peach_69
عضو جدید
سلام شب بخير
پاقدمو ميبيني ؟ تا من اومدم تاپيك تعطيل شد حالا خوبه شما اومدي وگرنه افسردگي ميگرفتم
میترسم بگم منم میخوام برم....خودکشی نکنی هااااااااااااااااااااااااااااا
سلام شب بخير
پاقدمو ميبيني ؟ تا من اومدم تاپيك تعطيل شد حالا خوبه شما اومدي وگرنه افسردگي ميگرفتم
میترسم بگم منم میخوام برم....خودکشی نکنی هااااااااااااااااااااااااااااا
سلام...
به همه
سلام سلام..... خوبی؟؟؟؟؟
یااللهممنون،خوبم!
چه خبر از خودت و بقیه؟ یه چند روزی که نبودم خبری، مبری! چیزی نشده؟
ممنون،خوبم!
چه خبر از خودت و بقیه؟ یه چند روزی که نبودم خبری، مبری! چیزی نشده؟
خبری نیست.... بچه ها که کمتر میان..... خودم هم همینطور....
آخی یادش بخیر بچه ها میومدن شلوغ میکردن.....
خبری نیست.....
آره...
ببخش باید برم
فعلا...
شرمنده مسورین جان بیا تو یاهو تو کنفرانس
آیدی را بده
سلام به همگی
کسی هست جواب سلام ما رو بده!؟
یعنی سلام بدم یا نه؟
کسی هست جواب سلام ما رو بده!؟
یعنی سلام بدم یا نه؟
شما سلام بده بالاخره یکی پیدا میشه جواب بده
سلام علیکم
آره...
باز هم
سلام...
مهندس شکوفه! یه سوال در رابطه با صنایع غذایی داشتم، بگویمی؟
سلام شما سوالتو بپرس من اگه بلد نبودم جواب نمیدمی همی
ولی سعی کن سوالت سخت نباشه خب؟![]()
حالا من سوالمو می پرسم اصلا ببینیم به رشته شما ربط داره!!!
تخم مرغ دو نوع سفیده داره؛ یکی رقیق و اون یکی هم غلیظ. می خواستم بدونم چرا فساد پذیری غلیظ از رقیق بیشتره؟
حالا ربط داشت؟!!!![]()
بله ربط داره به شدت هم ربط داره!
او.لا که من تا حالا نشنیدم تخم مرغ 2تا سفیده داشته باشه تخم مرغ یه سفیده داره یه زرده
که فساد پذیری سفیده ببیشتره چون دسترسی میکروارگانیسم به سفیده بیشتره
ولی یک سری پوشش های خارجی وجود داره که از آلودگی تخم مرغ جلوگیری میکنه مثل غشای مومی خارجی
پوسته ی آهکی.غشا داخلی اگر ایا از بین بره بازم به یک سری دلیل مثل مواد نیتروژنی کم در سفیده. قلیایی بودن سفیده . فعالیت کم سفیده فساد پذیری کاهش پیدا می کنه
ولی در اثر نگهداری طولانی مدت تخم مرغ رطوبتشو از دست میده آب سفیده به زرده منتقل میشه سبب رقیق شدن زرده و چروک شدن سفیده میشه که در این صورت احتمال تماس مستقیم زرده با لایه ی داخلی فراهم میشه و باعث آلودگی زرده با میکرو ارگانیسم میشه
نمیدونم جوابتو تونستم بدم یا نه ولی فکر کنم علت اصلیش این باشه که سفیده حکم یه پوششو واسه زرده در برابر آلودگی میکروارگانیسما داره![]()
ما هستیم سلام به تو...سلام كسي هست
خواهش می کنم قابل شما رو نداشت هرچن زیاد به دردت نخوردممنون بابت توضیحات اما
آره خود سفیده تخم مرغ هم شامل سفیده غلیظ و سفیده رقیق هست و به دلایلی که من نمی دونم قسمت غلیظ زودتر فاسد میشه...
ما هستیم سلام به تو...