زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ماندم تنهای تنها
من ماندم تنها میان سیل غم ها
...

سلام... خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا نکنه میان سیل غم ها تنها بمونید!!!!!
-------------------
آقا وحییییددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// زود خودتو نشون بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sarp

مدیر بازنشسته

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام... خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا نکنه میان سیل غم ها تنها بمونید!!!!!
-------------------
آقا وحییییددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// زود خودتو نشون بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام،خوبم ممنون
ببخش باید برم...
فعلا...

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام صبح اخرین روز هفته به خیرو خوشی امروز پنجشنبه و الان ساعت دقیقا 8:15 دقیقه من اولین پست اینجا رو زدم منتظرم بقیه بیان ببینم حالشون چطوره

اینم یه سبد گل برای بچه های بهتر از گل :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبح اخرین روز هفته به خیرو خوشی امروز پنجشنبه و الان ساعت دقیقا 8:15 دقیقه من اولین پست اینجا رو زدم منتظرم بقیه بیان ببینم حالشون چطوره

اینم یه سبد گل برای بچه های بهتر از گل :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

سلاممممممممم

خوبی محمد جان

اینم یک :gol: ویژه برای تو

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
ساعت 11:24 دقیقه

ممنونم سعید جان و مریم جون و بهار خانوم گل که تشریف اوردین کسی امروز خاطره خنده دار یا اتفاق جالب براش نیافتاده تعریف کنه ؟

نقره بارون

عضو جدید
جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب مي شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد. پروفسور حسابي

نقره بارون

عضو جدید
عاشق خدا بود ... مي خواست تنها عاشقش باشد ... فرياد زد ... خدا نفهميد ! . . . خدا بزرگ بود ... مي خواست عاشقي کند ... آدم را آفريد! . . . سالها پيش آدم خدا را از ياد برد ... آدم عاشق شيطان شد ! اين وسط خدا تنها ماند ... به همين سادگي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا