مریض نبودم !!!
زندگی زیبا بود اگر در پایان راه نمینوشتند دور زدن ممنوع
زندگی زیبا بود اگر از خواب بیدار میشدیم میدیدیم در بهشت هستیم و یه خواب پریشون دیده بودیم
همه یه رنگ و یک دل بودن دروغ و ریا وقتل و غارت و حسادت و قدرت طلبی نبود
اگر جنگ نبود
اگر غم نبود
اگر انتظار نبود
زندگی زیبا بود اگر از خواب بیدار میشدیم میدیدیم در بهشت هستیم و یه خواب پریشون دیده بودیم
اگر کسی که دوسش داری به همون اندازه تو رو دوست داشته باشه نه کمتر نه بیشتر
اگر تن به ذلت نمی دادیم وبرای خودمان ارزشی قائل بودیم و ..............
دوست من همینکه اون کسی که ادم دوستش داره رو ببینه و از حضورش لذت ببره کافیهاگر کسی که دوسش داری به همون اندازه تو رو دوست داشته باشه نه کمتر نه بیشتر
الهی چرا تو انقدر کم توقعی ؟؟؟؟؟
دوست من همینکه اون کسی که ادم دوستش داره رو ببینه و از حضورش لذت ببره کافیه
از فعل معکوس استفاده کرده عزیزمببخشیییید، بهشت توقع کمیه؟!!!
ببخشیییید، بهشت توقع کمیه؟!!!
تو چرا دیگه این حرفو میزنی؟بچم خیلی کم توقعه
ظاهرن چرا ولی کلن نه چون از خودم بیزارم که دراین اوضاع مملکت هیچ کاری از دستم بر نماد
نمیدونم شما چه تجربه ای داشتید ولی من تشنه ی یک لحظه دیدنشم حتی اگه نگامم نکنه تو این مواقع احساس میکنم داره جون توی چشمام می دوه دارم زنده میشم تازه میشم همین کفایت میکنهمن هم اول همین احساس شما رو داشتم فکر میکردم بودن با کسی که دوستش داری غنیمته اما خیلی زود فهمیدم که بهتره اصلا یکی دیگه منو دوست داشته باشه اونجوری کمتر ازیت میشم ، من جفتشو امتحان کردم
الان فهمیدم جفتش اشتباه بود
نمیدونم شما چه تجربه ای داشتید ولی من تشنه ی یک لحظه دیدنشم حتی اگه نگامم نکنه تو این مواقع احساس میکنم داره جون توی چشمام می دوه دارم زنده میشم تازه میشم همین کفایت میکنه
ضمن اینکه میدونم ادمیزاد نیاز به دوست داشته شدن داره
ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به ان مینگریهرچند این تجربه ها شخصیه و هرکسی نسخه خودشو داره اما امیدوارم همیشه همین احساسو داشته باشید و ذمانی نرسه که پشیمون باشید
رفاقتهای باطل نقش زد آینده مارا به تصویری مجازی خط کشید آیینه مارا
رفاقتها محبتها چرا زیباست سرابی بود گذشته لحظه های عشق ما آشفته خوابی بود
زیبایی زندگی همواره در اطراف تو است، چشمانت را باز كن و آنرا كشف كن، به خودت بكش، از آن لذت ببر، آنرا منعكس كن و جزوی از آن بشو.
اگر در انتظار دیدن زیبایی باشی، آنرا میبینی. و اگر در انتظار دیدن زشتی باشی، آنرا خواهی دید. انتخاب همیشه با خودت است.
خودت را از آبشار زیبایی سیراب كن و بدون اینكه بتوانی جلوی خودت را بگیری زیبایی را نشان خواهی داد. چرا كه چیزی كه در درون است به بیرون منعكس شود.
تو به مانند آئینه ای هستی، تو نمی تواند آنچه را كه در درون خودت است پنهان کنی چرا در هر صورت نمی توان جلوی چیزی را كه در درون است گرفت.
دیریا زود به بیرون منعکس خواهد شد پس اجازه بده كه آزادانه جاری باشد و هیچوقت سعی نكن كه جلوی روند آنرا بگیری. روانت را بالا ببر تا بتوانی زیبایی را در هر چیز و در هر کس ببینی. در این حالت مرا خواهی دید، چرا که من زیبایی، هماهنگی و کمال هستم.
یاد بگیر که این زیبایی و هماهنگی را در هر فکر، حرف و عملت نمایان سازی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | تو دوران قرنطینه چه جوری زندگی رو برا خودتون زیبا میکنید؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
A | نصیحتی زیبا از شکسپیر در مورد زندگی | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
حقایقی زیبا و آموزنده در مورد زندگی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
ی شعر زیبا (زندگی) | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
گل نماد زندگی چیست | گفتگوی آزاد | 9 |