زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
ای بابا من سی ساعت منتظر فعالیت شمام !!!

نگو همتون آمدید زنگ تفریح !!!! :huh:

شب همگی شیک

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
درخت کهنسال لویزان در بالکن +عکس

درخت کهنسال لویزان در بالکن +عکس

احمد مسجد جامعی و گروه تهرانگردی در بیستمین برنامه کشف تهران به محله لویزان رفتند و در حین برنامه‌ها با درخت کهنسالی مواجه شدند که از میان بالکن خانه‌ای می گذشت و در دل خود باغچه‌ای از گل نیز داشت.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر تهران، این درخت تناور در دل خود فضایی داشت که همسایه، آن را به باغچه کوچکی تبدیل کرده بود و از آن حفاظت می کرد. در طرف دیگر این درخت آثار سوختن شمع نمایان بود که نشان می داد این درخت کهنسال برای مردم محله مهم است و به این درخت اعتقاد دارند.

رئیس شورای شهر تهران، با دیدن این درخت گفت: حریم این درخت را آزاد کنید تا این موجود کهنسال حفاظت شود.

در ادامه این برنامه، مسجد جامعی و همراهان با خانه کوچکی مواجه شدند که گلخانه ای زیبا بر فراز آن بود. با اجازه پیرزن صاحبخانه وارد شدند و به باغ کوچکش رفتند.

پیرزن با ۵ فرزند و نوه‌اش در این خانه محقر می زیست اما با ابتکار و علاقه بر فراز خانه خویش گلخانه زیبایی پدید آورده بود.

همچنین احمد مسجد جامعی و همراهان از باغ مارکار و باغ رستم، دو مجموعه ای که متعلق به هموطنان زرتشتی است دیدن کرد و از متولیان این دو مجموعه به خاطر اهمیتی که برای فضای سبز قائل هستند و در حفظ درختان کهنسال می کوشند قدردانی کرد.

مارجين

کاربر ممتاز
احمد مسجد جامعی و گروه تهرانگردی در بیستمین برنامه کشف تهران به محله لویزان رفتند و در حین برنامه‌ها با درخت کهنسالی مواجه شدند که از میان بالکن خانه‌ای می گذشت و در دل خود باغچه‌ای از گل نیز داشت.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر تهران، این درخت تناور در دل خود فضایی داشت که همسایه، آن را به باغچه کوچکی تبدیل کرده بود و از آن حفاظت می کرد. در طرف دیگر این درخت آثار سوختن شمع نمایان بود که نشان می داد این درخت کهنسال برای مردم محله مهم است و به این درخت اعتقاد دارند.

رئیس شورای شهر تهران، با دیدن این درخت گفت: حریم این درخت را آزاد کنید تا این موجود کهنسال حفاظت شود.

در ادامه این برنامه، مسجد جامعی و همراهان با خانه کوچکی مواجه شدند که گلخانه ای زیبا بر فراز آن بود. با اجازه پیرزن صاحبخانه وارد شدند و به باغ کوچکش رفتند.

پیرزن با ۵ فرزند و نوه‌اش در این خانه محقر می زیست اما با ابتکار و علاقه بر فراز خانه خویش گلخانه زیبایی پدید آورده بود.

همچنین احمد مسجد جامعی و همراهان از باغ مارکار و باغ رستم، دو مجموعه ای که متعلق به هموطنان زرتشتی است دیدن کرد و از متولیان این دو مجموعه به خاطر اهمیتی که برای فضای سبز قائل هستند و در حفظ درختان کهنسال می کوشند قدردانی کرد.

سلام آقا پژمان
اون قسمت كه قرمز كردم ..يعني چي؟؟؟
يعني خونه پيرزن بدبخت بي نوا رو بايد خراب كنن....
بيچاره شد رفت كه....!!!!!

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
ایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییقد دلم براتون تنگ شده که نگو و نپرس....:w36:

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قاشق های خوردنــی

قاشق های خوردنــی

قاشقهای قابل خوردن از جنس ذرت یا نان میتوانند به عنوان جایگزین مناسبی به جای قاشقهای پلاستیکی یک بار مصرف مورد استفاده قرار بگیرند.

قاشقهای خوردنی زیست تخریبپذیر از جنس ذرت ساخته شده اند که پس از صرف غذا براحتی تکه تکه شده و مانند اسنک قابل خوردن هستند.

در این قاشق های دوستدار محیط زیست از مواد ارگانیگ استفاده شده و با سه طعم ساده، شیرین و تند به بازار عرضه شده اند.

نمونه ساده تری از قاشق های قابل خوردن بوسیله برش دادن نان یا استفاده از خمیر شیرینی پزی قابل تهیه هستند.

نان های برش خورده با قالب مخصوص یا خمیر شیرینی پزی درون قالب های فلزی به شکل

نان بمدت 15 تا 20 دقیقه دورن فر قرار داده میشوند؛ از این قاشق های خوردنی می توان برای پذیرایی عصرانه یا پیک نیک استفاده کرد.

