زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز

ورهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااااااااام و صبح به خیر به عزیزانم مهندسان آینده سازه ایران:surprised::gol::gol:

آرزوها

عضو جدید
سلامممممممممممممممممممم خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبم..................
به موج منفیییییییییییییییییی ها بچه چرا اینقددددددددددد ناامید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برعکس من هر وقت خسته بشم میرم درو و بر کتابااااااااااااااااااااا

فعلا بایییییییییییییییییییییییییی...........................................................:heart::gol::heart::gol:

مهندس شکوفه

عضو جدید
سلامممممممممممممممممممم خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبم..................
به موج منفیییییییییییییییییی ها بچه چرا اینقددددددددددد ناامید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برعکس من هر وقت خسته بشم میرم درو و بر کتابااااااااااااااااااااا

فعلا بایییییییییییییییییییییییییی...........................................................:heart::gol::heart::gol:

سلام
بای!

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
بچه ها وقتی تصمیم گرفتین کاری انجام بدین تا اخرشو برین وسط راه موندن کار ادمای ضعیفه تلاش امروزتون راحتی فردا رو براتون همراه داره

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام محمد رضا گل خوبی ؟
من نبودم قضیه تصمیم دیگه چیه؟
به به سلام از اینورا خبری نبود فقط خانوما و اقایون تصمیم گرفتن چهار موتوره بخونن برا فوق منتها الان بعضیاشون نفس کم اوردن بهتره بشینن این دو ماهی رو هم خوب بخونن تا نتیجشو ببینن

گندم طلایی

عضو جدید
به به سلام از اینورا خبری نبود فقط خانوما و اقایون تصمیم گرفتن چهار موتوره بخونن برا فوق منتها الان بعضیاشون نفس کم اوردن بهتره بشینن این دو ماهی رو هم خوب بخونن تا نتیجشو ببینن

شرمنده نفرمایین گفته بودم که بعضی وقتا میرم تو تحریم
ایشاالله همه موفق بشن

آرزوها

عضو جدید
زیر دست و پا له نشی
خب چرا از این مسیر اومدی ؟

دور بزن از یه مسیر دیگه برو راه باشه.

اخيشششششششششششششششش بلا خره رسيدم . خوبه محافظامو اوردمممممممممممممم ...........

خيلي شلوغه...............................

سلاممممممممممممممم به جمعيت دو نفري خوبيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبم.....
من برم باييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي.....................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا