قدرشون بدون من ترم آخر ناراحت بودم
( البته فقط من بقیه خوشحال بودن میگفتن خوبه داره تموم میشه نفسمون گرفت )چون داشت تموم میشد آخه من دانشگاهو خیلی دوست دارم البته من ترمه آخرم خیلی سبک بودم کمتر میرفتم ترمای اول حجیم براداشتم ولی خوش به حالت
به به میبینم که خوب شلوغ پلوغ کردین امروز!
ورود شعفناک و سرور انگیز خودمو بهتون تبریک میگم! فقط یه کمی خسته ام امروز اگه یهویی وسط جلسه خوابم برد بیدارم نکنید!
سلام دوست عزیز امیدوارم خودتون رو معرفی کنید که منم شمارو بشناسمسلام...
به همه
عصرتون بخیر.
سلااام
به به خوبی؟
ورود شعفناک و سرور انگیز خودمو بهتون تبریک میگم! فقط یه کمی خسته ام امروز اگه یهویی وسط جلسه خوابم برد بیدارم نکنید!
حواسو میبینی تو رو خدا! سلام یادم رفت...
سلام![]()
باور کن بهترین دوران بود خیلی دلم تنگ شده بعد از امتحان آخری دیگه نرفتم اگه میرفتم گریه می کردم هنوز مدرک اصلیمم نگرفتم البته استادام از دوستام همیشه سراغمو میگیرن دوست دارن برم پیششون ولی دلم طاقت نمیاره برمآره راست میگی منم همینجوری شدم الان ولی 5 روز در هفته کلاس دارم واسه 10 واحد خستم میکنه
سلام خوبی محمدسلام...
به همه
عصرتون بخیر.
رضا خوبی من فکر کردم رفتی پشت کوه یا بازار مازاری چیزیبه به میبینم که خوب شلوغ پلوغ کردین امروز!
سلام دوست عزیز امیدوارم خودتون رو معرفی کنید که منم شمارو بشناسم
حوصله ندارم این چن صفحه رو بخونم، یکی تعریف کنه ببینیم چه خبره!!
نه دیگه حالا قحط نساء شدهدایی جان فدات شم اینجا قحط الرجال شده
خب ما رو که همه می شناسن. اما یه توضیح برای دوست بزرگوار جدیدم:
زوینا هستم... دانشجوی ترم آخر علوم دامی... 97 درصد وقتم تو ادبیات و فیلمه و بقیه خواب سر کلاس!!
و متاسفانه من تا حالا افتخار آشنایی با شما رو نداشتم...
از آشنایی با شما خوشبختم من تازه واردم از توضیحتون ممنون ولی سوال زوینا اسمه دختره یا پسر ؟البته ببخشید ها؟
همینطور... خیلی خوش آمدین. امیدوارم اینجا براتون مفید باشه.
البته شما هم خودوتن رو معرفی نکردینا... ( باید برم الآن اما حتما بر می گردم و جوابتون رو خواهم خواند. )
پسر هستم. خواهش...
دوستان با اجازه
فعلا...
آخه خوب زندگی همینه دیگهباور کن بهترین دوران بود خیلی دلم تنگ شده بعد از امتحان آخری دیگه نرفتم اگه میرفتم گریه می کردم هنوز مدرک اصلیمم نگرفتم البته استادام از دوستام همیشه سراغمو میگیرن دوست دارن برم پیششون ولی دلم طاقت نمیاره برم
زیر گنبد کبود یکی بود ،یکی نبود
به من بگین اون یکی ،کی بود![]()
آخه خوب زندگی همینه دیگه
انشالله همیشه موفق باشی تو همه مراحل
ممنون. خوبم اگه...
خوبی که!؟
قربونت انشالله که خفه بشند کسایی که نمیذارن خوب باشی دی:
سلام اون یکی همونی بود که بودزیر گنبد کبود یکی بود ،یکی نبود
حوصله ندارم این چن صفحه رو بخونم، یکی تعریف کنه ببینیم چه خبره!!
