زنگ تفریح دانشجوهای ارشد 93 ( تاپیک تمرین اسکیس گروهی )

mahfa90

عضو جدید
سلام عزیزم خوبی؟؟منم حوصلم سر رفته چند روز که تمرین رو تموم کردم ولی آزاده جون نیستش تمرین جدید بده..استرس گرفتم شدید آخه این روزا باید پرکار باشیم ولی من بیکارم...الان همه دارن با همه توان کار میکنن..

urbanism.z

عضو جدید
سلام عزیزم خوبی؟؟منم حوصلم سر رفته چند روز که تمرین رو تموم کردم ولی آزاده جون نیستش تمرین جدید بده..استرس گرفتم شدید آخه این روزا باید پرکار باشیم ولی من بیکارم...الان همه دارن با همه توان کار میکنن..

مرسی. خوبم. خودت خوبی؟؟
خوبه تو تمرین 3 رو تموم کردی من که هنوز تمرین 2 ام چی بگم :redface:
شروع کن یکم اسکیس بزن از رو کتابا تا آزاده ام بیاد

mahfa90

عضو جدید
آره قصد دارم همین کارو بکنم اگه بشه..تمرین 2 خیلی تلخه من حدود 30 تا انجام دادم...ولی واسه فهم طراحی شهری خیلی مفیده...با این کروکیا قشنگ آدم میفهمه چی خوبه چی بده..

mahfa90

عضو جدید
واایی بهش فکر میکنم استرس می گیرم...هر موقع از شبانه روز می خوابم کابوس رتبه می بینم..چند شب پیش خواب دیدم 1242 شدم اصلا مجاز نشدم اینقد تو خواب گریه کردم با صدای خودم بیدار شدم چشمام خیس خیس بود دوباره نشستم اشک ریختن...

ali.metal.eng

عضو جدید
واایی بهش فکر میکنم استرس می گیرم...هر موقع از شبانه روز می خوابم کابوس رتبه می بینم..چند شب پیش خواب دیدم 1242 شدم اصلا مجاز نشدم اینقد تو خواب گریه کردم با صدای خودم بیدار شدم چشمام خیس خیس بود دوباره نشستم اشک ریختن...
واقعا سخته قبول دارم چون خودمم عین شما هستم ولی باید به همدیگه روحیه بدیم تا جوابا بیاد دیگهه بیایین اصلا در مورد یه چیز دیگه حرف بزنیم استرس بره:smile:

urbanism.z

عضو جدید
منم استرس دارم و هر شب تو خواب، کنکور اسکیس می دم :D
ولی بچه ها دیگه چی کار کنیم، ما که داریم همه تلاشمونو می کنیم که قبول شیم و امیدوارم همتون هرجا که دوست دارید قبول شید. ولی اگه نشدم اشکال نداره بازم می خونیم واسه سال بعد. من به این ایمان دارم که هر اتفاقی که می افته حتما به صلاحه. قبول شدن و نشدنم همینطور
بسپارید به خداااااااااااااااااا دوستان

urbanism.z

عضو جدید
منم از این خوابا می بینم :cry:

urbanism.z

عضو جدید
ولی من نمیدونم چرا این جمله رو زیاد قبول ندارم که اگه صلاح نباشه قبول نمیشیم...این واسه توجیه شکست هامونه...

من خودم به این ایمان دارم. برام اتفاق افتاده که چیزی رو خیلی دوست داشتم داشته باشم ولی نشده و بعدا فهمیدم که چقدر خوب شد که نشد ...

mahfa90

عضو جدید
من فقط اینو میدونم که حوصله قبول نشدن رو ندارم...به خود خدا هم گفتم...بهش گفتم خواهشا با این قضیه کنار بیا:smile:

mahfa90

عضو جدید
سلام

تمرینات جلسه چهارم برای دوستانی که تمرینات جلسه سوم را فرستاده بودم فرستادم. تا شما بخونید و شروع کنید به تمرین، ایشالا وقت کنم از اونجایی که تمرینها را ندیدم ببینم و کرکسیون کنیم

موفق باشید :gol:
عالی عالی...خیلی مرسییی که اومدی....

S III RVAN

عضو جدید
[h=1]اعلام نتایج آزمون ارشد در نیمه دوم اردیبهشت

ایسنا - اعلام نتایج اولیه آزمون ارشد 93 در نیمه دوم اردیبهشت

[/h]
رییس سازمان سنجش از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در نیمه دوم اردیبهشت ماه خبر داد.دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه این آزمون با رقابت هزار داوطلب برگزار و در روزهای 23 تا 25 بهمن سال 92 برگزار شد، گفت: از این تعداد 52 درصد داوطلبان زن و 48 درصد مرد بودند که با توجه به شرکت برخی داوطلبان در دو کد رشته امتحانی به طور کلی حدود یک میلیون و 64 هزار کارت برای داوطلبان صادر شد.وی درباره زمان اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهار کرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در نیمه دوم اردیبهشت ماه 93 از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود.رییس سازمان سنجش افزود: داوطلبان مجاز می‌توانند از هفته اول خردادماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود اقدام و آن‌ها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند.خدایی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 93 نیز گفت: پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسی‌های انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد.
[h=1]

[/h]

a.rahmani?

عضو جدید
فک کنم برزیله عکسای زیبایی بود ولی اگه از فضاهای شهریشون داری حتما بذار لااقل به میبینیمو ایده میگیریم و به درد اسکیسمونم میخوره

بالا