زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

peach_69

عضو جدید
آفرین

چی می خونی ؟

توی شیراز کاری داشتی رودرواسی نکنی ها

می دونی که ما شیرازی ها حسابی مهمون نواز هستیم و خون گرم

خلاصه مهمان قدمش روی چشم هامون هست
من انقد شیراز بودم که حالا دیگه خودموئ نصفه شیرازی میدونم داداش:D ولی ممنون:redface: من آب میخونم

آرزوها

عضو جدید

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
عبارت‌های جستجو شده

دنتافورت, نشام مهندسی منابع کشاورزی, رضا باحالي, 6میزنی, سپستون, بنسای لرا, تحقیق در موردسوروف در برنج , رضادریاب, همه حرف , دیشکنری اگری کالچر, دانلود فیلم محبتین

میگم این «رضا» که تو جستجوها هست منظورشون منم؟!! :surprised:

آرزوها

عضو جدید

peach_69

عضو جدید
منم امروز تو دانشگاه کلی اب خوردم گفتم ارشد میخام آب بخونم یه پارچ اب روم ریختن

آبو مسخره نکنین که بد میبینیناااااااااااااااااااا
روش تعصب دارم

مرسسسسسسسسسسسسسسسسسیphyto
جوووووووووووووووووووووون :heart:
آبو مسخره نکنیناااااااااااااا:cool:
روش تعصب دارم:):surprised::biggrin::D:redface:

آرزوها

عضو جدید
راستی بچه ها قراره تو دانشگاهمون مسابقه علمی بزارن بین کتابهای (بیماری های گیاهی- زراعت- باغبانی عمومی- دامپروی-) انتخابش با منه به عنوان نماینده بچه ها. کدومو انتخاب کنم:redface::redface::heart:

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها قراره تو دانشگاهمون مسابقه علمی بزارن بین کتابهای (بیماری های گیاهی- زراعت- باغبانی عمومی- دامپروی-) انتخابش با منه به عنوان نماینده بچه ها. کدومو انتخاب کنم:redface::redface::heart:
باغبانی عمومی

Phyto

مدیر تالار

بیماریهای گیاهی

afsoon6282

مدیر تالار
بیماری های گیاهی و باغبانی که بیش از حد نکته داره تو کتابش

اون دوتارو چون کتابشو نخوندم نمیدونم

Phyto

مدیر تالار
امیدوارم مثل .............. از رو تعصب نباشه. مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییی:heart:

انگشتت بدجوری رو کیبورد گیر میکنه ها!! عصبی نباشه یه وقت!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا