زنده بودن را به چه میگذرانی

Dr ehsan

عضو جدید
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت!

(بر گرفته از امضای دومان عزیز)

در خواب بدم مرا خردمندي گفت
كز خواب كسي را گل شادي نشكفت
كاري چكني كه با اجل باشد جفت
مي خور كه به زير خاك مي بايد خفت
(خیام)
کوتاه و صادقانه!
:biggrin:

xphoenix

عضو جدید
خوردن-خوابیدن-درس خوندن-حرص خوردن!!!!!:w00:

واقعا کی میشه که ما بتونیم واسه خودمون و همونطوری که دوست داریم زندگی کنیم؟؟؟؟؟؟؟:w05:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حالا نمیشه با شعر و شاعری به این سوال جواب ندیم و حرف دلمون رو بزنیم ؟؟؟ من اگه گفتم بطالت ، چون واقعاً دارم وقت و زندگیمو باطل میکنم و روزها رو شب و شبها رو روز ، نه کار مفیدی میکنم نه اهمیتی داره برای کسی کارهام .. لطفاً روراست تر به این سوال جواب بدیم وگرنه ذهن همه ما انبوهی از این سخنان زیبا و ادبیه در مورد مرگ و زندگی !!!
زندگی رسم خوشایندیست
سالها خواهیم خفت
پس از مرگم
شقایق درد من یکی دوتا نیست
.
.
.
.

آخرین ویرایش:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا نمیشه با شعر و شاعری به این سوال جواب ندیم و حرف دلمون رو بزنیم ؟؟؟ من اگه گفتم بطالت ، چون واقعاً دارم وقت و زندگیمو باطل میکنم و روزها رو شب و شبها رو روز ، نه کار مفیدی میکنم نه اهمیتی داره برای کسی کارهام .. لطفاً روراست تر به این سوال جواب بدیم وگرنه زهن همه ما انبوهی از این سخنان زیبا و ادبیه در مورد مرگ و زندگی !!!
زندگی رسم خوشایندیست
سالها خواهیم خفت
پس از مرگم
شقایق درد من یکی دوتا نیست
.
.
.
.

چه جالب تونستين حرفاتونو در قالب چند جمله بنويسيد.:gol:;)

sma519

کاربر بیش فعال
زندگي ؟

زندگي ؟

با نهايت خود خواهي سعي ميكنم پس از مرگ ، يادگاري از من به جاي بماند . :surprised:
( شايد خيال باطل است ، ولي سعيم را كه ميتوانم بكنم . نه ؟ )
نميدانيد چه لذتي دارد كه آدم نخواهد حتي يك روز هم زندگيش به عقب برگردد . :)

sma519

کاربر بیش فعال
حالا نمیشه با شعر و شاعری به این سوال جواب ندیم و حرف دلمون رو بزنیم ؟؟؟ لطفاً روراست تر به این سوال جواب بدیم وگرنه زهن همه ما انبوهی از این سخنان زیبا و ادبیه در مورد مرگ و زندگی !!!
متشكرم . ;)
ضمنا" آقا مصطفي ، ازت غلط املائي گرفتم ( زهن ) . يكي طلبم . البته زود تلافي ميكني ، چون منم معمولا" با عجله تايپ ميكنمو زياد سوتي ميدم . :biggrin:

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
متشكرم . ;)
ضمنا" آقا مصطفي ، ازت غلط املائي گرفتم ( زهن ) . يكي طلبم . البته زود تلافي ميكني ، چون منم معمولا" با عجله تايپ ميكنمو زياد سوتي ميدم . :biggrin:

سلام شرمنده که میخوام اینجوری حرف بزنم
چرا همیشه دارید شما دیگران رو مسخره میکنید و بهشون میخندید
ها؟

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
متشكرم . ;)

آره :) خیاط در کوزه افتاد :)) بیخیال ... این قافله عمر عجب میگذرد ، خوش باش دمی که با طرب میگذرد ...

sma519

کاربر بیش فعال
چند فنر رو به قول شما مسخره کردم مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چند فنر رو به قول شما مسخره کردم مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام شرمنده که میخوام اینجوری حرف بزنم
چرا همیشه دارید شما دیگران رو مسخره میکنید و بهشون میخندید
ها؟
منو آقا مصطفی از بچه های عمران هستیم . خیلی وقته همدیگر رو میشناسیم و از اخلاق هم باخبریم . فکر نمیکنم خود ایشان از این حرف من ناراحت شوند و من هم از ایشان ناراحت نمیشوم ، چون هیچیک به تعارفات کلیشه ای علاقه ای نداریم و بیشتر ترجیح میدهیم برای یکدیگر رک تر بنویسیم . :)
( به غیر از ایشان با چند نفر دیگر هم اینگونه مینویسم و اطمینان دارم مشکلی پیش نمی آید .)
اگر شخص خاصی از من دلخور است ، خصوصی پیام دهد تا عذرخواهی کنم . ( بشر جایز الخطاست . نه ؟ ):)

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجنونم و دلزده از لیلی ها دلم گرفته امشب از خیلی ها
اخرشه نه......

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زنده بودن و زندگی کردن خیلی با هم فرق ذارن.
انتخاب با ماست:
1.با افتخار زندگی کردن و با ذلت مردن
2.با ذلت زندگی کردن و با افتخار مردن
مطمئنا اگر تو زندگیمون یه هدف فرا مادی (نه رئال ) و برای رسیدن به اون تلاش کنیم دگیه فرقی نمیکنه بهش برسیم یا در راه رسیدن بهش همه چیزمون رو از دست بدیم حتی جونمون.مهم اینکه با افتخار زندگی کردیم و با افتخار مردیم.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خوان و از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
من كه ترجيه ميدم 24 ساعتم بخوابم.

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
زنده بودن را به چشم بسته بودن و منظر بودن برای انتهای زندگی می گذرونم
آلبرت اینشتین : من هرگز به آينده فكر نمي‌كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمد.