..........
بازم كه تعجبيدي بابا ناراحت بودي يه راه بهت نشون دادم هم كشاورزيه هم هنريه هم مناسبتيه هم بكارت مياد هم اينكه كل فاميل امسال برات به به و چه چه راه ميندازن كه چه هنري چه خانومي تازه تو تالارم كلي تشكر جمع ميكني

..........
بازم كه تعجبيدي بابا ناراحت بودي يه راه بهت نشون دادم هم كشاورزيه هم هنريه هم مناسبتيه هم بكارت مياد هم اينكه كل فاميل امسال برات به به و چه چه راه ميندازن كه چه هنري چه خانومي تازه تو تالارم كلي تشكر جمع ميكني![]()
تعجب نداشت
فوتش کن بره بیرونبابا يكي به دادم برسه از صبح تا حالا همه جا پر مه بود حالا جوري شده مه داره مياد تو مغازه![]()
خدانگهدار همگی
این ضرب المثل همینجوری بوده یا تغییر کردهبرو بسلامت گاو ما هم از گوسالگي دم نداشت
جریان گاو تو رو من میدونم، رفته بود ویلای همسایه دزدی علف صاحبخونه هم دمشو با داس قطع کرد نامرد!برو بسلامت گاو ما هم از گوسالگي دم نداشت
تعجب نداشت
فوتش کن بره بیرون
من مه دوست دارم....اما نه دیگه به این شدت
این ضرب المثل همینجوری بوده یا تغییر کرده![]()
کدوم ور؟
نه مخصوص خودمه خودم درستش گردم از زهرا بپرسي اونور بهت جريانشو ميگه
من برم شبتون خوش![]()
سلام
جریان گاو تو رو من میدونم، رفته بود ویلای همسایه دزدی علف صاحبخونه هم دمشو با داس قطع کرد نامرد!
سلااااااااااااااااااااااااام به دوستای گلم ,خوبین؟![]()
گفتم اونور بگو نه اينجا در ضمن ما تو خونه گاو نداريم تو جنگل يه گاوداري سنتي داشتيم با دو تا چوپون بهشون ميگن گالش بنده خداها دايم تو جنگل بودن ما هم گاهي اخر هفته بهشون سر ميزديم البته الان ديگه همه اون گاوا با گاوداريه از بين رفته بجاش دولت تو طرح اسكان دام بهمون چند هكتار زمين داده تو جنگل كه موقعيت عالي داره
حالا اين جريان سر گوساله بيچاره اتفاق افتاد![]()
مریم گلی هم که هروقت میخوره تموم میشه خبر میده، یه وقت تعارف نکیناخیلی وقت بود ویفر نخورده بودم.... الان خوردم... خیلی چسبید... اونم با چسب دو قلو رازی
سلااااااااااااااااااااااااام به دوستای گلم ,خوبین؟![]()
سلام
خوبید؟
کم پیدایید
سلاااااااام
خوبییییییی؟؟؟؟
کجاییییییییی؟؟؟؟؟ نبودییییی
مریم گلی هم که هروقت میخوره تموم میشه خبر میده، یه وقت تعارف نکینا
سلاااااااااااااام آقا رضای عزیزسلام به دیان گل، خودت خوبی![]()
سلامممممممممممممممممم مریم خانوم گل ,خوبیییی؟
مرسییییی عزیزدلم
مشغول خونه تکونیم ,همچین خونرو تکوندم که نگو................
دانشگاه که هفته پیش دیگه تعطیل شد و رفت برای بعد از عید
خسته نباشید....
خدا را شکر مامانم خیلی کاراشو یک ماه پیش کرده بود.. یعنی کرده بودیم... الان یه کردگیری ساده مونده بود که تمام شد....
بچه ها قبول دارید باشگاه خیلی یکنواخت شده... یه کاری کنیم... یه تحولی... یه هیجانی... یه پیشنهادی
نمیدونمبچه ها قبول دارید باشگاه خیلی یکنواخت شده... یه کاری کنیم... یه تحولی... یه هیجانی... یه پیشنهادی