زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه چیز جالب بگم.
من توی ایران خودم پیمانکار بودم. اگه میخواستم همچین جایی رو پیمان بگیرم حد اقل 10تا کارگر در نظر میگرفتم. باور میکنیین که من خودم تنهایی تمام فضای سبز اونجا رو اداره میکنم؟تازه یه ساختمون دیگه هم هست که کمی دور تر از این محل هست!!
به این نتیجه رسیدم که>
1= ما توی ایران کار نمیکردیم،بازی میکردیم
2=اغلب هزینه های فضای سبزی ایران مربوط به مشکلات آبیاری و هزینه های بیمورد برای زیبا سازی کوتاه مدت هست
3=مدیریت هم بلد نبودم وگر نه بجای 10تا کارگر2تا کارگر با حقوق 50درصد بیشتر که میشه3تا حقوق کار 10نفر رو با هزینه کمتر و راندمان بهتر انجام میدن
4= کارگر هامون هم کارگر نبودن!!!!
همه اينايي كه گفتي درست ولي به نظرم براي پيشرفت و رفع اين مشكلات بايد كسايي مثل خودمو خودت كه با توجه به امضات معلوم دوستدار ايراني ...وخيلي از دوستاي ديگمون پيش قدم بشن وقتي ماها تنبلي ميكنيمو.... .ديگه چه انتظاري ميتونيم داشته باشيم

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه اينايي كه گفتي درست ولي به نظرم براي پيشرفت و رفع اين مشكلات بايد كسايي مثل خودمو خودت كه با توجه به امضات معلوم دوستدار ايراني ...وخيلي از دوستاي ديگمون پيش قدم بشن وقتي ماها تنبلي ميكنيمو.... .ديگه چه انتظاري ميتونيم داشته باشيم

آره آره راست می گی

از همین الان تقسیم کار کنیم

من میشم مدیر

خوب فقط دوتا کارگر می خوایم:smile:

:w37::w37:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
راستی یه چیز جالب بگم.
من توی ایران خودم پیمانکار بودم. اگه میخواستم همچین جایی رو پیمان بگیرم حد اقل 10تا کارگر در نظر میگرفتم. باور میکنیین که من خودم تنهایی تمام فضای سبز اونجا رو اداره میکنم؟تازه یه ساختمون دیگه هم هست که کمی دور تر از این محل هست!!
به این نتیجه رسیدم که>
1= ما توی ایران کار نمیکردیم،بازی میکردیم
2=اغلب هزینه های فضای سبزی ایران مربوط به مشکلات آبیاری و هزینه های بیمورد برای زیبا سازی کوتاه مدت هست
3=مدیریت هم بلد نبودم وگر نه بجای 10تا کارگر2تا کارگر با حقوق 50درصد بیشتر که میشه3تا حقوق کار 10نفر رو با هزینه کمتر و راندمان بهتر انجام میدن
4= کارگر هامون هم کارگر نبودن!!!!
اينو خوب اومدي تو ايران بيشتر تفريح ميكنن تا كار :D راستي اونجا رودخونه هست اما اون ساختمونا كاجاست منظورم كاربردشونه :surprised:

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها :gol:
من تاپیکم نیست ؟؟؟ اخطاریم مبنی به خدف کردنش نیومده ما بکل نیست ؟؟!! کسی می دونه چرا ؟:surprised:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
محمد رضا خوبی؟

چه می کنی تابستونی؟

محمد بالا گفتم دارم تفريح با اعمال شاقه ميكنم تو مغازه نشستم :D

تو گفتي بچه مشهدي ؟ :surprised:
كدوم شهرش اخه گفتي دارم تو شهر خودمون درخواست زمين برا گلخونه ميدم :razz:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد بالا گفتم دارم تفريح با اعمال شاقه ميكنم تو مغازه نشستم :D

تو گفتي بچه مشهدي ؟ :surprised:
كدوم شهرش اخه گفتي دارم تو شهر خودمون درخواست زمين برا گلخونه ميدم :razz:

مغازه چی؟

درخواست دادم یکسال بیشتره

کاشمر میدونی کجاست؟

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز

آره آره راست می گی

از همین الان تقسیم کار کنیم

من میشم مدیر

خوب فقط دوتا کارگر می خوایم:smile:

:w37::w37:

نه ديگه نشد آخه زيادي خسته ميشي من حاضرم اين كار پر دردسرو قبول كنم :D
خوب فقط دوتا كارگر ميخوايم:smile:

قبول

بعدا کم کم کله پات می کنم

:surprised::surprised::surprised::eek: شکلاکات کار می کنه :surprised::surprised::surprised::surprised::eek:
خوب فکر میکنم که با توجه به نقل قول های بالا دیگه لازم نیست جواب بدم.

اما محض اطلاع عرض میکنم که یکی از مشکلات بزرگ من همین بود توی ایران که میخواستم خیلی رییس بازی در نیارم.به همین علت مشکل زیاد داشتم. تازه شم ، خودم که گفتم مدیریت بلد نبودم دیگه!

اينو خوب اومدي تو ايران بيشتر تفريح ميكنن تا كار :D راستي اونجا رودخونه هست اما اون ساختمونا كاجاست منظورم كاربردشونه :surprised:
این ساختمانها مجموعه ای از مرکز نگهداری معلولین جسمی و ذهنی هست بعلاوه یک مدرسه کودکان عقب مانده ذهنی بعلاوه یک مرکز آموزشی شبانه روزی برای کودکان معلول ذهنی.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

اما محض اطلاع عرض میکنم که یکی از مشکلات بزرگ من همین بود توی ایران که میخواستم خیلی رییس بازی در نیارم.به همین علت مشکل زیاد داشتم. تازه شم ، خودم که گفتم مدیریت بلد نبودم دیگه!

این ساختمانها مجموعه ای از مرکز نگهداری معلولین جسمی و ذهنی هست بعلاوه یک مدرسه کودکان عقب مانده ذهنی بعلاوه یک مرکز آموزشی شبانه روزی برای کودکان معلول ذهنی.

خوب خداااااااااااا رو شکر
الان که بلدی دیگه
غم نداریم
:D

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز

ممنونم امين جان لطف كردي اخه از بالا ساختمونش برام جالب بود بلوكا رو به يه حالت منحني بهم وصل كردن

در مورد چيزايي كه بالا گفتي بايد بگم اگه رييس بازي در نياري تو ايران چند تا دردسر داره
اول اينكه اصلا مهندس بحساب نمياي
دوم حرفت خريدار نداره كارگره موقع كار ميگه ولش كن مهندس رفيقمه
سوم پيش هركي ميشينن ميگن اين هيچي بلد نيست همه كارا رو خودمون انجام ميديم
چهارم سياست بهتر از رياسته با سياست ميتوني با پنبه سر ببري اما با رياست بايد با چاقو اين كارو انجام بدي

در مجموع رابطه بهتر از ظابته هست

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
مغازه چی؟

درخواست دادم یکسال بیشتره

کاشمر میدونی کجاست؟
خوب ايشالله بهت ميدن
كاشمر هم ميدونم كجاست يه هم دانشگاهي داشتم بچه كاشمر بود ادرس داد بريم اما جور نشد

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
من تاپیکم نیست ؟؟؟ اخطاریم مبنی به خدف کردنش نیومده ما بکل نیست ؟؟!! کسی می دونه چرا ؟:surprised:
توجه: ارسال مطلب سياسی در باشگاه ممنوع است و تاپيك های سياسی بدون اطلاع قبلی حذف خواهند شد.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مجموع رابطه بهتر از ظابته هست
خوب ايشالله بهت ميدن
كاشمر هم ميدونم كجاست يه هم دانشگاهي داشتم بچه كاشمر بود ادرس داد بريم اما جور نشد

ضابطه

نگفتی مغازه چی؟ چیکاره ای؟

اومدی ما در خدمتیم:smile:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب ايشالله بهت ميدن

موبايل
مرسي حتما يه سر بهت ميزنم البته اگه ادرس بدي :razz:

هروقت خواستی بگو آدرس بدم

مغازه از خودته؟

تو رشته خودت فعالیت نمی کنی؟

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز

هروقت خواستی بگو آدرس بدم

مغازه از خودته؟

تو رشته خودت فعالیت نمی کنی؟
اره نه :confused:
و مارا بر شما فروفرستادند...تا عبرتی باشد برای آیندگان!:surprised:
الهام شاعر شدي ؟ :smile:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
خوبید؟
خوشید؟