زندگی چیه؟

MK264

کاربر بیش فعال
دوست دارم تعریف دوستان رو از زندگی بدونم چون خیلی از تفاوت اندیشه ها به نظر من بر میگرده به تفاوت تعریف زندگی در افکار اون شخص.
نمی خوام برید از یک جا یک مطلب ادبی درباره زندگی بردارید اینجا بذارید واقعا از نظر خودتون زندگی چیه؟

kamran333

عضو جدید
zendegiii
ro maghoole khasi dast gozashT doost aziz
shayad ie kam pechide bashe vase har kas ta betoone on tarifi ke to zehneshe vasat benevise
albate be nazar baziam momkene shakhsii
bashe
shayad matrah kardan in bahs injaaa?!!!!

MK264

کاربر بیش فعال
zendegiii
ro maghoole khasi dast gozashT doost aziz
shayad ie kam pechide bashe vase har kas ta betoone on tarifi ke to zehneshe vasat benevise
albate be nazar baziam momkene shakhsii
bashe
shayad matrah kardan in bahs injaaa?!!!!
فکر کنم اگه این سوال باعث بشه هر کس یکم فکر کنه در این مورد ارزشش یک تاپیک زدن رو داشته باشه.

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی در مورد گیاهان تبدیل انرژی تابشی به پتانسیل مولکولی و در مورد جانوران پتانسیل مولکولی به گرما و حرکت. بطور کل زندگی یه نوع تبدیل انرژیه;)
در مورد اینکه زندگی انسان ارزش داره یا نه به نظر من در مقابل عظمت جهان به حد غیر قابل تصوری بی ارزشه.

*Essi*

اخراجی موقت
یکی از بهترین تعریف هایی که در مورد زندگی شنیدم حرف سهرابه:

زندگی رسم خوشایندیست.

زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق، زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود...

MK264

کاربر بیش فعال
دوستان توجه کنید که من گفتم نظر خودتون رو درباره زندگی بگید نه اینکه نظر یکی از شعرا یا اندیشمندا رو بگید اگر نظر این شخص درباره زندگی نظر شما هم بی چون و چرا هست خب میتونید بگید.

*Essi*

اخراجی موقت
دوستان توجه کنید که من گفتم نظر خودتون رو درباره زندگی بگید نه اینکه نظر یکی از شعرا یا اندیشمندا رو بگید اگر نظر این شخص درباره زندگی نظر شما هم بی چون و چرا هست خب میتونید بگید.

تک تک واژه هایی که الان داری شما به کار میبرین، حاصل ذهن آدم های گذشته هست.

حتی اینکه سئوالی به ذهنت میاد که زندگی چیه، حاصل هزاران هزار سال گذشت زمان و آدم هاست.

زندگی یعنی گرفتن از گذشتگان، طوطی بودن در اکثر موارد، ادم بودن برای خلاقیت در مواردی بسیار جزئی برای آیندگان.

(اینم نظر خودم)

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بهترین تعریف هایی که در مورد زندگی شنیدم حرف سهرابه:

زندگی رسم خوشایندیست.

زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق، زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود...

البته توجه داشته باشید گفت نظر خودتون.و تاکید کرد از جایی مطلب ندید...

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرچيه...حواستو جمع كن نبازيش....ببازي ديگه نميتوني جمعش كني