بیماری های گیاهی و باغبانی که بیش از حد نکته داره تو کتابش
اون دوتارو چون کتابشو نخوندم نمیدونم
قاعدتا بقیشم نکته دار باشه... ولی بیماری از همش نکته دار تره، مگه نه؟
بیماری های گیاهی و باغبانی که بیش از حد نکته داره تو کتابش
اون دوتارو چون کتابشو نخوندم نمیدونم
سیلام علیکم مدیر ارشد
قاعدتا بقیشم نکته دار باشه... ولی بیماری از همش نکته دار تره، مگه نه؟
سیلام![]()
موضوع اینجا هست که همه از همه گرایشا میخوان مسابقه بدن
باید جوری باشه که همه کشش داشته باشن
ببخشید چکار کنم عادتمهههههههههههههههه .انگشتت بدجوری رو کیبورد گیر میکنه ها!! عصبی نباشه یه وقت!
چه عجب نیشت باز شد (البته جسارتا!!)
دندوناتو کی مسواک زدی؟
باغبانی نسبت به بیماری ها اسون تره. راحت میتونیم تو مسابقه رتبه بیاریم. ولی از یه طرف میگم درسی که سختتتتتتتتتتره بزاریم. تاقبل از فاینال اماده باشیم اما ممکنه رتبه نیارررررررررررررررریم.به نظر من به عنوان یه مسابقه عمومی بین همه گرایشا باغبانی از همه بهتره
باغبانی نسبت به بیماری ها اسون تره. راحت میتونیم تو مسابقه رتبه بیاریم. ولی از یه طرف میگم درسی که سختتتتتتتتتتره بزاریم. تاقبل از فاینال اماده باشیم اما ممکنه رتبه نیارررررررررررررررریم.![]()
چیه خب تعجب نداره که عادتمه این جوری نگاه نکنین خجالت میکشممممممممممم
خب غلط املای رو عمدا نوشتم. دیگم به نظرم افسون جون مثل یه مرررررررررررررررررررررد مدیریت میکنن. این اشتباه رو بزارین به جاییییییییی مزاحاولا زمینه یه چیز دیگس، به اون میگن ضمیمه! (دست خودم نیس عادت دارم گیر بدم!) بعدشم آق مدیر؟؟!!! افسووووووووووووون!!
خب غلط املای رو عمدا نوشتم. دیگم به نظرم افسون جون مثل یه مرررررررررررررررررررررد مدیریت میکنن. این اشتباه رو بزارین به جاییییییییی مزاح![]()
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={FB177813-9339-447B-97EE-FC6A83774C18}
تمام این دروسو خودمون این ترم داریم اخه رشته ما مهندسی علوم کشاورزیه ازاون دیگه بستگی به معیارای مسابقتون داره
ولی خوب چون از همه گرایشا هستن باید خیلی چیزارو در نظر بگیرین
از در دسترس بودن کتابش که یه چیز عادیه تا موارد دیگه
هفت بیجار که میگن همینه البته ما قبلنا بش میگفتیم اچار فرانسهتمام این دروسو خودمون این ترم داریم اخه رشته ما مهندسی علوم کشاورزیه ازهر گرایش کشاورزی ما چند واحد داریم.........
هفت بیجار که میگن همینه البته ما قبلنا بش میگفتیم اچار فرانسه
خیلی خیلی خیلییییییییییییییییییییی ممنون حالا دیگه شدیم یارووووووووووووووووووووووخداییش آخر خجالت بود این یارو ..........................................................................................^
شب خوبی داشته باشیی خوشحال وشدممممممم.من برم دیگه![]()
شب همگی خوش...
مرسیسلاممممممممممممممم خوش اومدییییییییی
فک کنم همه رفتن یهووووووو اروم شدن . میشه اسمتونو بدونم دوباره بعضی ها حال گیری نکنن.مرسی
شما خوش اومدی عزیزم