زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام

خدافظ

peach_69

عضو جدید
اااااااااااا همینو می خواستم بدونم چند وقته ؟
بزار چنتا سوال بپرسم ببینم بلدی ؟ اصلا نه یه تیکه ضبط کن واسم بفرت :cool:
من تازه دو ماهه شروع کردم:redface: اونم فعلا به خاطر امتحانا دو هفته میشه که کلاسو تعطیل کردم:( البته تمرین میکنما!!! استادمم خیلی هوامو داره:D ولی هنوز کوووووو تا ضبط کار و....:redface:

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تازه دو ماهه شروع کردم:redface: اونم فعلا به خاطر امتحانا دو هفته میشه که کلاسو تعطیل کردم:( البته تمرین میکنما!!! استادمم خیلی هوامو داره:D ولی هنوز کوووووو تا ضبط کار و....:redface:

منم کلا 5 ماهه بدلیل سنگینی درسها ول شد و کم کم تمرینم نکردم تا امروز که دوباره شروع کردم می خوام تهشو در بیارم ایندفعه :razz:

peach_69

عضو جدید
منم کلا 5 ماهه بدلیل سنگینی درسها ول شد و کم کم تمرینم نکردم تا امروز که دوباره شروع کردم می خوام تهشو در بیارم ایندفعه :razz:
همچین گفتی فکر کردم چندین ساله تو کارشی!!!
تو درس و مشق نداری؟ اذیت نمیشی؟ چقد تمرین میکنی؟

peach_69

عضو جدید
خوبم مرسی شوما خوبی:razz: چه استقبال گرمی شرمنده فرمودین:razz:
جواب سلام واجبه ها گفته باشم نگین نگفتی:razz::razz:

حتما باید خشن برخورد کنم؟:razz:
منم ویولن دوس دارم ولی سنتورو خیلی بیشترتر دوس می دارم:redface:
آبجی منم سنتور میزنه:redface::gol:سلام!!!

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچین گفتی فکر کردم چندین ساله تو کارشی!!!
تو درس و مشق نداری؟ اذیت نمیشی؟ چقد تمرین میکنی؟

چرا خیلیم کارم این ترم سخته اما چه می شه کرد یادم بره بدتره ، نمی تونم بگم زدنش برام تفریحه و خستگیم در می ره چون واقعا انرژی می کشه ازم ولی خب دوسش دارم :D

peach_69

عضو جدید
چرا خیلیم کارم این ترم سخته اما چه می شه کرد یادم بره بدتره ، نمی تونم بگم زدنش برام تفریحه و خستگیم در می ره چون واقعا انرژی می کشه ازم ولی خب دوسش دارم :D
عشقه!!!!!!!:)) منم هرجوری هست تمرین میکنم....بین درسام. خستگیم در میره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا