یعنی چی در مقایسه با عکسم میگی؟ متوجه نشدم درست. 56 که 27 سال نمیشه خوبفک نمیکردم متولد 56 باشی فک میکردم خیلی بیشتر باشه سنتون 26 27 سالتونه
یعنی چی در مقایسه با عکسم میگی؟ متوجه نشدم درست. 56 که 27 سال نمیشه خوبفک نمیکردم متولد 56 باشی فک میکردم خیلی بیشتر باشه سنتون 26 27 سالتونه
زهرا جواب بده زود باش دیگه![]()
سوالو متوجه نشدی؟ برو پستای قبلی رو بخونهان ...............
سوالو متوجه نشدی؟ برو پستای قبلی رو بخون![]()
چرا هان؟ چرا باید بیاد بوشهر؟ چکار داره اونجا؟خوندم
اما بازم هان............
خسته نباشی تهران شناسیت زیر صفره![]()
چرا هان؟ چرا باید بیاد بوشهر؟ چکار داره اونجا؟
راستی یکی از دوستام تو بوشهر پرورش میگو داره
سلام بر دوستان عزیز....
امیدوارم حال همه خوب باشه..
منمخوبم ...
یه خبر خوب، ظاهرا مشکل سیستمم برطرف شده
ببخشید اشتباه نوشتم منظورم اینه فک میکردم دیگه بیشتر از 27 سالتون نیس ولی وقتی عکستونو دیدم و گفتین متولد 56ی باورم نمیشدیعنی چی در مقایسه با عکسم میگی؟ متوجه نشدم درست. 56 که 27 سال نمیشه خوب
سلام به عمه ی عزیز خودمسلام بر دوستان عزیز....
منمخوبم ...
اره برو ببین.تو البوم خودتم ببین ظالم وشکون گیر پسراحمید رضا جوا ب دادی تو آلبومت برم نگاه کنم یا نه؟؟؟
سلام سارا جان کم پیدایی چرا همه سیستما مشکل داره؟ سیستم دلت مشکل نداشته باشه الهیسلام بر دوستان عزیز....
منمخوبم ...
اشرف زاده اسمشه اره پسر خوبیه خیلی وقته الان اونجا داره کار میکنههانننننننننننننن...............................
خوبه.کیه؟ بوشهریه؟؟؟؟
سلام سارای گلم
مگه سیستم تو هم خراب بود
مال من دیب یه نیم ساعتی درست شد اما بازم خراب شد
خودت متولد چندی شبنم جان؟ببخشید اشتباه نوشتم منظورم اینه فک میکردم دیگه بیشتر از 27 سالتون نیس ولی وقتی عکستونو دیدم و گفتین متولد 56ی باورم نمیشد
یه جمله بی ربط:فک میکردم آقا جاوید 30 سالشونه ولی وقتی گفتن....سالشونه باورم نمیشد
![]()
سلام عزیزم... خوبی شبنم جونسلام به عمه ی عزیز خودم![]()
سلام سارا جان کم پیدایی چرا همه سیستما مشکل داره؟ سیستم دلت مشکل نداشته باشه الهی
کامپیوترم کامپیوترهای قدیم.سارا شما هم خودتو معرفی کن کجایی هستی چن سالته ؟ حالا که بازار شناسنامه داغه واسرار داره میاد روسلام عزیزم... خوبی شبنم جون
سلام کاکو، خوبی؟
من می دونم چرا مشکل پیدا کرد، چون تو این چند روز حسابی کار داشتم، هر وقت کار دارم اینطوری می شه تا از زیر کارا در بره![]()
بهم میخوره چن سالم باشه؟خودت متولد چندی شبنم جان؟
کامپیوترم کامپیوترهای قدیم.سارا شما هم خودتو معرفی کن کجایی هستی چن سالته ؟ حالا که بازار شناسنامه داغه واسرار داره میاد رو![]()
شعبه جدید ثبت احوال در تالار کشاورزی راه اندازی شد هر کی میخواد سنشو کم و زیاد کنه بیاد جلو![]()
22 یا 23بهم میخوره چن سالم باشه؟
مرسی عزیزمراستی سارا جون تبریک میگم برنده مسابقه بهتری اواتور شذی
جریان چیه حمید رضا؟... شناسنامه چی؟
خبرش رو شنیدم که میخوان شناسنامه جدید صادر کنن ولی فکر نمیکردم اصلاعاتش رو از باشگاه ما می خوان جمع کنن![]()
اره بخاطر اینکه اعتراض کردن نظرسنجی این سریو عمومی کردن من فعلا 6 تا رای اوردممرسی عزیزم
عجب مسابقه ای بود![]()
70 ؟ پس سال اول دانشگاهی؟ پس چرا ملت میخوان شوهرت بدن؟من متولد 70م
سلام آسی جون خوش اومدیسلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام![]()