نه داداشي به تو كه جسارت نكردم گفتم يكي به دوستاي دانشگاهيمون اضافه شه فقط همينمگه من... مردم که تو بخوای بری اونو پیدا کنی؟ هیچ جا باحال تر از من پیدا نمیکنی!
از دوستای گل سربازیمه! گفتی ارومیه یادش افتادم ... روحش شاد ... فاتحه مع صلوات!
نمیدونم چی قبول شد فقط میدونم دانشگاه تو خود ارومیه قبول شد!
منظورت جد چندمته؟؟؟ آخه این فندکو نبیره ات باید بهت داده باشه!!! آخه زیادی جدیده!!!بیا ... اینو جدم داده بود بهم یادگاری! بیا برای تو دوست عزیز ...
![]()
سلام عزیزم اسم من فائزه ست. خوشحالم به جمع ما اضافه شدی.
خوش اومدی!!!![]()
ماشاالله تو همین تالار 158 تا فائزه داریم ...
یادم باشه اسم دخترمو بزارم فائزه!![]()
حرف بد نزن .بدآموزي دارهامیر وارد میشود!
مرتیکه رفته کباب زده تو رگ ما اینجا گشنه گشنه ...
![]()
اَ اَ اَ .... به شما از این کبابا میدن؟؟؟؟ خوش به حالتون!!! برای ما به جای کباب دو تا کمربند میذارن تو سینی!!!!امیر وارد میشود!
![]()
نه داداشي به تو كه جسارت نكردم گفتم يكي به دوستاي دانشگاهيمون اضافه شه فقط همين
يه ساختمون داريم واسه كلاساي عمومي كه از هر رشته اي ميان اگه اتفاقي ديدمش سلامتو ميرسونم ميگم ما تو نت فاتحه داديمو حلواتم خورديم![]()
تو چرا هميشه نوشته ي يكي ديگرو به نقل قول از من ميزني .مشكلت با من چيه ها ها ها ها هاماشاالله تو همین تالار 158 تا فائزه داریم ...
![]()
نه خیر حق نداری اسمتو بذاری فائزه!!! اونوقت یکی تو رو ببینهمیگه همه فائزه ها انقد زشتن؟؟؟ نمیشه. نباید اسمتو عوض کنی، همون حمید خوبه.ماشاالله تو همین تالار 158 تا فائزه داریم ...
منظورت جد چندمته؟؟؟ آخه این فندکو نبیره ات باید بهت داده باشه!!! آخه زیادی جدیده!!!
من اجدادم مریخ بودن از اونجا اوردن!
بیا این دیگه محشره جون میده باهاش یه قل دو قل بازی کنی!
![]()
تکذیب می کنم
یه بار دیگه تکرار کن...چی؟؟؟؟؟؟
به کجا چنین شتابان ؟
افشین از نسیم پرسید ...( این نسیمش ایهام داشت ها ! :دی )
تو که باز افشین منو اذیت کردی...زهرااااااااااااااااااااااااااااااااا...نسیم به افشین گفت
فضولو بردن جهنم![]()
اون قسمت هایی رو که قرمز کردم دوباره نگاه کن![]()
نه خیر...افشین آزارش حتی به یه مورچه هم نمیرسه...فقط به فیل میرسه!!!نمیدونم حتما شما بودی دیگه![]()
چون آقامون شک داره...منم شک می کنممنم نگفتم اینا همشون اسم خودته
اینجوری که خودت گفتی ، اسم واقعیت فائزه هست و دوست داری شبنم صدات بزنن ...
البته به فائزه بودنت هم مشکوکم ...![]()
ایشالله روزی خودت
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif
البته من کامل نیومدم ...
بیشتر این شکلیم :![]()
حمیییییییییییییدددددد...نمیگی من گشنمه دلم میخواااااااادددددددد...بیام بزنم لهت کنم؟؟؟امیر وارد میشود!
![]()
اونم ميگم ولي به مقتش .واسه جلسه اولي زودهسلام بر بچ!!! ما اومدیم....داداش ما را!!! ما هنوز خودمون سرچ نکردیم چی خوردیم اون دریافته!!! اره فکر کنم همینی که تو میگی بود...الهه خانم...فائزه خانم...ببخشید معطل شدین!!!! الهه خانمم که کامل خودشو معرفی کرد...فقط شماره پاتو نگفتی!!!!!
خوبه ...
خب اینم از مشخصاتش:
لاغر و دراز با ارتفاعی حدود 2متر و 48 سانتی متر!
موهایی بور با چشمایی ورقلمبیده...
با حنجره ای کاملا استثنائی بطوری که اگه سلام بکنه ممکنه ارتعاشات صوتیش شما رو دست کم تا 2 متر به عقب پرت کنه ...
اصلا از 2 کیلومتری تابلوئه... دیدیش سلام منو برسون بگو حمید ق خیلی میخوادت ![/
خيلي خيلي شرمنده ايني كه گفتي آدمي زاده يا ... اصلا نخواستم پيداسش كنم خطريه QUOTE]
خودشو نگفت كه دخترشو گفت .البته راست ميگي هيچ فرقي نميكنهنه خیر حق نداری اسمتو بذاری فائزه!!! اونوقت یکی تو رو ببینهمیگه همه فائزه ها انقد زشتن؟؟؟ نمیشه. نباید اسمتو عوض کنی، همون حمید خوبه.
بچه ها ببخشيد سرعت نتم پايين واسه همون دير جواب ميدم .دست خودم نيست
بابا اسمو دخترشو میخوادبذاره!!!! حالا حمید راس میگه فائزه هم شد اسم!!! این همه اسم خوشکل!!!!نه خیر حق نداری اسمتو بذاری فائزه!!! اونوقت یکی تو رو ببینهمیگه همه فائزه ها انقد زشتن؟؟؟ نمیشه. نباید اسمتو عوض کنی، همون حمید خوبه.![]()
تو چرا هميشه نوشته ي يكي ديگرو به نقل قول از من ميزني .مشكلت با من چيه ها ها ها ها ها
![]()
نه الهه جون زیاد خودشو ناراحت نکن!
این اشتباها اتفاق میوفته!
الان مخاطب شما کی بود؟
نه خیر حق نداری اسمتو بذاری فائزه!!! اونوقت یکی تو رو ببینهمیگه همه فائزه ها انقد زشتن؟؟؟ نمیشه. نباید اسمتو عوض کنی، همون حمید خوبه.
اسم خودمو که نه اسم دخترمو!
با این تفاسیر شما باید سیمایی زیبا و دلنشین داشته باشین!؟
من کلاً سنتیم. کبریت خودمو پیدا می کنم.من اجدادم مریخ بودن از اونجا اوردن!
بیا این دیگه محشره جون میده باهاش یه قل دو قل بازی کنی!
![]()