ديديم .حالا اگه قسمت اول برعكس شه چي ؟؟
چشمجواب سلام واجب بود!
چشاتم اینجوری نکن
چشمجواب سلام واجب بود!
چشاتم اینجوری نکن
اگه جواب نميخواي پس واسه چي پست دادي؟![]()
جواب سلام واجب بود!
چشاتم اینجوری نکن
نکنییییییییییید! 
باشهسلام
مرسی
شما هم خوبین
زحمت جواب دادن نکشین

چرا امروز همه منو نصيحت ميكنن ....تو جواب همه هم بايد بگم چشم .باشه الانم چشمبچه هانکنییییییییییید!
![]()
به منم یه چشم بگو...چرا امروز همه منو نصيحت ميكنن ....تو جواب همه هم بايد بگم چشم .باشه الانم چشم![]()

خدا را شکر
نه بابا...زهرا خسیس بازی در میاره.. گفتم از رو معرفت واسش بلیغ کنم سودش بیشتره.... (زهرا نیستش که)
سلام سلامتی میاره... روزی ده بار...بیست بار..صد بار..هر چی بیشتر بهتر...![]()

چشم![]()
![]()

وحید جان آروم باش عزیز! دور همیما!جواب سلام واجب بود!
چشاتم اینجوری نکن

شما لزومی نداره تا این حد از چشمت مایه بذاری!!!!چرا امروز همه منو نصيحت ميكنن ....تو جواب همه هم بايد بگم چشم .باشه الانم چشم![]()
مامانم همین دورو براست!!! داره از دور نظارت میکنه!!! گوشاتونو گرفتین؟؟ مامانم داره سکوت میکنه!نه هر وقت سروکلش پیدا شد به منم بگید!
بچه ها ببخشید نتم قطع و وصل میشه!!!
در جواب محمد امین: خودم میدونم... ع ش رو حذف کردم تا با جمعه اشتباه نشه!
من برم یه گشتی بزنم و بیام.. تا تشکرام برگرده....:دی

محالي تو كار نيست .منم به شدت شاهد اين قضيه بودم.....نه هر وقت سروکلش پیدا شد به منم بگید!
محاله که برعکس بشه!
امروز خودم بشدت شاهد این قضیه بودم و هم به استاد و هم به اون دخترای بییییب تذکر دادم
دور از جون شما ... داشتن با این کارشون حالمو بهم میزدن!![]()

وحید جان آروم باش عزیز! دور همیما!
شما لزومی نداره تا این حد از چشمت مایه بذاری!!!!![]()
بله الان اومده بود تاپیک عکسای خوب از گیاه گرد و خاک کرده بود!!!! مثل اینکه امروز ...مامانم همین دورو براست!!! داره از دور نظارت میکنه!!! گوشاتونو گرفتین؟؟ مامانم داره سکوت میکنه!
مواظب خودت باش ...
از پیاده رو برو ...
حواست به چراغ راهنما باشه
...
نامه بنویس!![]()
![]()
عجب كاري ها :چشم
![]()

نه هر وقت سروکلش پیدا شد به منم بگید!![]()
مریم خانم...منظور؟شاعر از کوچه مهتاب گذشت، ليک شعري نسرود، نه که معشوقه نداشت! نه که سر گشته نبود! سالها بود دگر کوچه مهتاب خيابان شده بود
...
سوخته ؟؟؟ شمارتو دوس داشتي ؟؟؟؟قاب سیم کارتمو پیدا نمیکنم.... حالا چه کار کنم... شمارمو دوست داشتم....هیییییییییی
چي شده .......عزیزممممم چی شده.. نبینم چشات رنگ غم به خودش بگیره....

ممنون!!! ( شکلک خنده تا یناگوش!!!!)قشنگ بود...گذاشتم بهتر دیده بشه
جان؟؟؟!قاب سیم کارتمو پیدا نمیکنم.... حالا چه کار کنم... شمارمو دوست داشتم....هیییییییییی
خدا بد نده افسونی؟ ( میدونم خدا بد نمیده!!! لازم به یاد آوری نیست!)
شما خیلی بالایی ماشالله!سرعتتون خیلی کمه ها....
گوشیمو گم کردم.. میخواستم برم سیم کارت قبلی رو بسوزونم و جدید بگیرم ... ایرانسل بود... شمارمو خیلی دوست داشتم...سوخته ؟؟؟ شمارتو دوس داشتي ؟؟؟؟![]()
اگه قاب سیم کارتمو پیدا نکردم شمارمو تو نت پخش میکنم
اگه چند نفری که حاضرن زود جواب بدن....زود پیش میره....ممنون!!! ( شکلک خنده تا یناگوش!!!!)
جان؟؟؟!
واسه الهه توضیح دادم
شما خیلی بالایی ماشالله!
دوست منم همینطوری شد!!! امروز یه سیمکارت با همون شماره تحویل گرفت!!!گوشیمو گم کردم.. میخواستم برم سیم کارت قبلی رو بسوزونم و جدید بگیرم ... ایرانسل بود... شمارمو خیلی دوست داشتم...اگه قاب سیم کارتمو پیدا نکردم شمارمو تو نت پخش میکنم
![]()
گوشیمو گم کردم.. میخواستم برم سیم کارت قبلی رو بسوزونم و جدید بگیرم ... ایرانسل بود... شمارمو خیلی دوست داشتم...اگه قاب سیم کارتمو پیدا نکردم شمارمو تو نت پخش میکنم
![]()