indicat
عضو جدید
كوشي محمدرضا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام خان دایی خوبیی؟؟؟؟
بچه ها منتظرتن. خوب داداش رضا نيس. ما كه هستيم. دي
كوشي محمدرضا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام خان دایی خوبیی؟؟؟؟
نلرز. نميگم. ديها ها بابا بابا بابا بابا
![]()
الهي. از منم ك زوتر ناراحت ميشي عسلي.بچه ها دایی کجا رفت؟جوابمم نداد ؟ناراحت شدم من چقد ذوق کردم وقتی اومد
سلام خانوم مهندس عسل خانوم مرسی از اینکه بفکرم بودی راستش رضا رو ندیدم لابد دختر گلشو برده خرید عیدسلام داییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
خوشحالم اومدی جاتو خالی کرده بودم خوبی دایی؟راستی چرا داداش رضا امروز نیست ؟
سلام اقا سینا خوبی خوش میگذره ؟سلام خان دایی خوبیی؟؟؟؟
من ك هستم خب. نت گوشيم مشكل داره. كلاً اينجا همه چي مشكل داره. دي. دو سه ماهه نتا قاط زده.سلام خانوم مهندس عسل خانوم مرسی از اینکه بفکرم بودی راستش رضا رو ندیدم لابد دختر گلشو برده خرید عید
سلام اقا سینا خوبی خوش میگذره ؟
نیلو خانوم کجا رفتی ؟ بابا تحویل بگیر ما رو
الهي. از منم ك زوتر ناراحت ميشي عسلي.
مياد رفته دنبال رضا.دي.
برميگرده.
قربون اون دلت برم.آخه من همه رو دوست دارم خیلی زودم دلم تنگ میشه دوست دارم همه باشن
اينم از داش سينا. سرحال وسلامت. سينا بخندآخیشششش همه بیدارند
راست میگه سینا خودتو معرفی کن منم تورو بیشتر بشناسم ؟هیییییییییییییییییییییییییی[/QUOTE
جناب سينا خان فقط ميگه آب خوندم
ديگه چيزي نميگه
حرص نخوري عزيزم. اشكالي نداره. شايد اينجوري راحت ترهراست میگه سینا خودتو معرفی کن منم تورو بیشتر بشناسم ؟هیییییییییییییییییییییییییی[/QUOTE
ديگه چيزي نميگه
بابا نگو من هستم دیگه چه دل نازکی عسل جانبچه ها دایی کجا رفت؟جوابمم نداد ؟ناراحت شدم من چقد ذوق کردم وقتی اومد
كوشي محمدرضا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها منتظرتن. خوب داداش رضا نيس. ما كه هستيم. دي
از ديدارتون خوشحال شدم دوستان
خدانگهدارتون باشه
(سلام محمدرضا)
تارا چی شد الان سلامی یا خدافظی ؟از ديدارتون خوشحال شدم دوستان
خدانگهدارتون باشه
(سلام محمدرضا)
آره دایی کاشکی نبودم آخه اینطوری خیلی اذیت میشم همش دلتنگم راستی چراغه داداش رضا فکر کنم روشنه ها ولی چرا نمیاد؟بابا نگو من هستم دیگه چه دل نازکی عسل جان
من دنبال رضا نمیرم معلوم نیست پشت کدوم کوه رفته الان![]()
قربون اون دلت برم.
سینا کجا رفت ؟ سیناهست دایی نیست دایی میاد سینا میره بابا مرداومد سینا کجا رفتی؟
وااااااااااااااااي مردم. باشگا وا نميشد. . مرسي عسلم. منم همينطورخدانکنه عزیزم من خواهرم دوست دارم هاخیلی
موفق باشی عزیزم به امید دیدار دوباره و زود بابایمن ديگه برم. خوش باشين بچه ها.
باي
من همین جام دی:
سلام خانوم مهندس عسل خانوم مرسی از اینکه بفکرم بودی راستش رضا رو ندیدم لابد دختر گلشو برده خرید عید
سلام اقا سینا خوبی خوش میگذره ؟
نیلو خانوم کجا رفتی ؟ بابا تحویل بگیر ما رو [/QUOTE
دایی جان فدات شم اینجا قحط الرجال شده
دایی فکر کنم فعلا رفت ؟راستی سینا توام دانشجویی ؟
راست میگه سینا خودتو معرفی کن منم تورو بیشتر بشناسم ؟هیییییییییییییییییییییییییی[/QUOTE
ديگه چيزي نميگه
شوخی میکنن
منم بعله آخرین ترم هستم