چه شکلی دربیارم ؟؟!!ویندوز های ما قابل آپدیت نیست
تازه از حالت آپدیدت درش بیارید چون ویندوزتون مشکل پیدا می کنه
چه شکلی دربیارم ؟؟!!ویندوز های ما قابل آپدیت نیست
تازه از حالت آپدیدت درش بیارید چون ویندوزتون مشکل پیدا می کنه
آقا لب تاب من همش اینو ....میده !! چیکار کنم ؟!؟![]()
یبار زدم آپدیت بشه اما بازم میاره !! چرا ؟!؟
شما یه دی وی دی دیندوزو با کلی فایل آموزشی میخرین 4 یا 5 هزار تومن!!! میدونین اصلش بالای 300 تومنه؟! خب اینا کرک شده هستن...به زور کرک جنیون میشن...
وقتی اجازه دانلود به سیستم بدید فایلهای جدید متوجه کرک یودن ویندوز میشنو همش سعی میکنن کار ویندوز رو مختل کنن...معمولا موقع روشن کردن هم همش پیغام جنیون میدن
ویندوزو عوض کنین و حتما جنیونش کنین...بعد توی کنترل پنل قسمت سیستم اند سکرتی وارد بشین ...بعد وارد ویندوز آپدیت بشین...بعد گوشه سمت چپ وارد چنج ستینگ بشین...اونجا امپورتنت آپدیتو بذارین روی نور چک فورآپدیتس بذارین
این مراحلو بعد از نصب ویندوز جدید انجام بدین که دیگه بی اجازه فایل آپدیت دانلود نکنه و ...باقی ماجرا
سلام به همه
یلدای خوبی داشته باشین ایشالله
مخصوصا اونایی که خوابگاهی هستن![]()
ناراحت نباش مهندس به شما هم خوش میگذره
ناراحت نباش مهندس به شما هم خوش میگذره
اصلا من موندم چرا کلاسا رو تعطیل نکردین
خب راحت بهش بگو خودم لازم دارمیکی منو از دست گودزیلا پرووو نجات بده !!
خداییش خیلی رو میخواد میگه اینترنتم تموم شده یوزر و پست بده من برم اسکایپ چت کنم !!
یکی نیس بگه بیشعور تمام کار ها و سمینار هام مونده اینترتم بدم به تو که چی !!
تا 10 دقیقه دیگه جلو چشم باشه یک چیزی بهش میگمااااا
ارهههههخب راحت بهش بگو خودم لازم دارم
مردم چقد سو استفاده کن شدنا
شب یلدایی واسه ادم اعصاب نمیزارن![]()
به سلامتی !! همه فردا دارن میرن پیش خانواده هاشون !! ولی منبچه ها مارجین برا تعطیلات کریسمس داره برمیگرده...
شما که خونه اید چرا ناراحت مهندس؟؟!
به سلامتی !! همه فردا دارن میرن پیش خانواده هاشون !! ولی من![]()
آقا اصلا ما هم کریسمس باید خونه باشیم !! بد میدونیم چرا نمیفهمن !! من با گودزیلا تو یه اتاق تنها![]()
ای کاش نمیومدمشما که خونه اید چرا ناراحت مهندس؟؟!
خیلی هم به ما ربط داره !! بالاخرههه استادمون راضیییی کردم ! فردا میرم اصفهااااان ! لی لی لیکریسمس چه ربطی به ما داره!؟...ایشاله عید نوروز برمیگردی!...![]()
در تاپیک مربوط به مطلبت پاسخ میزنی و مطلبت میگذاری!سلام یکی ممکنه به من بگه چطوری میشه مطلب ارسال کرد؟؟ممنون
چرا ؟!ای کاش نمیومدم![]()
زیاد بهم خوش نگذشتچرا ؟!
خونه که عالیه !! جدیدا ادم میاد خونه احساس مهمون داره !! بخور بخواب همه پذیرایی میکنندزیاد بهم خوش نگذشت
البته به جز شب یلداش
خونه که عالیه !! جدیدا ادم میاد خونه احساس مهمون داره !! بخور بخواب همه پذیرایی میکنند( دیگه توقع کار و کمک ندارن !! )
اییشش !! حالا حتما باید بگید !!البته دیری نمی پاید که اینگونه نمیماند......