زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
بستگی داره برای تو چه زمینه ای میخواین؟ آیلتس یا روزمره؟

فکر نمیکنم با 3 ماه کارتون راه بیفته. چون همش باید لغت جدید یاد بگیرید و این موضوع رو نمیشه با 3 ماه حل کرد.

من خودم اصلا فکر نمیکنم که زبانم خوب باشه.اینا دیگه خیلی مبتدیه.:razz:
نفرمایید شما زباتون به این خوبی هیچی نزدید بعد من صفر کیلومتر با اعتماد به سقف برا خودم دو تا متن ترجمه کردم و تست هاشو زدم !!
البته بگماااا من قول داده بودم زبان نزنم ولی جو گیر شدم آخه بقل دستیم تموم زبان هاشو داشت میزد !! منم کلی وقت اضافه اورده بودم
یک دور دیگم بقیه درس ها را مرور کردم دیدم نه همچنان اون دختره داره زبان میزنه منم دیگه شروع کردم به ترجمه کردم متون

(M&M)

کاربر بیش فعال
نفرمایید شما زباتون به این خوبی هیچی نزدید بعد من صفر کیلومتر با اعتماد به سقف برا خودم دو تا متن ترجمه کردم و تست هاشو زدم !!
البته بگماااا من قول داده بودم زبان نزنم ولی جو گیر شدم آخه بقل دستیم تموم زبان هاشو داشت میزد !! منم کلی وقت اضافه اورده بودم
یک دور دیگم بقیه درس ها را مرور کردم دیدم نه همچنان اون دختره داره زبان میزنه منم دیگه شروع کردم به ترجمه کردم متون

آخه از کجا ممطمئن بودی که داره درست میزنه؟ کنار دستی منم همش داشت متن زبانو نگاه میکرد. قبل از شروع هم داشت نقاشی میکرد. خیلی ریلکس نشسته بود و بعد از فکر کنم 45 دقیقه هم برگه رو داد و رفت. :surprised:

(M&M)

کاربر بیش فعال
اون که اره
ولی از زبان زیاد خوشم نمیاد
همین الان خجالت میکشم یه خط انگلیسی بخونیم:(

باید از این به بعد خوشتون بیاد چون article های انگلیسی رو باید بتونید بخونید. 

مطمئن باشید زبان از سازه خیلی راحت تره.:biggrin:

eliot -esf

کاربر ممتاز
یعنی تو سه ماه هیچ کاری نمیشه کرد؟
خیلی بد میشه واسه من که

فک کنم ویندوزت پریده:biggrin:

کاش خودش ری استارت بشه دوباره !! کلافه شدم !!

آخی ! به خاطر اینه که همش تو فکر رتبتی دختر!:twisted:
اتفاقا اون لحظه تنها لحظه ای بود که رتبم فکر نمیکردم !! دی:

eliot -esf

کاربر ممتاز
اخه اگه اگه یونی قبول بشم میخام زبونم رو تقویت کنم
تو تابستون فرصتش هس اخه
به نظرم باید ترجممون قوی کنیم !! چون همه بچه ها ارشد میگین باید دائم مقاله ترجمه کنند !!

آخه از کجا ممطمئن بودی که داره درست میزنه؟ کنار دستی منم همش داشت متن زبانو نگاه میکرد. قبل از شروع هم داشت نقاشی میکرد. خیلی ریلکس نشسته بود و بعد از فکر کنم 45 دقیقه هم برگه رو داد و رفت. :surprised:
آخه من یه ساعت زود رفتم محل آزمون از همون اول تک تک برگه شناسایی که گراییششون حشره بود شمردم یه 50 نفر بودن بعد هر کدوم امدن باهاشون هم صحبت شدم فهمیدم 6 نفر هستیم که خوندیم و امادگی داریم !! همین بغل دستیم جز افرادی بود که خونده بود !! :confused:

نباید به تابستان بسنده کنید و باید ادامش بدین.
اهووم !! بیام تو تابستون ترجمه کردن یاد بگیریم !!! فک کنم در حین ترجه یه عالمه کلمه جدید یاد بگیرید
من پارسال سه ماه تابستون زبان با 504 و جی 5 میخوندم و کلمه جون خودم حفظ میکردم بعد توی آزمون آزمایشی سنجش تکمیلی زبانمو منفی زدم مشاورم گفت دیگه نمیخواد رو زبان وقت بگذارم و بزنم !!

(M&M)

کاربر بیش فعال
راستش من اصلا نمیتونم روی هیچ کاری به جز رتبم تمرکز کنم . البته اینکه میگی تابستان باهات موافقم. ولی به نظر من باید علاوه بر ترجه بقیه مهارتهای :listening-speaking-writting رو هم قوی کنیم. 

agree?

eliot -esf

کاربر ممتاز
راستش من اصلا نمیتونم روی هیچ کاری به جز رتبم تمرکز کنم . البته اینکه میگی تابستان باهات موافقم. ولی به نظر من باید علاوه بر ترجه بقیه مهارتهای :listening-speaking-writting رو هم قوی کنیم.

agree?
آره موافقم !!! ولی به نظرم این آموزشگاه های زبان تنها چیزی که کار میکنند مکالمه است !!
مکالمه به درد کسی میخوره که میخواد بره اون طرف آب !!
برا کارشناسی ارشد در درجه اول فک میکنم همون ترجمه است !!اینکه آدم پایه های گرامر بدونه و بفهمه مثلا این کلمه اینجا نقش چی داره که بتونه درس ترجمه کنه کافیه !! لغت ها را از دیگشنری پیدا میکنیم بعد از یه مدت معنی لغت های پرکاربرد خود به خود حفظ میشیم !!!
خدایی نکرده اگه برا سال دیگه کنکور ارشد خواستیم دوباره بدیم یه آمادگی برا زدن تست های متون زبان داریم !!

(M&M)

کاربر بیش فعال
آره موافقم !!! ولی به نظرم این آموزشگاه های زبان تنها چیزی که کار میکنند مکالمه است !!
مکالمه به درد کسی میخوره که میخواد بره اون طرف آب !!
برا کارشناسی ارشد در درجه اول فک میکنم همون ترجمه است !!اینکه آدم پایه های گرامر بدونه و بفهمه مثلا این کلمه اینجا نقش چی داره که بتونه درس ترجمه کنه کافیه !! لغت ها را از دیگشنری پیدا میکنیم بعد از یه مدت معنی لغت های پرکاربرد خود به خود حفظ میشیم !!!
خدایی نکرده اگه برا سال دیگه کنکور ارشد خواستیم دوباره بدیم یه آمادگی برا زدن تست های متون زبان داریم !!

خوب من به مکالمه هم نیاز دارم.:redface:

eliot -esf

کاربر ممتاز
خوب من به مکالمه هم نیاز دارم.:redface:
خب لغت هاشم برا مکالمه میتونی استفاده کنی !!

حالا پایه هستی تابستون تو تاپیک زبانکده رو ترجمه مقاله کار کنیم !!! ؟!؟!!

یه مقاله از آب شما یه مقاله حشره ای از من !!هووم !! چطوره ؟!؟

(بچه ها سرم خیلی داره گیج میره !! اگه مردم حلال کنید )

(M&M)

کاربر بیش فعال
خب لغت هاشم برا مکالمه میتونی استفاده کنی !!

حالا پایه هستی تابستون تو تاپیک زبانکده رو ترجمه مقاله کار کنیم !!! ؟!؟!!

یه مقاله از آب شما یه مقاله حشره ای از من !!هووم !! چطوره ؟!؟

(بچه ها سرم خیلی داره گیج میره !! اگه مردم حلال کنید )

آره موافقم.فقط بستگی داره به رتبمون که چقدر بهمون امید میده.

بهتره بری استراحت کنی. :w24:

eliot -esf

کاربر ممتاز
آره موافقم.فقط بستگی داره به رتبمون که چقدر بهمون امید میده.

بهتره بری استراحت کنی. :w24:
نه دیگه امیدت به خدا باشهه مااادر ;)

میترسم چشمام ببندم دیگه باز نشه !!
چند وقت پیش یه جوون تصادف میکنه بعد بلند میشه میگه چیزیم نیس فقط دستم درد میکنه میرند دستشو گچ میگرند بعد میرسند خونه میمیره !! نگو ضربه مغزی شده بوده :confused:(الان من همش حس میکنم همینطور قرار بشم )

juni

من که میخام برم اداره پست نتیجمو نیگا کنم
اگه قبول نشم میرم دفترچه سربازی میگیرم

ما که نمیریم سربازی خداروشکر....:w41: :w15:
ایشاا..که قبول میشین و فعلا نمیرین سربازی.....:gol:

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
واي ...كولاكه

واي ...كولاكه

چرا رفتی ؟! چرا من بیقرارم