زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه هرکی وسوسه کرد شیطونه؟!!!
مگه تو تا حالا کسیو وسوسه نکردی؟؟؟ یعنی تو ...........؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه، من کسی رو وسوسه نکردم! مگه شیطانم که وسوسه کنم؟!!

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جدی نگیر...

باید برم،فعلا...

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز

کیاکسار

عضو جدید
سلام من نمیدونم ادرس رو درست اومدم یا نه ولی به کمک احتیاج دارم لنگ یه گزارش کارم چه کار باید بکنم؟ (daryakamran@yahoo.com)

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها صبحتون بخیر :gol::gol:

سلام داداش.
داداش یادم میاد یه زمانی هر روز صبح کرکره اینجا را شما صبحا میزدی بالا و بسم لله میگفتی و ...
بساط چایی به راه بود و ... من بودم و خواجه حافظ شیرازی و استاد شجریانی بود و ...
صدای بلبلی بود و مشروب و بساط لهو و لعب و فسق و فجور و حوری و ...

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام داداش.
داداش یادم میاد یه زمانی هر روز صبح کرکره اینجا را شما صبحا میزدی بالا و بسم لله میگفتی و ...
بساط چایی به راه بود و ... من بودم و خواجه حافظ شیرازی و استاد شجریانی بود و ...
صدای بلبلی بود و مشروب و بساط لهو و لعب و فسق و فجور و حوری و ...

:surprised: :surprised: :surprised:

صبح منم بخیر
سلام.

صبح تو هم به خیر
علیک سلام

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بچه ها سوال ...!!
سوال خیلی ساده و عمومیه، بنابراین توضیح کامل میخوام و انتظار دارم همه بچه ها از همه گرایشها شرکت کنن... به امید اینکه تاپیک بترکه!!

برید اینجا ببینم چه میکنید.

آرزوها

عضو جدید
بچه ها سوال ...!!
سوال خیلی ساده و عمومیه، بنابراین توضیح کامل میخوام و انتظار دارم همه بچه ها از همه گرایشها شرکت کنن... به امید اینکه تاپیک بترکه!!

برید اینجا ببینم چه میکنید.
رفتم ولي براي من باز نميکنه:( سيستم قاطي کرده:cry:

آرزوها

عضو جدید
اللللللللللللللللللللووووووووووووووووووووووووووووو کسي نيست ... منم برم سرکلاس باييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا