زندگی زیبا تر بود اگر .........

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زندگی زیبا بود اگر از خواب بیدار میشدیم میدیدیم در بهشت هستیم و یه خواب پریشون دیده بودیم

rozan

عضو جدید
همه یه رنگ و یک دل بودن دروغ و ریا وقتل و غارت و حسادت و قدرت طلبی نبود
اگر جنگ نبود
اگر غم نبود
اگر انتظار نبود

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر کسی که دوسش داری به همون اندازه تو رو دوست داشته باشه نه کمتر نه بیشتر

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر تن به ذلت نمی دادیم وبرای خودمان ارزشی قائل بودیم و ..............

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زندگی زیباتر بود اگر
تو همون تاریخی که دوست داشتیم تو همون خانواده تو همون کشور خلاصه اونجایی که دوست داشتیم زندگی میکردیم

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرن چرا ولی کلن نه چون از خودم بیزارم که دراین اوضاع مملکت هیچ کاری از دستم بر نماد

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست من همینکه اون کسی که ادم دوستش داره رو ببینه و از حضورش لذت ببره کافیه

من هم اول همین احساس شما رو داشتم فکر میکردم بودن با کسی که دوستش داری غنیمته اما خیلی زود فهمیدم که بهتره اصلا یکی دیگه منو دوست داشته باشه اونجوری کمتر ازیت میشم ، من جفتشو امتحان کردم
الان فهمیدم جفتش اشتباه بود

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیبایی زندگی همواره در اطراف تو است، چشمانت را باز كن و آنرا كشف كن، به خودت بكش، از آن لذت ببر، آنرا منعكس كن و جزوی از آن بشو.

اگر در انتظار دیدن زیبایی باشی، آنرا میبینی. و اگر در انتظار دیدن زشتی باشی، آنرا خواهی دید. انتخاب همیشه با خودت است.

خودت را از آبشار زیبایی سیراب كن و بدون اینكه بتوانی جلوی خودت را بگیری زیبایی را نشان خواهی داد. چرا كه چیزی كه در درون است به بیرون منعكس شود.

تو به مانند آئینه ای هستی، تو نمی تواند آنچه را كه در درون خودت است پنهان کنی چرا در هر صورت نمی توان جلوی چیزی را كه در درون است گرفت.
دیریا زود به بیرون منعکس خواهد شد پس اجازه بده كه آزادانه جاری باشد و هیچوقت سعی نكن كه جلوی روند آنرا بگیری. روانت را بالا ببر تا بتوانی زیبایی را در هر چیز و در هر کس ببینی. در این حالت مرا خواهی دید، چرا که من زیبایی، هماهنگی و کمال هستم.
یاد بگیر که این زیبایی و هماهنگی را در هر فکر، حرف و عملت نمایان سازی.

rozan

عضو جدید
من هم اول همین احساس شما رو داشتم فکر میکردم بودن با کسی که دوستش داری غنیمته اما خیلی زود فهمیدم که بهتره اصلا یکی دیگه منو دوست داشته باشه اونجوری کمتر ازیت میشم ، من جفتشو امتحان کردم
الان فهمیدم جفتش اشتباه بود
نمیدونم شما چه تجربه ای داشتید ولی من تشنه ی یک لحظه دیدنشم حتی اگه نگامم نکنه تو این مواقع احساس میکنم داره جون توی چشمام می دوه دارم زنده میشم تازه میشم همین کفایت میکنه
ضمن اینکه میدونم ادمیزاد نیاز به دوست داشته شدن داره

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم شما چه تجربه ای داشتید ولی من تشنه ی یک لحظه دیدنشم حتی اگه نگامم نکنه تو این مواقع احساس میکنم داره جون توی چشمام می دوه دارم زنده میشم تازه میشم همین کفایت میکنه
ضمن اینکه میدونم ادمیزاد نیاز به دوست داشته شدن داره

هرچند این تجربه ها شخصیه و هرکسی نسخه خودشو داره اما امیدوارم همیشه همین احساسو داشته باشید و ذمانی نرسه که پشیمون باشید

رفاقتهای باطل نقش زد آینده مارا به تصویری مجازی خط کشید آیینه مارا
رفاقتها محبتها چرا زیباست سرابی بود گذشته لحظه های عشق ما آشفته خوابی بود

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مانده بــودی اگـر نازنیــنم زندگی رنـگ و بــوی دگـر داشـت

rozan

عضو جدید
هرچند این تجربه ها شخصیه و هرکسی نسخه خودشو داره اما امیدوارم همیشه همین احساسو داشته باشید و ذمانی نرسه که پشیمون باشید

رفاقتهای باطل نقش زد آینده مارا به تصویری مجازی خط کشید آیینه مارا
رفاقتها محبتها چرا زیباست سرابی بود گذشته لحظه های عشق ما آشفته خوابی بود
ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به ان مینگری
من عاشق این جمله اندره ژیدم شده سر مشق زندگیم
شماهم خودتو ناراحت نکن داداش
دور گردون گر دو روزی بر مراد تو نرفت
دائما هجران نباشد حال دوران غم مخور

ثمینی

عضو جدید
زیبایی زندگی همواره در اطراف تو است، چشمانت را باز كن و آنرا كشف كن، به خودت بكش، از آن لذت ببر، آنرا منعكس كن و جزوی از آن بشو.

اگر در انتظار دیدن زیبایی باشی، آنرا میبینی. و اگر در انتظار دیدن زشتی باشی، آنرا خواهی دید. انتخاب همیشه با خودت است.

خودت را از آبشار زیبایی سیراب كن و بدون اینكه بتوانی جلوی خودت را بگیری زیبایی را نشان خواهی داد. چرا كه چیزی كه در درون است به بیرون منعكس شود.

تو به مانند آئینه ای هستی، تو نمی تواند آنچه را كه در درون خودت است پنهان کنی چرا در هر صورت نمی توان جلوی چیزی را كه در درون است گرفت.
دیریا زود به بیرون منعکس خواهد شد پس اجازه بده كه آزادانه جاری باشد و هیچوقت سعی نكن كه جلوی روند آنرا بگیری. روانت را بالا ببر تا بتوانی زیبایی را در هر چیز و در هر کس ببینی. در این حالت مرا خواهی دید، چرا که من زیبایی، هماهنگی و کمال هستم.
یاد بگیر که این زیبایی و هماهنگی را در هر فکر، حرف و عملت نمایان سازی.

خیلی قشنگ بود مرسی:smile:

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زندگی میگن برای زنده هاست
اما خدایا...

بس که ما دنبال زندگی دویدیم...بُریدیم که...