peach_69
عضو جدید
خب تا حدی منطقیه (هر چند که باز میگم میشه این کار رو اینجا انجام داد با نسبت کمی سرعت پایین) اما من ترجیح میدم همینجا باشم
بازم تشکر...
ایول به این استقامت در مقابل وسوسه مسعود!!!!
خب تا حدی منطقیه (هر چند که باز میگم میشه این کار رو اینجا انجام داد با نسبت کمی سرعت پایین) اما من ترجیح میدم همینجا باشم
بازم تشکر...
ایول به این استقامت در مقابل وسوسه مسعود!!!!
ایده؟؟؟!!! چی تو کله ات افتاده!!؟؟!بحث استقامت نیست. تو باشگاه با دوستان بودن یه صفا و بوی دیگه ای داره!!
وسوسه... مسعود...!!!!!! ( ایده جالبی بود!)
ایده؟؟؟!!! چی تو کله ات افتاده!!؟؟!
اینکه مسعود رو با شیطان مقایسه کردی دیگه...
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینکه مسعود رو با شیطان مقایسه کردی دیگه...
دوستان من کسی راوسوسه نکردم کهمگه هرکی وسوسه کرد شیطونه؟!!!
مگه تو تا حالا کسیو وسوسه نکردی؟؟؟ یعنی تو ...........؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه، من کسی رو وسوسه نکردم! مگه شیطانم که وسوسه کنم؟!!مگه هرکی وسوسه کرد شیطونه؟!!!
مگه تو تا حالا کسیو وسوسه نکردی؟؟؟ یعنی تو ...........؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وسوسه کرده باشی چی میشه مگه؟!!!دوستان من کسی راوسوسه نکردم که
اخه محمد ناراحت شدوسوسه کرده باشی چی میشه مگه؟!!!![]()
من مسنجر دم دستم نیست!!اخه محمد ناراحت شد
پس کسی نمی یاد
سلام بچه ها صبحتون بخیر![]()
سلام بچه ها صبحتون بخیر![]()
علیک سلام، صبح تو هم به خیر
دیگه صبح کی به خیر؟! ...
سلام من نمیدونم ادرس رو درست اومدم یا نه ولی به کمک احتیاج دارم لنگ یه گزارش کارم چه کار باید بکنم؟ (daryakamran@yahoo.com)
سلام داداش.
داداش یادم میاد یه زمانی هر روز صبح کرکره اینجا را شما صبحا میزدی بالا و بسم لله میگفتی و ...
بساط چایی به راه بود و ... من بودم و خواجه حافظ شیرازی و استاد شجریانی بود و ...
صدای بلبلی بود و مشروب و بساط لهو و لعب و فسق و فجور و حوری و ...
صبح منم بخیر
سلام.
سلام.
بچه ها کمک
رفتم ولي براي من باز نميکنهبچه ها سوال ...!!
سوال خیلی ساده و عمومیه، بنابراین توضیح کامل میخوام و انتظار دارم همه بچه ها از همه گرایشها شرکت کنن... به امید اینکه تاپیک بترکه!!
برید اینجا ببینم چه میکنید.