زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
[h=2]مجلل ترین عروسی[/h]
مراسم عقد ازدواج ویلیلم و کیت در کلیسای "وستمینستر ابی" با حضور ۱۹۰۰ میهمان صورت گرفت. پس از آن، زوج جوان در یک کالسکه مجلل به طرف کاخ باکینگهام حرکت کردند، تا در مهمانی ازدواج شرکت کنند.بسیاری از خاندان‌های سلطنتی به این ازدواج دعوت شده‌اند. ملکه‌ دانمارک، ملکه‌ اسپانیا، پادشاه نروژ همراه با ملکه سونیا، فیلیپ ولیعهد بلژیک همراه با همسرش مارگرت، الکساندر ولیعهد صربستان همراه با همسرش، پرنس آلبرت از موناکو، پرنسس ویکتوریا از سوئد همراه با همسرش دانیال و غیره که در کشورهای خودشان نیز از این دست مراسم های اشرافی و پرهزینه برگزار کرده اند.
خانواده‌ سلطنتی بریتانیا همراه با خانواده‌ کیت میدلتون مسئولیت پرداخت تمام خرج و مخارجی که به طور مستقیم در ارتباط با ازدواج هستند، را متقبل شدند. مراسم کلیسا، دسته‌گل‌های متعدد، کالسکه و به طور کلی خود جشن عروسی جزو این خرج‌ها هستند. اما دولت و نهادهای رسمی دیگر مسئول پرداخت هزینه‌ اقدامات امنیتی همچون حضور گسترده نیروهای پلیس هستند. امنیتاین ازدواج توسط ۵۰۰۰ مأمور پلیس تامین می‌شود که هزینه مسائل امنیتی این جشن چیزی حدود ۳۳ میلیون دلار برآورد شده است. عكسی از این مراسم:

MehD1979

کاربر ممتاز
[h=2]
این مدلشو دیگه ندیده بودیم[/h]
پلیس محلی عربستان اعلام کرد که نیروهای امنیتی در مسیر شهرالطائف به الریاض به هنگام بازرسی خودروها اتومبیل مشکوکی را بازرسی کردند.
بر اساس گزارش این منابع محلی، پس از بازرسی کامل این خودرو، کیفی کشف شد که در داخل آن یک دختر 21 ساله قرار داشت .

MehD1979

کاربر ممتاز
عشق یعنی این ......................... قابل توجه جوونا

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6][FONT=&quot]هر یک ساعت که درس میخونم ، سه ساعت میخوابم ..[/FONT][FONT=&quot]
من همیشه به اصول کاریم پایبندم[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][/h]

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]در زندگی منتظر کسی باش که در ساده ترین لباس هم بودی حاضر باشد تو را به همه دنیا نشان دهد و بگوید این دنیای من است[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6][FONT=&quot]یه لشگر از فامیلامون حمله کردن خونمون هر چند دقیقه یه بار هم یه چیزیو بچه ها میزنن میشکونن پسر خالم بر گشته بهشون میگه بچه ها چیزایی که نمیشکنه رو الکی زمین نندازید :|[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]فک و فامیله داریم؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT][/h]

MehD1979

کاربر ممتاز

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این بازار نا مردی به دنبال چه می گردی نمی یابی نشان هرگز تو از عشق و جوانمردی برو بگذر از این بازار از این مستی وطنازی اگر چون کوه هم باشی در این دنیا تو می بازی

MehD1979

کاربر ممتاز

إ تو چرا چشات یکی بزرگ کوچیکه

ای خدا جونم چشون شده ایناااااااااااااااااااااااااااا

نکنه وبا حصبه جزام مالاریایی افتاده ما بی خبریم

وای منم دارم اینطوری میشم

بی معرفتا واگیر دار بودینااااااا:confused:

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
إ تو چرا چشات یکی بزرگ کوچیکه

ای خدا جونم چشون شده ایناااااااااااااااااااااااااااا

نکنه وبا حصبه جزام مالاریایی افتاده ما بی خبریم

وای منم دارم اینطوری میشم

بی معرفتا واگیر دار بودینااااااا:confused:

درس می خوندم خسته شدم از اون موقع شروع کردم از اول الان تا وسطای درس 3 رسیدم

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
این عکس عشقم که خیلی دوستش دارم:biggrin: رو گوشیم هم چسبونده بودم دوستم دیده بود می گفت ببین مهندس مملکت چی رو گوشیش چسبونده

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
فکر کنم زمان شما کارتونش رو بیشتر نشون می داد واسه ما زیاد نشون ندادن:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا