زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
مهندسی کشاورزی

(410 كاربر آنلاین)
مهندسي كشاورزي

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام.
من 4شنبه ها تا ساعت 3 سم شناسی دارم! گاوم زائیده!
خدانگهدار!

که چی؟؟؟ منم 4شنبه ها تنظیم دارم!!! گفتن داره!!1 همه دارن!! اصلا که چی؟؟ چه فرقی داره؟؟؟!!1 برو بابا!:surprised:

ایشالله هر دوتاتون موفق باشید
یادمه بزرگترین عذابم کلاسای بعد نهار بود خوابم میگرفت سر کلاس مجبورم بودم بیدار بمونم :cry:

imannezhad

عضو جدید
سلام زمینه فعالیت من گیاهان داورئی در زمینه های آموزش کشت و فراوری استان اردبیل فعالیت میکنم و زمینه فعالیت در تبریز هم فرام شده . می تونیم با هم همکاری داشته باشیم در صورت تمایل تماس بگیرن 04512239941 09352992174 (ممکن به فعالا در این زمینه معرفی کنین ممنون میشم

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
که چی؟؟؟ منم 4شنبه ها تنظیم دارم!!! گفتن داره!!1 همه دارن!! اصلا که چی؟؟ چه فرقی داره؟؟؟!!1 برو بابا!:surprised:

تو نیم ساعت میری تنظیم
من 6 ساعت!

ایشالله هر دوتاتون موفق باشید
یادمه بزرگترین عذابم کلاسای بعد نهار بود خوابم میگرفت سر کلاس مجبورم بودم بیدار بمونم :cry:

واقعا عذابه! حالا آدم جنبش داشته باشه مشکل نیست! یه جا نشستن عذابه!

آخرین ویرایش:

indicat

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به دوستان گراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:D:D:D

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به دوستان گراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:D:D:D

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به دوست گرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به دوست گرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

تو نیم ساعت میری تنظیم
من 6 ساعت!

واقعا عذابه! حالا آدم جنبش داشته باشه مشکل نیست! یه جا نشستن عذابه!

خوشحالم از ملاقاتتون ؛ دوستان خیلی گرام!...

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
من سلاممو کردم چه با نمک همه فقط یه سلام کردن بعد هیشکی الان نیست

Phyto

مدیر تالار
حالا که بازار سلام داغه منم سلام...

Phyto

مدیر تالار
خب سلاممو کردم دیگه، برم...
بدرود

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
http://www.iran-eng.../images/smilies/funny/w05.gifhttp://www.iran-eng.../images/smilies/funny/w05.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا