زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرزوها

عضو جدید
زنگ تفریح

زنگ تفریح

:heart: میوه پادرختی! از زندگی چی می خواهیم؟راستی راستی ، بی رودر بایسی، ما از زندگی چه می خواهیم؟!! زندگی رو مثل یه میوه رسیده باید چید. اگه معطل کنی از شاخه جدا میشه می افته پای درخت اونوقت میشه یه میوه پا درختی. حتی اگه اون میوه ، یه انجیر رسیده شیرین باشه.که از زور شیرینی ترک خورده و شهدش زده بیرون.. یهو می بینی رو دوش یه گردان مورچه سخت کوش ،میره تو انبار فراموشی ها...!!! لحظه های زندگی رو،روز های عمر رو مثل همون انجیر رسیده باید بلعید .درخت عمرمون همیشه این جوری بار نمیده ، تا مورچه ها پای درخت نرسیدند ،بجنبیم. نکنه روزای عمرمون بشن عینهو میوه های پا درختی! :heart::heart::gol::gol::heart::gol:

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={FB177813-9339-447B-97EE-FC6A83774C18}

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بچه ها سوال ...!!
سوال خیلی ساده و عمومیه، بنابراین توضیح کامل میخوام و انتظار دارم همه بچه ها از همه گرایشها شرکت کنن... به امید اینکه تاپیک بترکه!!

برید اینجا ببینم چه میکنید.

پس چرا هنوز نترکیده؟!!

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
کسی اینجا نیس؟
مسعود بابا کوشی؟ اینقدر چَت نکن پاشو بیا اینجا یه فعالیت مفید از خودت بروز بده...

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستای خوبم...به به دیانوش خانم بعد مدت ها...راه گم کردید؟

roze888

عضو جدید
خوبی آقا امیر مسعود عزیز ؟ نه این چه حرفیه میدونید چقدر دلم برا همه دوستان تنگ شده بود خدایی هر وقت میام که نیستید تازشم من همه پستا رو اینجا پخش و پلا میبینم (از

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا