اينكه من بزرگترمو تو بايد حرف گوش كني توش شكي نيستآخی...
حالا شما به بزرگیه خودت ببخش...شما بزرگتری...هرچی شما بگی درسته...مادرجون...

ولي موقعيت و سن و.... خودتو اصلا فراموش نكن پدر جوننننننننننن
اينكه من بزرگترمو تو بايد حرف گوش كني توش شكي نيستآخی...
حالا شما به بزرگیه خودت ببخش...شما بزرگتری...هرچی شما بگی درسته...مادرجون...
این خانمه چینیه...نه؟؟؟؟
به شدت و قدرت تکذیب میکنم...واي ببين كي اومده مهسا جون خودم ....خوبي عزيز....همچنين تبريك ميگم ...منتظر بمون امين داره ميره كادوهارو بياره
![]()
ببین...چرا فرا فکنی میکنی الهه...اينكه من بزرگترمو تو بايد حرف گوش كني توش شكي نيست
ولي موقعيت و سن و.... خودتو اصلا فراموش نكن پدر جوننننننننننن
چه چشم تيز بيني داري ...زودي تشخيص داد چيني...ممكنه كره ايم باشه .....این خانمه چینیه...نه؟؟؟؟
به شدت و قدرت تکذیب میکنم...
تا شیرینی ندین از کادو خبری نیس...
پدر من خسیس نیس الهه جونم.................چه چشم تيز بيني داري ...زودي تشخيص داد چيني...ممكنه كره ايم باشه .....
نه شيريني ميدم نه كادو ميخوام ...الان ميرم از بابايي خودم ميگيرم ...راس ميگن هرچي سن و سال ميره بالا طرف بخيل ميشه ...(حكايت تو )
آره دیگه...میدونی چیه...از شما سنی گذشته مادرجون،چشات کم سو شدن...چه چشم تيز بيني داري ...زودي تشخيص داد چيني...ممكنه كره ايم باشه .....
نه شيريني ميدم نه كادو ميخوام ...الان ميرم از بابايي خودم ميگيرم ...راس ميگن هرچي سن و سال ميره بالا طرف بخيل ميشه ...(حكايت تو )
ببین...چرا فرا فکنی میکنی الهه...
خودت داری میگی از نظر سنی بزرگتری...
حالا به بقیش کار نداریم...خواهشا مسیر را عوض نکن مادرجون...شما که سنی ازت گذشته...آقا اصن من پدربزرگ...عیبی داره؟؟؟؟
چرا تو ناراحتی؟؟؟؟![]()
ستاره جونم خسيسسسسسسسسسسس يه ساعت مارو معطل يه ......پدر من خسیس نیس الهه جونم.................
آره دیگه...میدونی چیه...از شما سنی گذشته مادرجون،چشات کم سو شدن...
آره دیگه حکایت تویه...من میخام کادو بدم،تو میخای یه شیرینی بدی ها...
منم همچنين پدر جون ...تشکرام تموم شد...![]()
عجب زبوني داره اين پسر دههههههههههههاصلا من مادر بزرگ ..جرئت داري جلو من بي احترامي كن پوست كلتو ميكنم ...
ستاره جونم خسيسسسسسسسسسسس يه ساعت مارو معطل يه ......
![]()
واسه من حالا نصفه شبي بالا و پايين ميپره نميگه ملت خوابن
خسیس منم یا تو که نیم ساعته میخای یه شیرینی بدی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آخه ستاره ببين به من مياد مادرجون باشم .......اين پدرتو از كجا گير آوردي كه اينطوري ............پدرجون مادر جون باهم دعوا نکنید خودم شیرینی میدم........................
من الان به یه بنده خدا تبریک گفتم گفت واستا روزه دختر...ولی شما که دیگه سنی ازت کذشته...منم همچنين پدر جون ...
آخی...پدرجون مادر جون باهم دعوا نکنید خودم شیرینی میدم........................
مگه مادرجونا شاخو دم دارن؟؟؟؟واسه من حالا نصفه شبي بالا و پايين ميپره نميگه ملت خوابن
خو د تي خ س يس
آخه ستاره ببين به من مياد مادرجون باشم .......اين پدرتو از كجا گير آوردي كه اينطوري ............
اااااااااااااااااامن الان به یه بنده خدا تبریک گفتم گفت واستا روزه دختر...ولی شما که دیگه سنی ازت کذشته...
...![]()
يكمي چي ؟؟ زود تند سريع جواب بدهمگه مادرجونا شاخو دم دارن؟؟؟؟
فقط یکمی...
عصبانی نشو واسه سنت بده...یه بلایی سرت میاد هااا...فشارت بالا میره...اااااااااااااااااا
يكمي چي ؟؟ زود تند سريع جواب بده
ستاره بيا اين پدرتو بردار ببر تا كار دست جفتمون ندادم ....بدو ......![]()
سلام ستی....سلام فازی
فازی نذار پدر و مادرم از هم جدا شن نمیخوام بچه طلاق باشم........................چی شده چرا دعوا میکنید؟؟؟؟ محمد امین سر الهه رو بشکنی خط خطیت میکنم!!!!
شما نگران فشار من نباش پدر جان .زشت ميگن پيرمرد راس ميره چپ مياد غر ميزنه ..گير ميده ...عيبه ...عصبانی نشو واسه سنت بده...یه بلایی سرت میاد هااا...فشارت بالا میره...
پدر ،مادر، جان
سلام ...فائزه الان ميان كه من ميخوام برم ...3 ساعت كجا بودي ؟؟؟؟سلامممممممممممممممممم.............
اولا بهتر مخفف میکردی..................سلام ستی....
سلام...سلامممممممممممممممممم.............
چی شده چرا دعوا میکنید؟؟؟؟ محمد امین سر الهه رو بشکنی خط خطیت میکنم!!!!
اااا ستاره چرا داري ....ميكني ؟؟؟؟؟فازی نذار پدر و مادرم از هم جدا شن نمیخوام بچه طلاق باشم........................
آتیششو زیاد نکن............
جيگر منه ديگه .... فدات ... خب آقا امين جرئت داري الان ....چی شده چرا دعوا میکنید؟؟؟؟ محمد امین سر الهه رو بشکنی خط خطیت میکنم!!!!
آخ قربونت برم من ..........من میرم درسمو بخونم خوب نیس بچه دعوای پدر مادرشوببینه..................
فازی نذار پدر و مادرم از هم جدا شن نمیخوام بچه طلاق باشم........................
آتیششو زیاد نکن............
آخه خواستم دیگه بهت نگم ستار!!!!اولا بهتر مخفف میکردی..................