فانوس تنهایی
مدیر بازنشسته
سلام
زنده بودن را به چه میگذرانی
زنده بودن را به چه میگذرانی

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت!
(بر گرفته از امضای دومان عزیز)
کوتاه و صادقانه!به بطالت![]()
حالا نمیشه با شعر و شاعری به این سوال جواب ندیم و حرف دلمون رو بزنیم ؟؟؟ من اگه گفتم بطالت ، چون واقعاً دارم وقت و زندگیمو باطل میکنم و روزها رو شب و شبها رو روز ، نه کار مفیدی میکنم نه اهمیتی داره برای کسی کارهام .. لطفاً روراست تر به این سوال جواب بدیم وگرنه زهن همه ما انبوهی از این سخنان زیبا و ادبیه در مورد مرگ و زندگی !!!
زندگی رسم خوشایندیست
سالها خواهیم خفت
پس از مرگم
شقایق درد من یکی دوتا نیست
.
.
.
.
متشكرم .حالا نمیشه با شعر و شاعری به این سوال جواب ندیم و حرف دلمون رو بزنیم ؟؟؟ لطفاً روراست تر به این سوال جواب بدیم وگرنه زهن همه ما انبوهی از این سخنان زیبا و ادبیه در مورد مرگ و زندگی !!!
متشكرم .
ضمنا" آقا مصطفي ، ازت غلط املائي گرفتم ( زهن ) . يكي طلبم . البته زود تلافي ميكني ، چون منم معمولا" با عجله تايپ ميكنمو زياد سوتي ميدم .![]()
متشكرم .
ضمنا" آقا مصطفي ، ازت غلط املائي گرفتم ( زهن ) . يكي طلبم . البته زود تلافي ميكني ، چون منم معمولا" با عجله تايپ ميكنمو زياد سوتي ميدم .![]()
منو آقا مصطفی از بچه های عمران هستیم . خیلی وقته همدیگر رو میشناسیم و از اخلاق هم باخبریم . فکر نمیکنم خود ایشان از این حرف من ناراحت شوند و من هم از ایشان ناراحت نمیشوم ، چون هیچیک به تعارفات کلیشه ای علاقه ای نداریم و بیشتر ترجیح میدهیم برای یکدیگر رک تر بنویسیم .سلام شرمنده که میخوام اینجوری حرف بزنم
چرا همیشه دارید شما دیگران رو مسخره میکنید و بهشون میخندید
ها؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
من هستم... زنده ام. نفس می کشم... | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
چاه شیطان، محلی ترسناک که مردگان زنده می شوند | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
120 سال زنده باشی | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
معجزه: بچه ای که بدون خون زنده ماند!+عکس | گفتگوی آزاد | 0 | |