زندگی چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما واقعا زندگی چیست ؟؟؟؟؟؟؟

عشق و دلداری

یا

خون دل خوردن

چقد از زندگیتون لذت می برین؟

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی خیلی خوبه که با خوبو بدش میگذره من که عاشقشم

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي فرصتيه كه به ما داده شده تا نشون بديم اشرف مخلوقاتيم

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما واقعا زندگی چیست ؟؟؟؟؟؟؟

عشق و دلداری

یا

خون دل خوردن

چقد از زندگیتون لذت می برین؟
زندگي يعني عشق و دلداري
زندگي يعني پيشرفت در ابعاد مادي و فرامادي
زندگي يعني هر روز بهتر از ديروز شدن.
هر روز پر احساستر از ديروز

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي يعني عشق و دلداري
زندگي يعني پيشرفت در ابعاد مادي و فرامادي
زندگي يعني هر روز بهتر از ديروز شدن.
هر روز پر احساستر از ديروز

آخه چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاش روششم می گفتی

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که فقط میسوزم و میسازم با این زندگی... درکل اگه نبود بهتر بود!

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زندگی خالی است ان را پر کن . زندگی یک مشکل است با ان روبرو شو . زندگی یک معادله است موازنه کن .زندگی یک معما است ان را حل کن . زندگی یک تجربه است ان را مرور کن .زندگی یک مبارزه است قبول کن .زندگی یک کشتی است با ان دریا نوردی کن .
زندگی یک سوال است ان را جواب بده .زندگی یک موفقیت است لذت ببر . زندگی یک بازی است برنده و پیروز شو .زندگی یک هدیه است ان را دریافت کن . زندگی دعا است ان را مرتب بخوان . زندگی درد است ان را تحمل کن .زندگی یک دوربین است سعی کن با صورت خندان و شاد با ان روبرو بشی ...

www.successful.blogfa.com

chelsea2011

عضو جدید
زندگی خالی است ان را پر کن . زندگی یک مشکل است با ان روبرو شو . زندگی یک معادله است موازنه کن .زندگی یک معما است ان را حل کن . زندگی یک تجربه است ان را مرور کن .زندگی یک مبارزه است قبول کن .زندگی یک کشتی است با ان دریا نوردی کن .
زندگی یک سوال است ان را جواب بده .زندگی یک موفقیت است لذت ببر . زندگی یک بازی است برنده و پیروز شو .زندگی یک هدیه است ان را دریافت کن . زندگی دعا است ان را مرتب بخوان . زندگی درد است ان را تحمل کن .زندگی یک دوربین است سعی کن با صورت خندان و شاد با ان روبرو بشی ...

www.successful.blogfa.com

یه چیزایی هم بلدی ما نمیدونستیم

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرکس در این مورد نظری داره . و اونو از دیدگاهی که معرف بینش و جهان بینی خود اونه تعریف میکنه .

زندگی بازتاب هویت یک انسان در دنیای بیرونه . زندگی کتابیه که تو نویسنده ی اونی . دیوان شعریه که شاه بیت غزلش تو هستی .

بله من از زندگیم راضیم :cool::gol:

chelsea2011

عضو جدید
زندگی کوتاه است اما طولانی ترین چیزیست که در اختیار ما انسانها قرار دارد.
فرد هاند هاین

chelsea2011

عضو جدید
زندگی تراژدی است برای آن‌کسی‌که احساس می‌کند و کمدی است برای آنکه می‌اندیشد.
ژان دلابرویر

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدانم زندگی چیست؟؟ اگر زندگی شکستن سکوت است سالهاست که من سکوت را شکسته ام۰ اگر زندگی خروش جویبار است سالهاست که من در چشمه ی جوشان زندگی جوشیده ام اما این نکته را فراموش نمی کنم که زندگی بی وفاست زندگی به من آموخت که چگونه اشک بریزم اما اشکانم به من نیاموخت که چگونه زندگی کنم

manteg

عضو جدید
زندگی فکرکردن به آنچه که می خواهی است به همه چیزی که بخوای فکر کنی خواهید رسید ولی باید از ته وجود به شکل پاک نگریست نگریستن هم انواعی دارد زندگی مانند انسان است که دانشمندان در پایان جستجوی انسان ماندند و گفتند انسان پیچیده است ...

شاید بعضیا میگن چرا چیزی که برام لازمه و میخامش ولی به دست نمیاد و به دست نیومدنش بدتر از مردنه .....

خلاصه گویم که این ماییم که تعیین می کنیم که فردایمان چگونه باشد ....

manteg

عضو جدید
زندگی شاید همان گفته ی شما باشد ولی با کمی تامل گفت که سکوت شکستن نیست بلکه سکوت را لازم دانستن است ... زندگی خروش جویبار نیست که همیشه برایت خشم گیرد بلکه مرحله از زنگی است که باید سپری شود
و در ضمن بی وفایی در طبیعت خدا به چیز هایی تعلق دارد که خام خوارند پس زندگی بی وفانیست بلکه جایگاه و مجلس بی وفایان است چون در خود محتوایی دارد ما با محتوایش می نگریم گفتم که نگاه ماست که تغییر می کند و اشک ریختن هم مرحله است و به نظرم اشک ریختن دریچه ی قلب است برای به دست آوردن خواسته یمانم و اشک معلم نیست که بیاموزد بلکه خود تنبیهی است که نتیجه ی کارهایمان است

دختر آفتاب

عضو جدید
ما همه با زندگی معامله می کنیم......!
با خودمان هم معامله میکنیم و با کسانی که دوستشان داریم هم ....!
اگر نبخشی ،نمی بخشم....
خیانت کنی ،خیانت میکنم.....!
بدی کنی ، بدی میکنم .....!
... دروغ بگویی ،دروغ می گویم.....!
و همیشه کوچک می مانیم!!
بدون تجربه ی زندگی بالاتر وآرمانی تر...!
این را بدانیم که با خوب،خوب بودن هنر نیست!!!......