خب دایی راس میگه...
البته نبینم به افشین پیله کنیااااااااااااااااااااا......
البته نبینم به افشین پیله کنیااااااااااااااااااااا......

مرسی اقا افشین منتظرم بگی مطمئن باش به هیچ کی جز بچه های باشگاه نمیگمآی ام ساری !
فقط به الهامم و شبنم جون میگم![]()
خدانگهدارتتا شبم چایی بخورین تموم نمیشه!
خب دوستان عزیز من دیگه باید برم گرچه میدونم همه رفتنی هستن ولی بالاخره کاریش نمیشه کرد شتریه که رو همه میخوابه! یعنی جلوی در همه میخوابه...
اگه منم که برمیگردم
موفق باشید ...
شبنمیییییییی......
دیگه تو حرفای آقای ما دست میبری.........
افشین کجایییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم شبنم این چه حرفیه؟
من با تشکرام ابراز وجود میکنم.
منتظرم ببینم این باشگاه خودمون درست میشه یا ...
ازین وضع حرف زدنش خودتون میتونین حدس بزنین کجا بوده!!!
چقد دل همه برات تنگ شده بود افشین...![]()
آفرین دختر خوبمرسی اقا افشین . اینو فقط باید به خانومت بگی ...
اصلا چه معنی داره به دختر غریبه بگی چیکار می کنی![]()
خب شما یه تعلقی تو اون باشگاه دارین ولی من نه شاید بگم فقط بخاطر بابایی صبحا میومدم ولی با اون حرفای که بهم زدن دیگه متنفر شدم از همه چیزش من اینجارو خیلی دوس دارم شاید بگم تو دنیای مجازی اینجا مثل خونه من میمونه چون بچه هاش حرمت همو نگه میدارن توهین نمیکنن و بعدا از دلت در میارن و خیلی چیزای دیگهخوب شبنم، منم خوشم نمیاد از باشگاه. اما بعضی آدماش مثه 2 تا قلمو نمیتونم نبینم
من کی اینارو گفتمآفرین دختر خوب
دوستان من فعلا برم ...
اگه تونستم شب دوباره میام![]()
چه جالب.خب شما یه تعلقی تو اون باشگاه دارین ولی من نه شاید بگم فقط بخاطر بابایی صبحا میومدم ولی با اون حرفای که بهم زدن دیگه متنفر شدم از همه چیزش من اینجارو خیلی دوس دارم شاید بگم تو دنیای مجازی اینجا مثل خونه من میمونه چون بچه هاش حرمت همو نگه میدارن توهین نمیکنم و بعدا از دلت در میارن و خیلی چیزای دیگه
برو به سلامت...منم میرم دیگه...بدون آقامون جایی نمیمونم!!!جان ؟
آفرین دختر خوب
دوستان من فعلا برم ...
اگه تونستم شب دوباره میام![]()
راستی محسن سری با رومان نامزده؟چه جالب.
من از اونجا بدم اومد چون یه شوخی باهام شد که از اون آدم خیلی ناراحت شدم و بدم اومد. دیگه صبح ها که اون هستش نمیرم
آره. اگه مونا و ...نبودن بی خیالش میشدم
نه بابا. فکر نمیکنم. محسن خودش الکی اسم رهارو گذاشته تو امضاش و ...راستی محسن سری با رومان نامزده؟
اخه تو تالار شعر چن تا شعر برای رها گفت بعد نام کاربری جدیدش محسن رومان بودنه بابا. فکر نمیکنم. محسن خودش الکی اسم رهارو گذاشته تو امضاش و ...
البته فکر کنم اینطوری باشه
اخه تو تالار شعر چن تا شعر برای رها گفت بعد نام کاربری جدیدش محسن رومان بود
باشگاه ایران کلابزنسترن؟؟
شبنم؟؟
کدوم باشگاه؟؟؟؟
سلام. خوبین؟؟ من نسترنم و شما؟؟نسترن؟؟
شبنم؟؟
کدوم باشگاه؟؟؟؟
آخه محدود شد. با یه کاربر دیگه اومد و اسمشو گذاشت...اخه تو تالار شعر چن تا شعر برای رها گفت بعد نام کاربری جدیدش محسن رومان بود
با منی؟؟؟مگه چی کردم
![]()
فداي داداشي مهربونم .... نه اگه دوس داري كه بگو همون نفيسه عجيجم ...باشه من تسليم تو كه دوست داري نازي بشي ما چه كاره بيديم![]()
اوخيييييييييييي چه خواهريه نازي دارم.شوخي كردم جيگملم.![]()