سلام عزیزم خوبی؟؟منم حوصلم سر رفته چند روز که تمرین رو تموم کردم ولی آزاده جون نیستش تمرین جدید بده..استرس گرفتم شدید آخه این روزا باید پرکار باشیم ولی من بیکارم...الان همه دارن با همه توان کار میکنن..
مال شهرسازی هاست.!!بچه ها این تاپیک مال کدوم رشته ها هست؟ موادیا هم هستند یا نه
واقعا سخته قبول دارم چون خودمم عین شما هستم ولی باید به همدیگه روحیه بدیم تا جوابا بیاد دیگهه بیایین اصلا در مورد یه چیز دیگه حرف بزنیم استرس برهواایی بهش فکر میکنم استرس می گیرم...هر موقع از شبانه روز می خوابم کابوس رتبه می بینم..چند شب پیش خواب دیدم 1242 شدم اصلا مجاز نشدم اینقد تو خواب گریه کردم با صدای خودم بیدار شدم چشمام خیس خیس بود دوباره نشستم اشک ریختن...
منم از این خوابا می بینمواایی بهش فکر میکنم استرس می گیرم...هر موقع از شبانه روز می خوابم کابوس رتبه می بینم..چند شب پیش خواب دیدم 1242 شدم اصلا مجاز نشدم اینقد تو خواب گریه کردم با صدای خودم بیدار شدم چشمام خیس خیس بود دوباره نشستم اشک ریختن...
واقعا سخته قبول دارم چون خودمم عین شما هستم ولی باید به همدیگه روحیه بدیم تا جوابا بیاد دیگهه بیایین اصلا در مورد یه چیز دیگه حرف بزنیم استرس بره![]()
ولی من نمیدونم چرا این جمله رو زیاد قبول ندارم که اگه صلاح نباشه قبول نمیشیم...این واسه توجیه شکست هامونه...
راستی فردوسی مشهد چطوره؟ از نظر امکانات خوابگاهی و غذا طالاع دارین؟
عالی عالی...خیلی مرسییی که اومدی....سلام
تمرینات جلسه چهارم برای دوستانی که تمرینات جلسه سوم را فرستاده بودم فرستادم. تا شما بخونید و شروع کنید به تمرین، ایشالا وقت کنم از اونجایی که تمرینها را ندیدم ببینم و کرکسیون کنیم
موفق باشید![]()