جدا از شوخی داداش همون ص 269 تالار شعرم بودش دیگه. تو که خوندیش خواستم آقا افشینم نظر بده وبقیه. من دیگه برم خوابگاه فعلا بایمن كه رفتم باز از همينجا سر در اوردم![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااام من اومدمنيلو جان بسلامت از اونجام ميتوني بيا
افشين جان با چراغ خاموش و نيمه خاموش مياي داستان چيه ؟
سلام چرا نيستيد؟![]()
سلام الهه خانم...من که هستم....وای خونه به این بزرگی فقط ما 2 تا هستیم....بیا شلوغ کنیم..........
حمید تو هم شاعر شدی؟؟؟ بی خیال این شعرا به تریپت نمیاد داداش!!!!
گرفتی ما را؟؟؟ گفتم این شعرا تو خط مشی تو نیست!!! جالا چرا شعر مردمو به اسم خودت میذاری؟؟
حمید بد دلم گرفته....
حمید تو هم شاعر شدی؟؟؟ بی خیال این شعرا به تریپت نمیاد داداش!!!!
سلام. من اینجام!
سلام
تو غلط کردی شلوغ کنی!
...
نه نه
منم پایم بیا شلوغ کنیم ... امیر جان من سقفو میارم پایین تو هم برو شیشه هارو بیار پایین.![]()
سلام. یه بخش از خرابکاریتونو هم بسپارید به من!!! من آتیش به پا کردنم خوبه!!!سلام. من اینجام!
سلام
تو غلط کردی شلوغ کنی!
...
نه نه
منم پایم بیا شلوغ کنیم ... امیر جان من سقفو میارم پایین تو هم برو شیشه هارو بیار پایین.![]()
ببينم مگه ديدن شما دوتا باهم چه صفايي ميتونه داشته باشهبیا از کف بیرون امیر جان.
ببینم الهه خانم رو ندیدی؟
ببین کجا قایم شده بیارش ... صفایی داره ما 2تا رو با هم تو باشگاه زیارت کنه!
...
آهاااااااااااای الهه خانم کجایی؟ مردم از این جدایی!
منم هستم من كجارو بيارم پايينببخشيد يه كاري واسم پيش اومد مجبور شدم زود برم واسه همون دير شد
حميد چون از اين سوال بدت مياد ميپرسم:حالت خوبه
سلام. یه بخش از خرابکاریتونو هم بسپارید به من!!! من آتیش به پا کردنم خوبه!!!
ببينم مگه ديدن شما دوتا باهم چه صفايي ميتونه داشته باشه؟
راستي آقا امير يادم رفت بگم سلام (بي ادبي نباشه)
نوکرتم آبجی ... حالم از این بدتر نمیشه!
تو خوبی؟
شما اون مبلا رو سروته کن یکم بخندیم! یا میخوای پشم و پنبه های راحتی یا رو در بیار پخش کن حالشو ببریم!
سلام. از این ورا گذری؟ دلو هر جا میخوای میبری؟ یه روی خوش نشون نمیدی؟ منو میکشی با این دل بری!!!!
خوبی؟
شما که بله ... آتیش بپا کردنتون محشره![/
باشه همين الانQUOTE]
اسمم الهه است .اينم معرفي خودم كامل نه؟حمید چرا چرت میگی؟ من خودمم نمیدونم دلم چرا گرفته!!! تو اگه میدونی بگو ما هم بدونیم!!!!
راستی ما که طبق معمول هیشکیو نمیشناسیم...تا الهه خانم خودشو معرفی کنه من زود برم سلف برگردم...حمید میام سایت پیشت......به قول یه عزیزی.....پخخخخخخخخخخخخخ![]()
مرسی. شما خوبی؟چه طور مگه؟؟؟ من که هنوز تو باشگاه آتیش بازی راه ننداختم!!!!!نوکرتم آبجی ... حالم از این بدتر نمیشه!
تو خوبی؟
شما اون مبلا رو سروته کن یکم بخندیم! یا میخوای پشم و پنبه های راحتی یا رو در بیار پخش کن حالشو ببریم!
سلام. از این ورا گذری؟ دلو هر جا میخوای میبری؟ یه روی خوش نشون نمیدی؟ منو میکشی با این دل بری!!!!
خوبی؟
شما که بله ... آتیش بپا کردنتون محشره!
حمید چرا چرت میگی؟ من خودمم نمیدونم دلم چرا گرفته!!! تو اگه میدونی بگو ما هم بدونیم!!!!
راستی ما که طبق معمول هیشکیو نمیشناسیم...تا الهه خانم خودشو معرفی کنه من زود برم سلف برگردم...حمید میام سایت پیشت......به قول یه عزیزی.....پخخخخخخخخخخخخخ
تو مشخصات منو خوندي .من اهل اروميه ام پس يعني تركمبا یه مثال میگم ... شرمنده ها کسی ناراحت نشه!
فرض کن یه ترک و یه لر بخورن به هم ... اون چه صفایی داره برای شخص سوم، اینم همونه!
باشه همين الانQUOTE]
اسمم الهه است .اينم معرفي خودم كامل نه؟![]()
آره کامل کامل ... تازه زیادیشم هست!
چه طور مگه؟؟؟ من که هنوز تو باشگاه آتیش بازی راه ننداختم!!!!!
خب دیگه ... حالا یه چیزی گفتم ...
آتیشت چی شد؟