بیشتر توضیح بده
شفاف سازی کن![]()
منم موافقم قضيه اين ايما و اشاره ها چيه سم.. اف ... ما.... اينا يعني چي اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر توضیح بده
شفاف سازی کن![]()
ایشالا همتون خوشبخت بشین
منم![]()
سلام ساعت 2:42
مرسي ا ز لطفت
ولي باور كنندارم كه گفتم بي تعارف از
ت ممنونم خودت
ي
سیامک اشتباه تایپیت داره میره بالاها ... از ما گفتنسلام.ظهر همگی بخیر..آره fgni دیشب جات خالی بود.تالار داشت منفجر میشد.سلام به زهرا خانم...
بیشتر توضیح بده
شفاف سازی کن![]()
منم موافقم قضيه اين ايما و اشاره ها چيه سم.. اف ... ما.... اينا يعني چي اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟
چه عصبیبابا چي شد پس نتيجه كنفرانس ديشب
نشه يه چيز مثل گفتگو هاي انرژي هسته اي اونوقت مجبوريم يه ده دوازده سالي صبر كنيم![]()
من متوجه ميشوم ه اينها چند تا علف تو چندتا اجر ازجنس چيني همينجوري در اومدن ؟نه.......
يعني چي اصلا..............
فکر کن![]()
بچه ها از ایت عکس چه متوجه میشین؟
![]()
آفرین مریمم این یه گلدونه که به شیوه خلاقانه طراحی شد و با الهام گرفتن از طبیعت.
اما بیشتر از همه یادم به گیاهانی افتاد که از درز کاشی های کف عابر پیاده در میاد![]()
سیامک خان هر چی که به ذهنت میاد بگو ... نه الانا اینو گفتم برای میشه اینوری ذهن ادم باز میشه و میتونه خلاقانه و زیبا اطارافشو ببینهزهرا منم از عکست چیز زیادی نفهمیدم...بهتره خودت بگی
علیک سلامسلام به همه..![]()
سلام زهرا...سحر نه...سارا...مرسیسیامک خان هر چی که به ذهنت میاد بگو ... نه الانا اینو گفتم برای میشه اینوری ذهن ادم باز میشه و میتونه خلاقانه و زیبا اطارافشو ببینه
علیک سلام
امشب کجایی؟
لابد سحر زنگ زده ............ سلامش رو برسون.............. بگو ما عرسمون رو دوست داریم![]()
سلامسلام زهرا...سحر نه...سارا...مرسی
چه خبر...چه میکنی؟
اول برو سارا رو از چشم انتظاری در بیار بعد گلخونه .............تاریخ اعزام به خدمتم امروز مشخص شد برج 4 سال دیگه...خیلی مونده...حالا که فهمیدم تا خدمت خیلی مونده میخوام برام دنبال کار گلخونه...
راستش مشکلات زیادی هسن...2 سال چند ماهه که ....انشا لله مشکل حل شه میرم جلو برا سارا...دعا کنسلام
اخی حواسم نبود اسم ... افشین ... رو گفتم
سلامتی .............. خ.ابم میاد
اول برو سارا رو از چشم انتظاری در بیار بعد گلخونه .............![]()
ایشالله ..... به امید خدا ........ فقط دست دست نکنراستش مشکلات زیادی هسن...2 سال چند ماهه که ....انشا لله مشکل حل شه میرم جلو برا سارا...دعا کن
یه گله ............. مغلومه دیگه ................ریزه کاری هم ندارهعکس آواتار من چه گیاهیه؟؟؟
زهرا جان شما هم امدید تو خط مسابقه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل یه جایی بزرگ بذارش ببینیمش... به این کوچولویی که نمیتونیم تشخیصش بدیم
سیامک خان هر چی که به ذهنت میاد بگو ... نه الانا اینو گفتم برای میشه اینوری ذهن ادم باز میشه و میتونه خلاقانه و زیبا اطارافشو ببینه
علیک سلام
امشب کجایی؟
لابد سحر زنگ زده ............ سلامش رو برسون.............. بگو ما عرسمون رو دوست داریم![]()
زهرا خانوم جواب بده؟؟؟؟
زهرا که رفت
زهرا خانوم جواب بده؟؟؟؟