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=197085&d=1393155002

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=197086&d=1393155035

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=197091&d=1393155259

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
5اسفند روز مهندس، شادباش

5اسفند روز مهندس، شادباش

مهندسی یعنی یافتن کم هزینه ترین راه کارآمد ;)
(جمله ازخودمه...!!!حال کردین...!!؟؟)

:gol:روز مهندس بر همه دوستان پیروز باد:gol:

nazi jooon

کاربر ممتاز
خدا را شاکرم
*
*
نه بدین سبب که جواهرات گران قیمت دارم

سرمایه ای عظیم...
اتومبیلی آخرین مدل...
و یا خانه ای مجلل....!!
آنقدر ثروتمندم که می توانم تعطیلات را به اروپا سفر کنم ,
و یا به هر بهانه ای هدایای نفیس می گیرم.
یا آنقدر توان وحوصله دارم که با هر لباس کفشی را "ست "می کنم
آنقدر متمولم که هر روز در گرانترین رستوران ها غذا می خورم
و یا این که به اندازه زیباترین زن جهان جذابم......
*
*
*
نه......................... خدارا شاکرم
*
*
چون قلب پاکی دارم که خدا بر آن حکم می راند
تمام دنیای من پر شده از یادخدا...
عشق موسیقی خوش آهنگ زندگی من است
خورشیدی دارم
که ظلمت سرای دلم را روشن کرده است
عشق را هدیه می گیرم
و به بار نشستن آرزوهایم امید دارم...
آنقدر شعور دارم که با حضور قلب ,
اندیشه و مناجات .....
و تدبر و تعقل می کنم.....
عزیزانی دارم که به اندازه گل ها پاک وزیبا هستند
و سقف ساده ای دارم بر سر....
*
*
و بدین سبب خوشبختم....

nazi jooon

کاربر ممتاز
" عجایب درمیوه هاوخواص آنهادرسلامتی "

هویج حلقه شده شبیه چشم انسان است. مردمک و عنبیه و خط نوری که به چشم می رسد درست مانند چشم انسان می باشد. تحقیقات نشان می دهد که مصرف هویج باعث افزایش جریان خون در عملکرد چشم می شود.

وقتی گوجه فرنگی رو از وسط دو نیم میکنید چهار تا خونه می بینید که قرمزه و دقیقا مثل قلب هستش که اون هم قرمزه و چهار تا بخش مجزا داره. تحقیقات نشون داده که گوجه فرنگی خون رو تصفیه میکنه.

حبه های انگور روی خوشه شبیه قلب هستش و هر دونه اون شبیه سلولهای خونی. امروزه تحقیقات نشون داده که انگور برای حیات قلب بسیار مفیده.
مغز گردو شبیه مغز انسان هستش. نیم کره راست و نیم کره چپ. قسمت بالای مغز و پایین مغز. حتی چین خوردگی های و پیچیدگی های اون هم شبیه نئو کورتکس میباشد. در حال حاضر میدانیم که گردو ۳۶ مرتبه نورونهای پیام رسان به مغز را گسترش میدهد.

تا حالا به لوبیا قرمز دقت کردین؟ درسته... شبیه کلیه انسان هستش. تحقیقات نشون داده که لوبیا قرمز در بهبود عملکرد کلیه نقش بسزایی داره.

ساقه کرفس شبیه به استخوان است و این نوع از سبزیجات در استحکام استخوان بسیار موثر میباشد. استخوانها تشکیل شده از ۲۳٪ سدیم و کرقس هم ۲۳٪ سدیم داره. چنانچه در رژیم غذایی شما سدیم وجود نداره کرفس میتونه این کمبود رو جبران کنه.
آوکادو و گلابی و بادمجان برای سلامت سرویکس و رحم در خانمها بسیار موثر میباشد. امروزه تحقیقات نشان میدهد که اگر خانمها در هفته یک عدد آوکادو مصرف نمایند هورمونهای آنها متعادل میشود و از بروز سرطان رحم جلوگیری میکند. جالبه که بدونید ۹ ماه از شکوفه کردن آوکادو تا رسیدن میوه آن طول میکشه.

انجیر پر از دونه هستش که باعث افزایش تعداد و حرکت اسپرم مرد و همچنین جلوگیری از عقیم شدن میشود.

سیب زمینی استامبولی شبیه لوزالمعده هستش که باعث تعادل قند خون در بیماران دیابتی میشود.

زیتون به سلامت و عملکرد تخمدان کمک میکند.

کریپ فروت و پرتقال و انواع مرکبات شبیه غده های شیری هستند و در سلامت سینه و جنبش غدد لنفاوی در سینه موثر است.

پیاز شبیه سلولهای بدن میباشد. امروزه تحقیقات نشان داده است که پیاز نقش مهمی در خروج مواد زائد در بدن را داراست و باعث ریزش اشک و شستشوی لایه مخاطی چشم میگردد.

مارجين

کاربر ممتاز
نازي من دارم يواش يواش به چشمام شك ميكنم...آخه چرا من پستاتو نميبينم؟؟؟

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه های کشاورزی من پارسال یه گلدون گرفتم بهمن ماه گل داشت.الان اندازه درخت شده!ولی گل نداده.میتونید کمک کنید؟

مارجين

کاربر ممتاز
بچه های کشاورزی من پارسال یه گلدون گرفتم بهمن ماه گل داشت.الان اندازه درخت شده!ولی گل نداده.میتونید کمک کنید؟

سلام ...

خب شما اول بايد بگيد گياهتون چي هست...البته اگر ميشناسيدش..
بعدم يه مقدار از موقعيت و نحوه نگهداريش برامون بگيد..
اگر هم نميدونيدحداقل يه عكس ازش بذاريد..تا بتونيم راهنمايي كنيم..

nazi jooon

کاربر ممتاز
خدای خوبی داریم . . .
آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگین گناه ،
اگر پشیمان شویم و توبه کنیم باز هم مهربانانه ما را می بخشد . . .
و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختیارمان می گذارد . . .
آری خدای خوبی داریم …
خدایی که مشتاقانه ما را می نگرد ،
با چنین خدای بخشنده و مهربانی ؛
ناامیدی از درگاهش معنایی ندارد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا