زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:نه...اول شیرینی...

:eek:
پدر جان از سن و سالت خجالت بكش ..با اين سن داري سر دختراي مردم شيره ميمالي شيريني بخوري :surprised:....اول بايد دست كني تو جيبت ...تمام :razz::razz:
به !سلام پدر محمد امین
دلم برایتان یک ذره شده بود پدر جان
سلام ستاره جون ....از عصر تا الان چه خبر ؟:gol:

setare.a

عضو جدید
سلام ،خوبی افسون جونم؟؟؟
شنیدم قراره بری سرکار
شیرینی ما یادت نره خوشگلم

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدر جان از سن و سالت خجالت بكش ..با اين سن داري سر دختراي مردم شيره ميمالي شيريني بخوري :surprised:....اول بايد دست كني تو جيبت ...تمام :razz::razz:
:eek:رو رو برم...تو فقط یه چند سالی از خدا کوچیکتری...اونوقت به من میگی پدرجان،مادرجون!!؟؟:cowboy:;):w00:

setare.a

عضو جدید

سلام ستاره جون ....از عصر تا الان چه خبر ؟:gol:
پدر محمد امین فقط پدرجان منه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عادلی

عضو جدید
پيرمردي تنها در مينه سوتا زندگي مي کرد . او مي خواست مزرعه سيب زميني اش راشخم بزند اما اين کار خيلي سختي بود .تنها پسرش که مي توانست به او کمک کند در زندان بود پيرمرد نامه اي براي پسرش نوشت و وضعيت را براي او توضيح داد
پسرعزيزم من حال خوشي ندارم چون امسال نخواهم توانست سيب زميني بکارم من نمي خواهم اين مزرعه را از دست بدهم، چون مادرت هميشه زمان کاشت محصول را دوست داشت. من براي کار مزرعه خيلي پير شده ام. اگر تو اينجا بودي تمام مشکلات من حل مي شد من مي دانم که اگر تو اينجا بودي مزرعه را براي من شخم مي زدي
دوستدار تو پدر
پيرمرد اين تلگراف را دريافت کرد
پدر, به خاطر خدا مزرعه را شخم نزن , من آنجا اسلحه پنهان کرده ام
4 صبح فردا 12 نفر از مأموران Fbi و افسران پليس محلي ديده شدند , و تمام مزرعه را شخم زدند بدون اينکه اسلحه اي پيدا کنند
پيرمرد بهت زده نامه ديگري به پسرش نوشت و به او گفت که چه اتفاقي افتاده و مي خواهد چه کند ؟
پسرش پاسخ داد : پدر برو سيب زميني هايت را بکار، اين بهترين کاري بود که از اينجا مي توانستم برايت انجام بدهم
هيچ مانعي در دنيا وجود ندارد . اگر شما از اعماق قلبتان تصميم به انجام کاري بگيريد مي توانيد آن را انجام بدهيد
مانع ذهن است . نه اينکه شما يا يک فرد کجا هستيد!!!!!!!!!1

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:رو رو برم...تو فقط یه چند سالی از خدا کوچیکتری...اونوقت به من میگی پدرجان،مادرجون!!؟؟:cowboy:;):w00:
:eek: :cry: تنها گيرم آوردي داري حرص منو در مياري ....:w00:
پدر جون پدرجون بابايي پاپايي .....:razz:
به نظرت ساعت 10.5 شب عصر گلم؟؟؟
سلامتی
:biggrin: واسه ماها اينجا آره ....شب ما تازه از 12 شروع ميشه تا 3 و 4 نصفه شب (صبح):eek:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
اینم شیرینی:w12:

setare.a

عضو جدید
شرمنده تشکرام تموم شدن
شما میدونید سهمیه ی تشکرامون چندتا تو روزه؟؟

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشاله خدا خیر میخواد......
به برکت روز عزیزی که در پیش داریم ایشاله اگه صلاح باشه درس میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الهی آمیــــن...:cowboy:;)

چی ینی چی؟؟؟کجاش سوال برانگیز بود؟؟؟

:eek: :cry: تنها گيرم آوردي داري حرص منو در مياري ....:w00:
پدر جون پدرجون بابايي پاپايي .....:razz:

:biggrin: واسه ماها اينجا آره ....شب ما تازه از 12 شروع ميشه تا 3 و 4 نصفه شب (صبح):eek:
آخی...
:w02:
حالا مادرجون...دندون مصنوعیاتو یادت نره آخره شبی بذاری تو آب نمکاااا...

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
افسسسسسسسسسسسسسسسسسووووووووووووووووووووووووووووووووووننننننننننننننننننننننننن
متاسفانه تنها مجاز به کشیدن حرف "و" هستی...
حروف "ن" و"س" بی صدا هستند و کشیده نمیشوند.نقطه سره خط...

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی...
:w02:
حالا مادرجون...دندون مصنوعیاتو یادت نره آخره شبی بذاری تو آب نمکاااا...
اميييييييييييييييييييينن حسابتو ميرسم .....تو اول بذار بعد منم ميزارم :exclaim::w00::w06::w13::w43:
پسررررررررررررررر بددددددددددددددددددد :mad:اصلا ميگم پدربزرگ ...اهوم حالا خوب شد

افسون تو اين موقعيت تو هم عكس شيريني بذاري ها :( من شيرينييييييييييييييي ميخوامممممممممم :cry::cry:

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی پدرجان................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی نداره دیگه...:cowboy:

اميييييييييييييييييييينن حسابتو ميرسم .....تو اول بذار بعد منم ميزارم :exclaim::w00::w06::w13::w43:
پسررررررررررررررر بددددددددددددددددددد :mad:اصلا ميگم پدربزرگ ...اهوم حالا خوب شد

افسون تو اين موقعيت تو هم عكس شيريني بذاري ها :( من شيرينييييييييييييييي ميخوامممممممممم :cry::cry:
آخی...
حالا شما به بزرگیه خودت ببخش...شما بزرگتری...هرچی شما بگی درسته...مادرجون...

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز

واي ببين كي اومده مهسا جون خودم ....خوبي عزيز :gol:....همچنين تبريك ميگم ...منتظر بمون امين داره ميره كادوهارو بياره :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا