یه سوال آسان : نام دیگر بادبادک چیست؟
خداحافظ dalinعزيز حيف كه شب نميتونم بيام التماس دعابچه ها من برم دیگه
شاید شب دوباره سر زدم
فعلا خدانگهدار
سلام عزيزم خوبم ممنون خواهش ميكنم قابلي نداشت به انگليسي ميشه Wind Badkسلام خوبی؟
نه جانم... سوال اطلاعات عمومیه... خیلی خوبه ها ... زود بوق بزن جواب بده... زود تا زهرا بوق نزده
راستی ممنونم به خاطر امتیازت![]()
درسته قربونت ما خاك پاتونيم فعلا خداحافظخوب ما هم با سپستون و کاغذ و چوب درست میکردیم ... (اخه اونجایی که ما بودیم نخل نبود...) اما یه چیز دیگه بهش میگفتیم .... یادش بخیر... ظهر گرما با داداشم با دوچرخه میرفتیم سپستون بجینیم... خیلی خوش میگذشت... من اون موقع ها رو میخواممممممممم
نیلوفر جان (درست گفتم)
بابا خارجیییییییییییییییییییییییییی......![]()
ما بوشهریا خو میگیم کاغذ هوازهرا نظری نداری؟ برو از بوشهریا بپرس ...شاید بدونن...
افسون هم که افتخار نمیده بیاد تو مسابقمون... سوت
کسی دیگه نبود... جوایز نفیس هم میذاریم واسه مسابقمون ها... مثلا یک گل...یک شکلک زیبا و خنده دار... یک شکلک جالب... یک شکلک ترسناک... یک دانستانک جالب... یک لطیفه جالب و خنده دار و هزاران جوایز ابتکاری دیگر...
اصلا واسه اینکه مسابقمون جالبتر بشه ... شخص سوال کننده به برنده یک جایزه ابتکاری میده... هر کی جایزش بهتر و جالب تر بود همه ازش تشکر میکنن...
بوق ....الن مودب شدم...
ببخشید خانم سوالتون چون مربوط به یه منطقه خاص میشه و عمومیت نداره .... بدرد نمیخوره......
بوق بوق بوق بییییققققققققققق .......الان بی ادب شدم .........
کاغذ هوا
برای چسبوندن قطعات از آرد و سپستون هم میشه استفاده کرد.....
کاغذ هوا
کاغذ پی هوا
کاغذ تو باد
کاغذبادی
بادی بادکی
بادکنک
سلام من دوباره اومدمممممم...............................
بادبادکو از ته که بخونی اولش ک داره!!
کدابداب!!!!!
دلسته؟؟؟![]()
100% درسته شک نکن
خب کایتم که آخرش ت داشت!!!خوش امدی الهام خانم گل گلاب
داری نزدیک میشی...
راهنمایی: اخرش هم ت هست
همچنان در حال پروانه گرفتنمکسی نمیاد با هم پروانه بگیریم؟
اطلاعات عمومی به همین میگن دیگه...
همه جا نرفتم که چک کنم ببینم چی میگن...
ما فقط از سپستون استفاده میکردیم... از اون سپستون ریزا... نه اون درشتا ها...
اخ یادش بخیر... مامانم که خواب میرفت داداشم یه علامت بهم میداد میپریدیم سوار دوچرخه و یه کیسه بزرگ میچیدیم... بعد کلی چیز باهاشون درست میکردیم... کی از سپستونا هم میدادیم به بچه های کوچمون... چه دورانی بود... بهترین دوران عمرم بودا... چقد همه ساده بودن و پاک... چقد راحت بودیم از این همه دقدقه های امروز... دلم میخواد باز به همون دوران برگردم....اخییییییبرم پروانمو بگیرم...
پس سوال بعدی رو بپرسم؟؟؟
خوب میشه کایت!!
این یکی که دیگه درسته
مگه نه؟؟؟
ها باریکللا... افرین... داشتم میمردم... خوب که امدی جواب دادی راحتم کردی
سوال بعدی رو زوووود بپرس
برنده الهام گل
جواب صحیح هم کایت
خانم گل از این به بعد پستاتو با رنگ نارنجی رنگی کن که بچه ها متوجه بشن کدوم پستا مربوط به مسابقس... یه دنیا ممنون...![]()
خوب من سوالی ندارم باید چیکار کنم؟؟
ها باریکللا... افرین... داشتم میمردم... خوب که امدی جواب دادی راحتم کردی
سوال بعدی رو زوووود بپرس
برنده الهام گل
جواب صحیح هم کایت
خانم گل از این به بعد پستاتو با رنگ نارنجی رنگی کن که بچه ها متوجه بشن کدوم پستا مربوط به مسابقس... یه دنیا ممنون...![]()
حسووووووودددددددددددددددددددددددددددد..................................بوق بیق بوق بیق بوق بیق بوق بیق بوق بیق بوق بیق بوق بیق .....
قاطی کردمااااااااااااااااااااا
کایت یه چیز دیگه هست ............
اقااااااااااااا اعتراش در حد زیاد دارم ..........