راس میگه ها، دقت نکرده بودم! بدجوری داری پایینو نگاه میکنی، نکنه میخوای بپری؟! شایدم داری زاغ سیا چوب میزنی؟ اعتراف کن، چرا نشستی اونجا؟ داری چکار میکنی؟
فعلا من برم دنبال خونه زندگی..... بر میگردم
دعا کنید .....
جدي ببين چطوري سر كاري مريم خانمبه این نکته ش دقت نکرده بودم
بسلامتفعلا من برم دنبال خونه زندگی..... بر میگردم
دعا کنید .....
بحثی نداریم
فقط میخوایم تعداد پستهامون زیاد شه!
اوووووففففففففف!!!!!!!!سلام sorinجان مرسی از لطفت![]()
خواهش میکنم عزیزم این موقع یا بچه ها خوابن یا کلاس دارن یا سر کارناوووووففففففففف!!!!!!!!
بالاخره یکی پیداش شد!!!
بابا دق کردم!!!!
اینجا چرا انقدر سوتوکوره!!!!
اینجوری نبود!!!!!
مرسی که اومدی؟؟؟![]()
سلامسلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه من جدیدم ولی امیدوارم بتونم دوست خوبی براتون باشم و بتونیم از هم چیزای خوبی یاد بگیریم![]()
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام داداش محمد رضای عزیز خیلی داره خوش میگذره .اون جزوه ای که بهت گفته بودم نزدیک 600صفحه هستسلام سورين جان سلام نيلو جان چطورين خوش ميگذره ؟![]()
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه من جدیدم ولی امیدوارم بتونم دوست خوبی براتون باشم و بتونیم از هم چیزای خوبی یاد بگیریم![]()
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام داداش محمد رضای عزیز خیلی داره خوش میگذره .اون جزوه ای که بهت گفته بودم نزدیک 600صفحه هستالان دستمه
چشم سعي خودمو ميكنمخوبه ديگه اخر سالي زبانت در حد استادا ميشه نگران نباش ولي سعي كن اول يه صفحه رو بخوني بعد ترجمه كني
حتما این تصویرو ببینید و مطلب زیرشو بخونید جدن شگفت آور ...
[FONT="]در این تصویر ظاهرا اینطور بنظر میرسه که دو مربع A و B همرنگ نیستند ولی واقعیت اینست که اتفاقا هر دو مربع همرنگ هستند. این تصویر در سال 1995 توسط پروفسور ادوارد ادلسون متخصص علوم بصری منتشر شد و به عنوان یک مدل خطای چشم که با رنگ های سیاه و سفید موجب خطا در دید انسان میشود معرفی شد.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] برای اینکه بیشتر به این نتیجه پی ببرید کافیست عكس رو در یکی از نرم افزارهای گرافیکی مثل Paint یا Photoshop باز کنید و بعد یك تكه از مربع A رو كات كنید ببرید روی B تا متوجه این واقعیت بشوید یا اینکه با در آوردن کد هر دو رنگ متوجه خواهید شد که کدها اختلافی با هم نخواهند داشت. نکته جالب اینجاست که با دقت کردن در این تصویر حتی بعد از اینکه میفهمید دو مربع یک رنگ هستند باز هم باور نمیکنید! مثل خیلی از باورهای دیگر که در واقع ما اونها رو نمیبینیم بلکه مغز ما میبینه و پردازش میکنه و ما فقط حاصل پردازش رو درک میکنیم ولی انگار نباید زیاد هم به چشمامون مطمئن باشیم ...[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
مرسی خوبمراستی سلام، خوبم تو چطوری؟
اولا من كه گفتم خرگوشه بهتره اما دوما اصلا شبنم جان برا ايني كه بزني تو پوزش همون عكس دختره رو بزار دمت گرمنی نیه خیلی بامزس، یه پتو هم بکشی رو سرت میشی مثل خود دایی !
خب این دوتا که زمین تا آسمون با هم فرق دارن اصلا سیستمشون متفاوته نباید انتخاب کردن سخت باشه!
.
نه خرگوشه بهتره، ول کن دایی رو داره از راه به درت میکنه!!!
گفته اینو بذاری که دهنت همیشه باز باشه لقمه بذاره توش مثل خودش چاق بشی!