زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

الهام3

عضو جدید
تنها
غمگین
نشسته با ماه
در خلوت ساکت شبانگاه
اشکی به رخم دوید ناگاه
روی تو شکفت در سرشکم
دیدم که هنوز عاشقم آه
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
یک لحظه نشد خیالم آزاد از تو
یک روز نگشت خاطرم شاد از تو
دانی که ز عشق تو چه شد حاصل من
یک جان و هزار گونه فریاد از تو
در پی آن نگاه های بلند ،
حسرتی ماند و
آه های بلند!
از بس که غصه تو قصه در گوشم کرد
غمهای زمانه را فراموشم کرد
یک سیـــنه سخن به درگهت آوردم
چشمان سخنگوی تو خاموشم کرد

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=verdana, sans-serif]روزی یک استاد دانشگاه تصمیم گرفت تا دانشجویانش را به مبارزه بطلبد. او پرسید: آیا خداوند هر چیزی را که وجود دارد، آفریده است؟ دانشجویی شجاعانه پاسخ داد: بله. استاد پرسید: هر چیزی را؟پاسخ دانشجو این بود: بله هر چیزی را.
[FONT=verdana, sans-serif]استاد گفت: در این حالت، خداوند شر را آفریده است. درست است؟ زیرا شر وجود دارد.

[FONT=verdana, sans-serif]برای این سوال، دانشجو پاسخی نداشت و ساکت ماند. استاد از این فرصت حظ برده بود که توانسته بود یکبار دیگر ثابت کند که ایمان و اعتقاد فقط یک افسانه است. ناگهان، یک دانشجوی دیگر دستش را بلند کرد و گفت: استاد، ممکن است که از شما یک سوال بپرسم؟

[FONT=verdana, sans-serif][/FONT][FONT=verdana, sans-serif]استاد پاسخ داد: البته.[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif] [/FONT]

[FONT=verdana, sans-serif] [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]دانشجو پرسید: آیا سرما وجود دارد؟[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif] [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]استاد پاسخ داد: البته، آیا شما هرگز احساس سرما نکرده اید؟[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif] [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]دانشجو پاسخ داد: البته آقا، اما سرما وجود ندارد. طبق مطالعات علم فیزیک، سرما عدم تمام و کمال گرماست و شئی را تنها در صورتی می‌توان مطالعه کرد که انرژی داشته باشد و انرژی را انتقال دهد و این گرمای یک شئی است که انرژی آن را انتقال می‌دهد. بدون گرما، اشیاء بی‌حرکت هستند، قابلیت واکنش ندارند. پس سرما وجود ندارد. ما لفظ سرما را ساخته‌ایم تا فقدان گرما را توضیح دهیم.[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif] [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]دانشجو ادامه داد: و تاریکی؟[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif] [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]استاد پاسخ داد: تاریکی وجود دارد.[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif] [/FONT][FONT=verdana, sans-serif] [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]دانشجو گفت: شما باز هم در اشتباه هستید، آقا. تاریکی فقدان کامل نور است. شما می‌توانید نور و روشنایی را مطالعه کنید، اما تاریکی را نمی‌توانید مطالعه کنید. منشور نیکولز تنوع رنگ‌های مختلف را نشان می‌دهد که در آن طبق طول امواج نور، نور می‌تواند تجزیه شود. تاریکی لفظی است که ما ایجاد کرده‌ایم تا فقدان کامل نور را توضیح دهیم.[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif]و سرانجام دانشجو پرسید: و شر، آقا، آیا شر وجود دارد؟[/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif][/FONT][FONT=verdana, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=verdana, sans-serif]نام این دانشجو آلبرت انیشتین بود.[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[/FONT]

[FONT=verdana, sans-serif]-- [/FONT][FONT=verdana, sans-serif]خداوند شر را نیافریده است. شر فقدان خیر است .در برخی جاها به دلیل عملکرد بد ما ممکن است خیر کمتر ظاهر شود وگاهی به خاطر مصلحتی وخیر بالاتری که ما آن را ندانیم یا آزمایشی ویا ...... خیری کوچکتر اتفاق نیفتد [/FONT]
[FONT=verdana, sans-serif]
[/FONT]

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرغی که فکر می کند پنگوئن است!

یک کشاورز چینی در مزرعه خود مرغی دارد که فکر می کند پنگوئن است و به همین علت همانند پنگوئنها به صورت قائم و با غرور راه می رود. نام این مرغ مجنون "مامبل" است که در یک مرزعه واقع در "ژیانگسو" در شرق چین زندگی می کند. مامبل نام پنگوئن قهرمان کارتون "خوش قدم" است. این کشاورز چینی در این مورد توضیح داد: "من هرگز موفق نشدم کارتون خوش قدم را ببینم اما این اسم را دوست داشتم. هر چند که پرنده من شاید ویژگی پنگوئن را نداشته باشد اما به هر حال فکر می کند که پنگوئن است و به همین دلیل این اسم را برایش انتخاب کردم. خانواده من این مرغ را خیلی دوست دارند و بنابراین ما تصمیم گرفتیم که به جای آنکه آن را در دیگ بیندازیم از آن نگهداری کنیم." این پنگوئن به خاطر ویژگی خاصی که در حرکت دادن پاهایش داشت توانست با انجام رقص ویژه ای با انسانها ارتباط برقرار کند.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک درخت با میوه ای فوق العاده

"جابوتیکابا" نام درختی است که بیشتر در کشورهای آمریکای لاتین و آمریکای جنوبی مثل آرژانتین و برزیل می روید. میوه های این درخت به طور مستقیم روی شاخه و تنه های آن رشد می کند. در فرهنگ های لغت گیاهان دارویی این درخت "عودالبرق" ترجمه شده است. اگر بخواهید مالک یکی از این درختها باشید باید خیلی صبور باشید چرا که ۱۰۰ سال طول می کشد تا این درخت رشد کند.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
این آقا كه ميبينيد رئیس جمهور برزیل هست که در یکی از ساختمان های دولتی ایران مورد استقبال قرار میگیره

بقیه عکس های این آقا درسایر کشورها هم نگاه کنید.

تو ايران انگار می خواد بره سر کوچه نون بربري بخره!!!!!!!!!!!

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز

ساختمانی عجیب که با باران موسیقی می سازد

این ساختمان در شهر درسدن آلمان واقع شده است. هنگامی که باران شروع می شود از این ساختمان صدای موسیقی
خاصی شنیده می شود. این صدا به دلیل برخورد آب باران با ناودانی ها و لوله های مارپیچ و کج ایجاد می شود.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکسی از گران ترین خودرو جهان

گران ترین خودروی دنیا یک بوگاتی است که با قیمت سه میلیون دلار در بریتانیا ارزش گذاری شده. در ساخت قطعات این خودرو از پلاتینیوم و طلا استفاده شده در حالیکه هزینه واقعی یک بوگاتی بدون استفاده از این فلزهای گرانقیمت حدود یک و نیم میلیون دلار است.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سلام خدا بخیرش کنه... امتحانت چطور بود ؟ :gol:

سلام

رفتم نشستم استاد برگه رو داد دیدم وااااااای 4 تا شکل داده از اون نمونه سؤالایی هم که گفته بود اینا رو بخونید کافیه تا اونجایی که می دونم 4 نمره بیشتر نداده بود بعد 3-4 تا سؤالو نصفه نوشتم در حد 2-3 خط(8تا بود) استاد اومد گفت تموم شد بعد بهش نشون دادم دید هیچی ننوشتم گفت هرچی می تونی بنویس منم چرت و پرت و غلط از خودم نوشتم استاد هی می یومد ببینه من چقدر نوشتم. کل 90 دقیقه رو هم نشستم. وقتی کلش رو می شینم یعنی بلد نیستم وگرنه اگه بلد باشم زود می نویسم نفر اول می رم بیرون. 2تاشو اصلا ً جواب ندادم بقیه رو هم همه رو چرت وپرت نوشتم کلا ً شد یک صفحه و نیم بعد تازه دوستم می گفت من بلد نیستم نمی خوام بیام امتحان بدم سر امتحان یه برگه دیگه هم گرفته بود هر برگه ای که می دن 4 صفحس اومده بیرون می گه من هیچی بلد نبودم فقط 10 بشم :surprised: سر امتحان یه کم مونده بود اشکم در بیاد آخه هیچی بلد نبودم خیلی خودمو کنترل کردم. الانم برم بخوابم بعدش بیماری بخونم شنبه امتحانشه

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
عکسی از گرانترین خودرو جهان

گران ترین خودروی دنیا یک بوگاتی است که با قیمت سه میلیون دلار در بریتانیا ارزش گذاری شده. در ساخت قطعات این خودرو از پلاتینیوم و طلا استفاده شده در حالیکه هزینه واقعی یک بوگاتی بدون استفاده از این فلزهای گرانقیمت حدود یک و نیم میلیون دلار است.

نمیشه 1 پرایدشو به من بدند ؟ :D

سلام

رفتم نشستم استاد برگه رو داد دیدم وااااااای 4 تا شکل داده از اون نمونه سؤالایی هم که گفته بود اینا رو بخونید کافیه تا اونجایی که می دونم 4 نمره بیشتر نداده بود بعد 3-4 تا سؤالو نصفه نوشتم در حد 2-3 خط(8تا بود) استاد اومد گفت تموم شد بعد بهش نشون دادم دید هیچی ننوشتم گفت هرچی می تونی بنویس منم چرت و پرت و غلط از خودم نوشتم استاد هی می یومد ببینه من چقدر نوشتم. کل 90 دقیقه رو هم نشستم. وقتی کلش رو می شینم یعنی بلد نیستم وگرنه اگه بلد باشم زود می نویسم نفر اول می رم بیرون. 2تاشو اصلا ً جواب ندادم بقیه رو هم همه رو چرت وپرت نوشتم کلا ً شد یک صفحه و نیم بعد تازه دوستم می گفت من بلد نیستم نمی خوام بیام امتحان بدم سر امتحان یه برگه دیگه هم گرفته بود هر برگه ای که می دن 4 صفحس اومده بیرون می گه من هیچی بلد نبودم فقط 10 بشم :surprised: سر امتحان یه کم مونده بود اشکم در بیاد آخه هیچی بلد نبودم خیلی خودمو کنترل کردم. الانم برم بخوابم بعدش بیماری بخونم شنبه امتحانشه

خدا بخیر کنه عاقبت ماهارو با این اساتید....

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی میدونه چطور میشه یک ستون با تعداد زیادی ردیف رو تو اکسل باهم تجمعی کرد؟
یعنی ردیفهای داخل یک ستون رو به صورت تجمعی جمع کرد.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورتون از تجمعی چی هست ؟

یعنی عدد موجود در ردیف دوم با عدد موجود در ردیف اول جمع شه در ردیف دوم نوشته بشه
به همین ترتیب:عدد نوشته شده در هر ردیف از جمع اعداد موجود در ردیفهای بالایی خودش بدست بیاد.
آمار پاس کردین؟

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
منظورتون از تجمعی چی هست ؟

سلام

بذارید با مثال توضیح بدم
فراوانی تجمعی فکر کنم منظورشونه یعنی مثلا 5 تا دسته داریم با فراوانی های 2و3و4و5و6
فراوانی تجمعی دسته ی اول می شه 2
دسته ی دوم 2+3
سوم2+3+4
همین طور ادامه داره یعنی با فراوانی هر دسته جمع می شه با فراوانی دسته های قبلی

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

بذارید با مثال توضیح بدم
فراوانی تجمعی فکر کنم منظورشونه یعنی مثلا 5 تا دسته داریم با فراوانی های 2و3و4و5و6
فراوانی تجمعی دسته ی اول می شه 2
دسته ی دوم 2+3
سوم2+3+4
همین طور ادامه داره یعنی با فراوانی هر دسته جمع می شه با فراوانی دسته های قبلی

آفرین .
ماشاله بزنم به تخته قدرت بیانت بالاست هااااااااااااااااااااااااااااا

"Pejman"

یعنی عدد موجود در ردیف دوم با عدد موجود در ردیف اول جمع شه در ردیف دوم نوشته بشه
به همین ترتیب:عدد نوشته شده در هر ردیف از جمع اعداد موجود در ردیفهای بالایی خودش بدست بیاد.
آمار پاس کردین؟

بله آمار پاس کردم...
فقط کافیه یک خونه از جدولو به همین طریق انجام بدید و با یک کلیک ساده بقیه را هم به همین منوال انجام بدید. فایلتونو میتونین بدید من براتون انجام بدم بعد با کلیک کردن روی هر خانه متوجه می شید چیکار کردم...

اینطوری که فرمایش میکنید دقیقا معلوم نیست چی میخواین...

چطوری ؟

ردیف دوم که خودش حاوی عدد هست.... منظورتون ردیف سومه ؟

"Pejman"

خوب ریحانه جان خودت جواب بده.... :biggrin:

زهره خانم سریع نوشتشونو ویرایش کردن اول شد دوم منم هنگ کردم :surprised:

بعدشم حداکثر کار من با اکسل نوشتن داده توشه و انتقالش به spss :redface:

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله آمار پاس کردم...
فقط کافیه یک خونه از جدولو به همین طریق انجام بدید و با یک کلیک ساده بقیه را هم به همین منوال انجام بدید. فایلتونو میتونین بدید من براتون انجام بدم بعد با کلیک کردن روی هر خانه متوجه می شید چیکار کردم...

اینطوری که فرمایش میکنید دقیقا معلوم نیست چی میخواین...

چطوری ؟

ردیف دوم که خودش حاوی عدد هست.... منظورتون ردیف سومه ؟

ممنون که وقت گذاشتید.
نه منظور همون ردیف دومه.مثلا ستون حاوی100 ردیفه.هر کدوم از این ردیفا حاوی یک عدداست.
تجمعی یعنی اینکه عدد ردیف اول خودش نوشته بشه.با عدد ردیف 2 جمع شه و به جای اون نوشته شه.به همین ترتیب تا آخر ستون.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب ریحانه جان خودت جواب بده.... :biggrin:

زهره خانم سریع نوشتشونو ویرایش کردن اول شد دوم منم هنگ کردم :surprised:

بعدشم حداکثر کار من با اکسل نوشتن داده توشه و انتقالش به spss :redface:

اختیار دارین آقا پژمان.شکست نفسی نکنید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا