زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

losi

عضو جدید
سلام بر دوستان عزیز....
امیدوارم حال همه خوب باشه..
منمخوبم ...
یه خبر خوب، ظاهرا مشکل سیستمم برطرف شده

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان عزیز....
منمخوبم ...

سلام سارای گلم
مگه سیستم تو هم خراب بود
مال من دیب یه نیم ساعتی درست شد اما بازم خراب شد

• Like
واکنش ها: losi

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی در مقایسه با عکسم میگی؟ متوجه نشدم درست. 56 که 27 سال نمیشه خوب
ببخشید اشتباه نوشتم منظورم اینه فک میکردم دیگه بیشتر از 27 سالتون نیس ولی وقتی عکستونو دیدم و گفتین متولد 56ی باورم نمیشد :redface:
یه جمله بی ربط::surprised:فک میکردم آقا جاوید 30 سالشونه ولی وقتی گفتن....سالشونه باورم نمیشد:surprised:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید رضا جوا ب دادی تو آلبومت برم نگاه کنم یا نه؟؟؟
اره برو ببین.تو البوم خودتم ببین ظالم وشکون گیر پسرا:D
سلام بر دوستان عزیز....
منمخوبم ...
سلام سارا جان کم پیدایی چرا همه سیستما مشکل داره؟ سیستم دلت مشکل نداشته باشه الهی
هانننننننننننننن...............................

خوبه.کیه؟ بوشهریه؟؟؟؟
اشرف زاده اسمشه اره پسر خوبیه خیلی وقته الان اونجا داره کار میکنه

• Like
واکنش ها: losi

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اشتباه نوشتم منظورم اینه فک میکردم دیگه بیشتر از 27 سالتون نیس ولی وقتی عکستونو دیدم و گفتین متولد 56ی باورم نمیشد :redface:
یه جمله بی ربط::surprised:فک میکردم آقا جاوید 30 سالشونه ولی وقتی گفتن....سالشونه باورم نمیشد:surprised:
خودت متولد چندی شبنم جان؟

losi

عضو جدید
سلام به عمه ی عزیز خودم:gol::gol:
سلام عزیزم... خوبی شبنم جون :gol:

سلام سارا جان کم پیدایی چرا همه سیستما مشکل داره؟ سیستم دلت مشکل نداشته باشه الهی

سلام کاکو، خوبی؟:gol:
من می دونم چرا مشکل پیدا کرد، چون تو این چند روز حسابی کار داشتم، هر وقت کار دارم اینطوری می شه تا از زیر کارا در بره :D

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم... خوبی شبنم جون :gol:

سلام کاکو، خوبی؟:gol:
من می دونم چرا مشکل پیدا کرد، چون تو این چند روز حسابی کار داشتم، هر وقت کار دارم اینطوری می شه تا از زیر کارا در بره :D
کامپیوترم کامپیوترهای قدیم.سارا شما هم خودتو معرفی کن کجایی هستی چن سالته ؟ حالا که بازار شناسنامه داغه واسرار داره میاد رو:D

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
شعبه جدید ثبت احوال در تالار کشاورزی راه اندازی شد هر کی میخواد سنشو کم و زیاد کنه بیاد جلو:D:w33::w14:

losi

عضو جدید
کامپیوترم کامپیوترهای قدیم.سارا شما هم خودتو معرفی کن کجایی هستی چن سالته ؟ حالا که بازار شناسنامه داغه واسرار داره میاد رو:D

جریان چیه حمید رضا؟... شناسنامه چی؟ :surprised:
خبرش رو شنیدم که میخوان شناسنامه جدید صادر کنن ولی فکر نمیکردم اصلاعاتش رو از باشگاه ما می خوان جمع کنن :D

a30 gole

عضو جدید
تست

تست

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :w17:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
جریان چیه حمید رضا؟... شناسنامه چی؟ :surprised:
خبرش رو شنیدم که میخوان شناسنامه جدید صادر کنن ولی فکر نمیکردم اصلاعاتش رو از باشگاه ما می خوان جمع کنن :D
:D نه بابا از دیشب تا حالا همه دارن سنشونو لو میدن البته راست و دروغش گردن خودشون:D شما هم بگو.شیرازی هستی یا بوشهری؟
ورق که بازی میکردیم میگفتن بوشهری بازی کنین .بعد معلوم شد که بوشهریا تو بازی حرف نمیزنن اصلا:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا