زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز

بازم كه تعجبيدي بابا ناراحت بودي يه راه بهت نشون دادم هم كشاورزيه هم هنريه هم مناسبتيه هم بكارت مياد هم اينكه كل فاميل امسال برات به به و چه چه راه ميندازن كه چه هنري چه خانومي تازه تو تالارم كلي تشكر جمع ميكني :gol:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
بابا يكي به دادم برسه از صبح تا حالا همه جا پر مه بود حالا جوري شده مه داره مياد تو مغازه :surprised:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم كه تعجبيدي بابا ناراحت بودي يه راه بهت نشون دادم هم كشاورزيه هم هنريه هم مناسبتيه هم بكارت مياد هم اينكه كل فاميل امسال برات به به و چه چه راه ميندازن كه چه هنري چه خانومي تازه تو تالارم كلي تشكر جمع ميكني :gol:
:(:cry:
خدانگهدار همگی

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی وقت بود ویفر نخورده بودم.... الان خوردم... خیلی چسبید... اونم با چسب دو قلو رازی

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
جریان گاو تو رو من میدونم، رفته بود ویلای همسایه دزدی علف صاحبخونه هم دمشو با داس قطع کرد نامرد!

گفتم اونور بگو نه اينجا در ضمن ما تو خونه گاو نداريم تو جنگل يه گاوداري سنتي داشتيم با دو تا چوپون بهشون ميگن گالش بنده خداها دايم تو جنگل بودن ما هم گاهي اخر هفته بهشون سر ميزديم البته الان ديگه همه اون گاوا با گاوداريه از بين رفته بجاش دولت تو طرح اسكان دام بهمون چند هكتار زمين داده تو جنگل كه موقعيت عالي داره

حالا اين جريان سر گوساله بيچاره اتفاق افتاد :gol:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گفتم اونور بگو نه اينجا در ضمن ما تو خونه گاو نداريم تو جنگل يه گاوداري سنتي داشتيم با دو تا چوپون بهشون ميگن گالش بنده خداها دايم تو جنگل بودن ما هم گاهي اخر هفته بهشون سر ميزديم البته الان ديگه همه اون گاوا با گاوداريه از بين رفته بجاش دولت تو طرح اسكان دام بهمون چند هكتار زمين داده تو جنگل كه موقعيت عالي داره

حالا اين جريان سر گوساله بيچاره اتفاق افتاد :gol:

اینور و اونور چه فرقی میکنه.... همینجا بگید:D

roze888

عضو جدید
سلاااااااام
خوبییییییی؟؟؟؟
کجاییییییییی؟؟؟؟؟ نبودییییی

سلامممممممممممممممممم مریم خانوم گل ,خوبیییی؟
مرسییییی عزیزدلم
مشغول خونه تکونیم ,همچین خونرو تکوندم که نگو................:biggrin::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
دانشگاه که هفته پیش دیگه تعطیل شد و رفت برای بعد از عید

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مریم گلی هم که هروقت میخوره تموم میشه خبر میده، یه وقت تعارف نکینا

اینو که همون موقع تموم شده بود... الان دارم اجیل میخورم:D
اخه من اهل تعارف الکی نیستم.... حالا بگم بفرمایید شما چجوری میتونید از این بردارید...

فقط میگم دلتون بکشه برید بخرید بخورید:D

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامممممممممممممممممم مریم خانوم گل ,خوبیییی؟
مرسییییی عزیزدلم
مشغول خونه تکونیم ,همچین خونرو تکوندم که نگو................:biggrin::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
دانشگاه که هفته پیش دیگه تعطیل شد و رفت برای بعد از عید

خسته نباشید....:gol:
خدا را شکر مامانم خیلی کاراشو یک ماه پیش کرده بود.. یعنی کرده بودیم... الان یه کردگیری ساده مونده بود که تمام شد....

roze888

عضو جدید
:gol:
خسته نباشید....:gol:
خدا را شکر مامانم خیلی کاراشو یک ماه پیش کرده بود.. یعنی کرده بودیم... الان یه کردگیری ساده مونده بود که تمام شد....

مرسییییییییییییییییییییییییی:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::smile:
خوش به حالتون ,ولی من نه هنوز کلی کار دارم امشب بالاخره تونستم یه استراحت کنم:(

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها قبول دارید باشگاه خیلی یکنواخت شده... یه کاری کنیم... یه تحولی... یه هیجانی... یه پیشنهادی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا