خبر سلامتی شما و بیکاری ما!!!
بیکاری که کار همه ماست! سالم بمونی...

خبر سلامتی شما و بیکاری ما!!!
من انقد شیراز بودم که حالا دیگه خودموئ نصفه شیرازی میدونم داداشآفرین
چی می خونی ؟
توی شیراز کاری داشتی رودرواسی نکنی ها
می دونی که ما شیرازی ها حسابی مهمون نواز هستیم و خون گرم
خلاصه مهمان قدمش روی چشم هامون هست
من انقد شیراز بودم که حالا دیگه خودموئ نصفه شیرازی میدونم داداشولی ممنون
من آب میخونم
بیکاری که کار همه ماست! سالم بمونی...![]()
بله دیگه اینطوری هاست
خوبی ؟
خوشی ؟
خرمی ؟
دماغت چاقه ؟
کیفت کوکه ؟
لبت خندونه ؟
باعث افتخارهایول آبجی
آب رشته خوبی هست
پس دیگه تو رو هم عضو بچه های شیراز حساب می کنیم
سلام زوینا جون ماهم اومدیم. وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووسلام به همگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییملالی نیست...
دوستان باشند خوب منم خوبم
دماغم آره!
من آب میخونم
![]()
سلام زوینا جون ماهم اومدیم. ووووووووووووووووسلام به همگیییییییییییی![]()
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={FB177813-9339-447B-97EE-FC6A83774C18}
ملالی نیست...
دوستان باشند خوب منم خوبم
دماغم آره!
ایول آبجی
پس دیگه تو رو هم عضو بچه های شیراز حساب می کنیم
حسودی نکنفکر کنم یواش یواش باید اسم باشگاهو عوض کنیم بذاریم «باشگاه مهندسان شیراز»
منم امروز تو دانشگاه کلی اب خوردم گفتم ارشد میخام آب بخونم یه پارچ اب روم ریختنما آبو میخوریم، شما چجوری میخونی؟!!
حسودی نکن![]()
آبو مسخره نکنینااااااااااا
روش تعصب دارم
راستی بچه ها قراره تو دانشگاهمون مسابقه علمی بزارن بین کتابهای (بیماری های گیاهی- زراعت- باغبانی عمومی- دامپروی-) انتخابش با منه به عنوان نماینده بچه ها. کدومو انتخاب کنم![]()
نه بابا نفسسسسسسسسسسسسسس کش خوشم اومد .آبو مسخره نکنیناااااااااااااا
روش تعصب دارم![]()
که چی؟
منم خوشبختم!!!![]()
راستی بچه ها قراره تو دانشگاهمون مسابقه علمی بزارن بین کتابهای (بیماری های گیاهی- زراعت- باغبانی عمومی- دامپروی-) انتخابش با منه به عنوان نماینده بچه ها. کدومو انتخاب کنم![]()
امیدوارم مثل .............. از رو تعصب نباشه. مرسسسسسسسسسسسسسسسییییییییییییباغبانی عمومی
سیلام![]()
بیماری های گیاهی و باغبانی که بیش از حد نکته داره تو کتابشراستی بچه ها قراره تو دانشگاهمون مسابقه علمی بزارن بین کتابهای (بیماری های گیاهی- زراعت- باغبانی عمومی- دامپروی-) انتخابش با منه به عنوان نماینده بچه ها. کدومو انتخاب کنم![]()
امیدوارم مثل .............. از رو تعصب نباشه. مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییی![]()