سلام بچه ها من اومدم. ولي بايد زودي برم پي درسم.امتحانامون از شنبه شروع ميشه التماس دعا![]()
سلام داداشي اينجا هواش سرد شده امتحانات داره شروع ميشه و آبجيت تو جزوه هاش غرق شدهسلام نيلوفر جان خوش اومدي چه خبرا![]()
سلام داداشي اينجا هواش سرد شده امتحانات داره شروع ميشه و آبجيت تو جزوه هاش غرق شده![]()
![]()
مرسي داداش مهربونم تو هم مواظب خودت باش تاسرما نخورياره هوا كه خيلي سرد شده مواظب خودت باش جزوه هاتم خوب بخون كه نمره خوب بياري ايشالله كه موفق ميشي![]()
میخای بکشمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟محمد رضا جون فکر کنم باید مقام مبصری تالارو به تو بدن، هیچکی هم که نباشه تک و تنها از صبح تا شب اینجایی ...
چای میخوری برات بریزم؟
محمد رضا جون فکر کنم باید مقام مبصری تالارو به تو بدن، هیچکی هم که نباشه تک و تنها از صبح تا شب اینجایی ...
چای میخوری برات بریزم؟
گل پسر خودمهاره من صبح تا شب اينجام اما مبصر زهراست عمه خودمه فرقي با من نميكنه
از بابت چاي گرمت ممنونم چون تو سرما ي اينجا ميچسبه
نه ديدم تشكر كرده بودم همه جا گفتم اينم كه افسون بعدا پاك ميكنه رضا هم ديده بود گفتم پاكش كنممیخای بکشمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابت تایپیک ممنون
محمدرضا چرا تشکرتو پاک کردی
فقط گفتم اگر سوال خاصی ندارید تو تایپیک های تخصصی اسپم نکنید افسون گناه داره
شبنم
افسون
افشین
حمیدرضا
امیرعلی
محمدرضا
سیامک
محمد
رضا
سارا
زهرا
مریم
نارون
مارال
الهام
حمید
امیرمسعود
تاتو
نفیسه
سعید
محسن
آسیه
فرهاد
مصطفی
نیلوفر
کسی از قلم نیفتاده؟؟؟؟؟؟
الهی شکرنه ديدم تشكر كرده بودم همه جا گفتم اينم كه افسون بعدا پاك ميكنه رضا هم ديده بود گفتم پاكش كنم
زهرا خوبي چه خبر ؟ نه من كه هستم
ميگم بعدا ظهري كجا رفتين چيكارا كردين احيانا شكاري چيزي گيرتون اومد حال بچه مردمو كه نگرفتين![]()
بزنم به تختهسلام صبح همتون بخير
بابا اين چه وضعيه اخه الان يه ساعته دارم پستاي قبلي رو ميخونم مگه كارو زندگي ندارين نفسم بريد ههههههههههههههه..........ههههههههههه
اينهمه پست ميگم افسون بيا يه امار بگير ببينم چه خبره فك نكنم هيچ تالاري اينقدر سرعت داشته باشه
به این میگن زیر بار حرف زور رفتن![]()
سلام
زورم فقط به زهرا میرسه حالا شما هم هی تحریکش کنید![]()
عليك سلام افسون جان ببين باز ميگي من با تو لجم سلامم كردم ديگه چي ميخواي راستي مواضب دستت باش نگي نگفتي ؟بزنم به تخته![]()
![]()
![]()
سلام
بالاخره تکلیف ما رو روشن کن زهرا جان
ما این وری هستیم یا اون وری ؟
![]()
ها؟پس یکی دیگه از زهرا ظالم تر هم هست![]()
همونوري سخت مي گيري افشين ... ميگم نيومده اين الهام سر به سرت بزاره با اون سه نقطه گفتنش![]()
ها؟
من به این مظلومی
البته امروز خیلی مظلوم واقع شدم... نمیدونم کی یهو خروشان میکنه و سر کی خالی میشه...(سو تفاهم نشه به باشگاه مربوط نمیشه)
عليك سلام افسون جان ببين باز ميگي من با تو لجم سلامم كردم ديگه چي ميخواي راستي مواضب دستت باش نگي نگفتي ؟![]()
تو و این ظالم ، دستتون تو یه کاسه ست !![]()