خوبه كه سخت نميگيرين![]()
به سلامت... خیر پیشخوب بچه ها همه باي تا هاي ...
مواظب خودتون هم باشين ....
به خصوص افشين و محمد رضا مواظب خانماتون باشين ها ...![]()
یادش بخیر دوره جوونیام هم آواتار عوض میکردم هم امضا
هیییییییییییییییییییییی روزگارررررررررررررررررررررررررررر
خوب بچه ها همه باي تا هاي ...
نکنه خانو شما بهتون سخت میگره؟
اگه اینجوریه یه دوره بفرستینش پیش خودم![]()
سلام شبنمی...چطور مطوری؟؟؟سلام به همگی
سلام افشين جان سلامت باشي ببين سارا سلام رسونده
ببين جان دلم من كه گوشي ندارم هرچي دارم برا فروشه البته اگه الانو ميگي يه 6020 دستمه چطور مگه ؟
خوب بچه ها همه باي تا هاي ...
منظورش با کی بود؟؟؟؟
ما رو میگه؟؟؟![]()
سلام مرسی خوبم شما خوبی؟میخوام بپرسم تاریخو کی بگم همین هفته خوبه؟سلااااااااام
خوبی؟؟؟؟؟؟؟
چه خبراز صندلی داغ؟
سلام خوبی؟بالاخره دخترم شدی یا نهسلام شبنمی...چطور مطوری؟؟؟
نهه اون بنده خدا چيزي نميگه اما خودم احساس ميكنم![]()
سلام مرسی خوبم شما خوبی؟میخوام بپرسم تاریخو کی بگم همین هفته خوبه؟
سلام خوبی؟بالاخره دخترم شدی یا نه![]()
به سلامت نازی جان
خیالت راحت مواظبشم !
نمیذارم از جلو چشام تکون بخوره![]()
آره دیگه...عمادم شد داداشم!!!!سلام مرسی خوبم شما خوبی؟میخوام بپرسم تاریخو کی بگم همین هفته خوبه؟
سلام خوبی؟بالاخره دخترم شدی یا نه![]()
باشه حتما مرسییییییییخدا را شکر...ممنونم....
این هفته؟یخورده سرم شلوغه... اما سعی میکنم تا اونجایی که میتونم باشم درخدمتت... اما حواست باشه حتما تمدیدش کنی که بیشتر از سه روز باشه... اخه تو این سه روز شاید یهو یه اتفاقاتی افتاد که نشد زیاد بیام....
![]()
کشاورزی خیلی باهله دوست داشتم بتونم فعالیت کنم اما صد حیف که در این باره سر رشته ای ندارم
مهسا و زهرا هم میشن مادربزرگت مریمی هم میشه خالت و امیر مسعودم میشه داییت و شادمهر بازم یشه دایی من و فرگلم میشه خاله من
آره دیگه...عمادم شد داداشم!!!!
حسین شد داییم...الناز شد برادر زادم...![]()
ای وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای...مهسا و زهرا هم میشن مادربزرگت مریمی هم میشه خالت و امیر مسعودم میشه داییت و شادمهر بازم یشه دایی من و فرگلم میشه خاله من![]()
باشه حتما مرسیییییییی
----------------------------------------
بچه ها شمام بیاین بسوزونیا چون میخوام رکورد بزنم![]()
باشه قول میدم ولی شماهم سعی میکنین صندلیو داغ نگه داریمیدونی چرا من اون بلا رو سر زهرا اوردم (صندلی زهرا رو خوندی؟)
اون موقع خیلی باهاش دوست نبودم... فقط رو حساب اینکه رشته ش کشاورزی بود...به غرورم بر میخورد صندلی داغ یه مهندسی کشاورزی خلوت باشه و سرد و بی روح... هیچکی نباشه.... هر چند که پایه زیادی نداشتم... اما تا اونجا که میتونستم بالا نگهش میداشتم....شاید اون سه چهار 24 ساعته پای نت بودم.... تازه سه سری از سوالامو جواب نداد... دو سه سری از سوالامو پاک کردن (به خاطر اینکه بعد از وقت مقرر ارسال کرده بودم...) یه سری از سوالام هم که روم نشد بفرستم تو تاپیک خصوصی واسش فرستادم و جوابمو داد...
هنوز زهرا قدر منو نمیدونه که چه لطفی کردم در حقش صندلیشو پررونق کردم...
اما باید قول بدی باحال جواب سوالا رو بدی که صندلیت باحال بشه
مهسا و زهرا هم میشن مادربزرگت مریمی هم میشه خالت و امیر مسعودم میشه داییت و شادمهر بازم یشه دایی من و فرگلم میشه خاله من![]()
سلام بچه ها چطورین خوش میگذره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوضاع و احوال چطوره راستی من دو روز دیگه میرم مسافرت جاتون واقعا خالیه کاش میشد همه بچه های تالار دسته جمعی گردش علمیوتفریحی
میرفتیم به هر حال روزای خوبی رو براتون آرزو میکنم اگه شد حتما یه سر به باشگاه میزنم آخه نمیتونم جلوی دل تنگمو بگیرم خداحافظتون باشه