اسم به این خوبی بهت بگم زوینا خوبه ؟ خوب همین مگه چشه عادت کننه دیگه حالا قحط نساء شده
من که کلا دارم به اسمای مختلف عادت می کنم...
سلام... خوبی محمد رضا. منم خوبم ممنون.
حتما الآن برگشته!
چی چی رو نگاه کنیم؟ من که چیزی نمیبینم!!يه چيز جالب ديدم...گفتم براتون بيارم ببينيد....![]()
نگاه كنيد:
![]()
توضیح: در سال 1914 پسری به جنگ رفت و دوچرخهاش را به درخت بست.
سالها گذشت و دوچرخه به درخت پیوست!
پس کدوم طرفی بودی تو این یه سال؟سلام به همه دوستان گل
خوبيد؟
نزديك 1 سال بود اينطرفي نيومده بودمااااااااااااااااا.
خیلی هم دلت بخواد!سلام خیلی خوش اومدی منم راه گم کردم اومدم دیگه دروبستش رضا گیر کردم
شما هم خسته نباشی!.
..
..
.
..
..
...
...
..
..
...
.
.
..
..
.
.
منم بعنوان آخرین ناهار خور اعلام حضور میکنم!دی : نه شما ناراحت نشیییین شوخی میکنم
همگی ناهار خوردن دیگه؟ دی:
علیک سلام. چکار داری با رضا؟سلام به همه دوستان عزیز گل و بلبل کشاورزی
ما تشریف فرما شدیم
کسی رضا رو ندیده این دو رو برا ؟
![]()
دختر گلشو؟ نبودی ببینی همین دختر گل دیشب چه دسته گلی به آب داد! تلویزیونمونو از رو زیرتلویزیونی انداخت سوزوندش رفت پی کارش!!سلام خانوم مهندس عسل خانوم مرسی از اینکه بفکرم بودی راستش رضا رو ندیدم لابد دختر گلشو برده خرید عید
همون کوهی که آهو ناز داره آی بله!من دنبال رضا نمیرم معلوم نیست پشت کدوم کوه رفته الان![]()
خیلی ممنون. نمیبینی مگه همش یه نصف روز نبودم همه دلشون تنگ شده برام!!سلام... پسر!
چطوری؟ واقعا به این نیاز هست که خودتو تحویل بگیری! چون کسی نمیگیره!!!
خسته نباشی. بازم زدی به کوه؟ جای منو کلی خالی کن. تو که منو نمی بری...
جانم؟!زیر گنبد کبود یکی بود ،یکی نبود
اینم حرفیه!اسم به این خوبی بهت بگم زوینا خوبه ؟ خوب همین مگه چشه عادت کن
هاها چش مایی عابجی ؛ بیا زودیخوب منم دیگه میرم که دیگه همه رجال شینو راحت باشین
برای همهتون آرزوی موفقیت میکنم بهتون خوش بگذره شاید دیگه من حالاحالاها نیام ولی بجای منم خوش باشین خدا رو چه دیدی شایدم اومدم بهر حال فعلا خداحافظ![]()
اسمم که تابلوه عسل هستم تازه فارغ التحصیلمو گیاهپزشکی خوندم
قربونت انشالله که خفه بشند کسایی که نمیذارن خوب باشی دی:
قابل توجه رضا، به این میگن تحویل!! دست خوش سینا جان، لطف داری.مگه کسی جرات داره نگاه چپ و راست به تو بندازه؟!
اسم به این خوبی بهت بگم زوینا خوبه ؟ خوب همین مگه چشه عادت کن
عجبا... سوژه ای شده اسم من... حالا نه دو تا و نه سه تا اسم...
شما هم خسته نباشی!
خیلی ممنون. نمیبینی مگه همش یه نصف روز نبودم همه دلشون تنگ شده برام!!
در مورد این نقطه ها باهام شوخی نکن!!!!!!!!!!!! حالا شوخی هم کردی اشکال نداره!
نمیبینم مگه! میبینی مگه؟!