reyhaneh919
کاربر بیش فعال
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/62686-پرسش-و-پاسخ-و-درخواستهای-بخش-باغبانی/page322
ص 321 و 322
ص 321 و 322
آزاد کرج هم زدم نگران نباش. کانکس
ولی عشقم تربیت مدرسه
آبرومون رفت دیگه این همه می گن آزاد کرج آزاد کرج این همه به خودشون افتخار می کنن ما رو می برن اونجا آبرومون بره با این کانکسا![]()
منم برم بخوابم صبح پاشم یه کم درس بخونم الان سه ساعته شایدم بیشتر نشستم اینجا تکون نخوردم !!!
تربیت مدرس بهتره یا دانشگاه تهران؟ البته معلومه که دانشگاه تهران ولی رشته ای که من می خوام تو تهران فقط تربیت مدرس داره دانشگاه تهران خود اون رشته رو نداره یه چیزی داره اسمش شبیه اونه "فیزیولوژی و اصلاح گل و گیاهان زینتی" اصلا ً نمی دونم چی هست.
آغاز ثبتنام در کنکورارشد دانشگاه آزاد از 17دی، عدم تغییر شیوه پذیرش |
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد 91 دانشگاه آزاد اسلامی می توانند از روز شنبه 17 دی ماه در این کنکور ثبت نام کنند. |
دکتر عبدالله سجادی جاغرق در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: ثبت نام در این آزمون برای متقاضیان از طریق سایت اینترنتی مرکز آزمون امکان پذیر می شود. وی گفت: نوع پذیرش در این کنکور در مقایسه با سالهای گذشته تغییری نکرده است. رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اظهار داشت: کنکور کارشناسی ارشد 91 دانشگاه آزاد اردیبهشت ماه 91 برگزار می شود. به گزارش مهر، مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی لیست مواد درسی و ضرایب آن را در سامانه اطلاع رسانی خود به نشانی www.azmoon.org قرار داده است. |
پروردگارا آنقدر در میزنم تا در به رویم وا کنی.
سلام
صبح بخیر
راستی استخدامی شهرداری مشهد ثبت نام کردی؟هفته دیگه آزمونشه
کارشناس اکثر گرایشهای کشاورزیو میخواست
حدود 40 نفر میگیرن
نه ثبت نام نکردم.
میخوام اگر خدا بخواد تدریس کنم.
نه به دانشجوها چه مربوطه
اون اصلیه خیلیه توپه، نباید جدا میکردن کشاورزیو
صبح پا نشدی که!
میگن تهران بالاتره
ولی بنظرم هردو تو یه حده
تربیت مدرس نمیدونم چطوریه که همه خروجی هاش باسواد و متین میشن. اینو مطمئنم
احتمالا تو رده بندی رنگها، پر پر کم پر بودن گلبرگ ها، چند مدلی بودنو این حرفهاست حتما
خیلی باحاله ولی باید بخونی رقابت فشرده هست اونجا
ممنون حتما اگه از این خبرا مشهد بود خبرم کن.عین خودمی په
عالیه
امسال پیام نور مشهد ارشد کشاورزی هیئت علمی میگیره
البته ثبت نامش از سایت سازمان سنجش بوده
احتمالا سال دیگه هم میگیره گوش بزنگ باش
من بعدا سایت جذبشو بهت میدم که ثبت نام کنی
آره چند بار رفتم اون اصلیه
از صبح 10 بار پاشدم دوباره خوابیدم دیشبم خوابم نمی برد سه و نیم بالاخره خوابم برد
حتما فکرت مشغوله
منم یه دو سه سال این مدلی بودم
اما دیشب 1 خوابیدم قبل 7 هم پا شدم
ممنون حتما اگه از این خبرا مشهد بود خبرم کن.
تازه 10 دقیقس پاشدم
ساعت 8 و نیم پاشدم ولی باز خوابیدم چند بار بعدشم پاشدم ولی بازم خوابیدم
فکرم که آره مشغوله
بعضی وقتا اون روزایی که کلاس دارم شب قبلش 3 می خوابم 6 بیدار می شم به زور می رم. سرکلاسم که دیگه هیچی تو چرتم
تازه 10 دقیقس پاشدم
ساعت 8 و نیم پاشدم ولی باز خوابیدم چند بار بعدشم پاشدم ولی بازم خوابیدم
فکرم که آره مشغوله
بعضی وقتا اون روزایی که کلاس دارم شب قبلش 3 می خوابم 6 بیدار می شم به زور می رم. سرکلاسم که دیگه هیچی تو چرتم
سلام ریحانه جان.ظهرت بخیر.الان وقته بیدار شدنه؟
یهو دیدی موهات سفید شده
سر من همین بلا اومده
بقول اون پیرزنه تو فیلم
ریلکس ریلکس ریلکس...