زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز
راس میگه ها، دقت نکرده بودم! بدجوری داری پایینو نگاه میکنی، نکنه میخوای بپری؟! شایدم داری زاغ سیا چوب میزنی؟ اعتراف کن، چرا نشستی اونجا؟ داری چکار میکنی؟

مگه نشستن جرمه

نه نمیپرم
دارم خیابون رو نگا میکنم

فعلا من برم دنبال خونه زندگی..... بر میگردم
دعا کنید .....

باشه
خداحافظ

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
بحثی نداریم

فقط میخوایم تعداد پستهامون زیاد شه!

اباريكلا وحيد جان ببين الان يه تشكر از من بكن ميخوام اسمم تو كتاب ركوردها ثبت بشه

تازه ببين خودتم ازين مكافات تشكر نكردن نجات پيدا ميكني :D

aa-sunrise

عضو جدید
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه من جدیدم ولی امیدوارم بتونم دوست خوبی براتون باشم و بتونیم از هم چیزای خوبی یاد بگیریم :smile::smile::smile:

indicat

عضو جدید
اوووووففففففففف!!!!!!!!:redface:
بالاخره یکی پیداش شد!!!
بابا دق کردم!!!!:cry:
اینجا چرا انقدر سوتوکوره!!!!
اینجوری نبود!!!!!:eek:
مرسی که اومدی؟؟؟:heart::gol:
خواهش میکنم عزیزم این موقع یا بچه ها خوابن یا کلاس دارن یا سر کارن:D

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام سورين جان سلام نيلو جان چطورين خوش ميگذره ؟ :gol:

indicat

عضو جدید
سلام سورين جان سلام نيلو جان چطورين خوش ميگذره ؟ :gol:
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام داداش محمد رضای عزیز خیلی داره خوش میگذره .اون جزوه ای که بهت گفته بودم نزدیک 600صفحه هست:(الان دستمه

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه من جدیدم ولی امیدوارم بتونم دوست خوبی براتون باشم و بتونیم از هم چیزای خوبی یاد بگیریم :smile::smile::smile:

سلام دوست عزيز خوش اومدين ايشالله كه بيشتر باهم اشنا بشيم

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام داداش محمد رضای عزیز خیلی داره خوش میگذره .اون جزوه ای که بهت گفته بودم نزدیک 600صفحه هست:(الان دستمه

خوبه ديگه اخر سالي زبانت در حد استادا ميشه نگران نباش ولي سعي كن اول يه صفحه رو بخوني بعد ترجمه كني

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
حتما این تصویرو ببینید و مطلب زیرشو بخونید جدن شگفت آور ...

[FONT=&quot]در این تصویر ظاهرا اینطور بنظر میرسه که دو مربع A و B همرنگ نیستند ولی واقعیت اینست که اتفاقا هر دو مربع همرنگ هستند. این تصویر در سال 1995 توسط پروفسور ادوارد ادلسون متخصص علوم بصری منتشر شد و به عنوان یک مدل خطای چشم که با رنگ های سیاه و سفید موجب خطا در دید انسان میشود معرفی شد.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] برای اینکه بیشتر به این نتیجه پی ببرید کافیست عكس رو در یکی از نرم افزارهای گرافیکی مثل Paint یا Photoshop باز کنید و بعد یك تكه از مربع A رو كات كنید ببرید روی B تا متوجه این واقعیت بشوید یا اینکه با در آوردن کد هر دو رنگ متوجه خواهید شد که کدها اختلافی با هم نخواهند داشت. نکته جالب اینجاست که با دقت کردن در این تصویر حتی بعد از اینکه می‌فهمید دو مربع یک رنگ هستند باز هم باور نمی‌کنید! مثل خیلی از باورهای دیگر که در واقع ما اونها رو نمی‌بینیم بلکه مغز ما می‌بینه و پردازش میکنه و ما فقط حاصل پردازش رو درک می‌کنیم ولی انگار نباید زیاد هم به چشمامون مطمئن باشیم ...[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

جل الخالق..!!!
من امتحان کردم، عناصر رنگش دقیقا یکیه، حتی از یکی برداشتم بردم تو اون یکی! ولی هنوز باور نمیکنم!! جل الخالق :surprised:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اقا رضا خوبی؟عکسات خیلی قشنگ بود بخصوص خرگوشه ولی دایی هم دو تا عکس دادن شک دارم اینو بزارم یا اون

Phyto

مدیر تالار
کدوم یا کدوم؟
اونایی که روش تردید داری بذار ببینیم

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

Phyto

مدیر تالار
نی نیه خیلی بامزس، یه پتو هم بکشی رو سرت میشی مثل خود دایی !
خب این دوتا که زمین تا آسمون با هم فرق دارن اصلا سیستمشون متفاوته نباید انتخاب کردن سخت باشه!

.

• Like
واکنش ها: fgni

Phyto

مدیر تالار
نه خرگوشه بهتره، ول کن دایی رو داره از راه به درت میکنه!!!

Phyto

مدیر تالار
گفته اینو بذاری که دهنت همیشه باز باشه لقمه بذاره توش مثل خودش چاق بشی!

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
شبنم جان تبریک می گم :gol:

آواتار جدید فوق العاده هست

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نی نیه خیلی بامزس، یه پتو هم بکشی رو سرت میشی مثل خود دایی !
خب این دوتا که زمین تا آسمون با هم فرق دارن اصلا سیستمشون متفاوته نباید انتخاب کردن سخت باشه!

.
اولا من كه گفتم خرگوشه بهتره اما دوما اصلا شبنم جان برا ايني كه بزني تو پوزش همون عكس دختره رو بزار دمت گرم
نه خرگوشه بهتره، ول کن دایی رو داره از راه به درت میکنه!!!
:eek::eek:
گفته اینو بذاری که دهنت همیشه باز باشه لقمه بذاره توش مثل خودش چاق بشی!

بهتر از توي ني قليونه كه دماغتو بگيرن پس مي افتي :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا