منم واگذارش ميكنم به ولايت فقيه .....
سوالی هست که خوبه که جواب بدیسلام
پست های زیادی رد وبدل شده و اکثرا اینو تداعی میکنه که آقایون وارد خونه میشن و میبینن که خانمشون در حال خیانت هست.بنا بر این تصمیم به کشت و کشتار میگیرن یا طلاق میدن یا هیچی نمیگن.کاری نداریم.
یعنی یه جورایی سووال طوری طرح شده که مسئله رو اونجور تداعی میکنه نه این که خانمی وارد بشه و ببینه که شوهرش در حال خیانته! که صد البته احتمال این موضوع خیلی خیلی بیشتر هست !
اغلب کسانی که گفتند میکشند ، آقایون بودند و استناد به مسایل دینی هم کرده اند. حال آنکه خانمها اگر چنین چیزی ببینند اصولا یا باید ساکت بشن یا الم شنگه راه بندازن وخود زنی کنن و یا به مراجع ذی صلاح مراجعه کنن .برای اثبات حرفشون باید فیلم بگیرن یا شاهدان دیگری رو به محل دعوت کنند تا اینکه بتونن صحت ادعاشون رو ثابت کنن در حالیکه باز توی یکی از پست ها دیدیم که گفته شد شهادت شوهر زن زنا کار برابر 4 شاهد هست! بعبارتی تنها این ادعا از طرف شوهر ،حکم اعدام قطعی برای این خانوم خطا کار را بهمراه خواهد داشت.
در جاهای زیادی هم حرف از غیرت و مردانگی شده ، غافل از اینکه هین آقایون باغیرت در کوچه و خیابان ، بالاخره یه نمیم نگاهی به جذابیت های زنانه میندازن. نگین نه که اگه اینو بگین میگم مرد نیستین ! این فطرت مرد هست که از زن خوشش بیاد و جذب بشه( نمیگم حتما خطایی کنه).بگذریم. چجور میشه. این دقیقا همون ضرب المثل رو تداعی میکنه که مرگ خوبه اما برای همسایه!
بهر صورت در جامعه مدنی امروز ،حرف از کشت و کشتار به هیچ وجه صحیح نیست. حتی گاهی میشه علیرغم اینکه در مذهب انجام حدی مجاز شمرده شده ، اونو نادیده گرفت! اینو من از خودم نمیگم، از اونجایی میگم که توی ایران یک شورایی وجود داره که معرف حضور همه هست ، به اسم شورای تشخیص مصلحت نظام. کار این شورا هم همینه. یعنی در جاهایی که حکم شرع با مصلحت نظام با هم در تضاد هستند وارد کار میشه و تصمیم میگره و در بسیاری از جاها دیده ایم که تصمیم کرفته شده خیلی هم با حکم شرع همخوانی نداره! (تحقیقش پای خودتون، برید ببینید).
بهر حال سرتون رو درد نمیارم. خانمها به همون اندازه ای انسان هستند که آقایون هستندوبالعکس.
اگر رابطه ای به خوبی پیش نره و بعارتی زن و شوهری بخوبی با هم همخوانی نداشته باشن( چه از نظر روحی، چه روانی، چه جنسی و چه و چه وچه..)احتمال وقوع چنین چیزایی هست و بهترین کار اینه که این رابطه تمام بشه. همین و همین!
دوست گرامی این چیزارو درست کردند که مارو سرگرم کنند..سلام
نمیدونم چطور شروع کنم ولی قبل از بیان موضوع مورد نظر ، از همه ی دوستان پوزش میطلبم
در این تاپیک خانم ها و آقایان می تونن شرکت داشته و تبادل نظر کنند
خب یه روز ، قبل از اتمام تایم کاریتون به خونه بر میگردید ، کلید رو به در میندازید و بی سرو صدا وارد میشید
یه چیزایی براتون غیر طبیعیه ، همین طور که پیش میرید میبینید که همسرتون با شخص دیگری در حال زناست ، ولی هنوز از وجود شما با خبر نشدن و مشغول زنا هستن/
عکس العمل شما چیه ؟
به طور قطع برای هر فردی ناراحت کننده وتکان دهندست
بلا نسبت شما ، انشاالله واسه هیچ بنده خدایی پیش نیاد . این یه بحثه و فقط و فقط میخوایم طرز عمل کرد زن و مرد ایرانی رو در این شرایط بسنجیم
هم وطن عزیز گفتار و کردار هر فرد نشانه ی شخصیت اوست
لطفا در کامل ادب و احترام نظرتون رو بیان کنید
با تشکر
اتفاقا این جور تاپیک ها کار درستی نیست و فقط قبح این کار رو میشکنه.در ضمن از زننده تاپیک به خاطر تاپیکش تشکر میکنم.
موضوع جالبی بود.
سوالی هست که خوبه که جواب بدی
اینکه ایا خیانت زن رو با مرد در یک رده قرار میدی؟؟؟زنی که با خیانتش دودمان خانواده به هم میریزه و بچه ای میاد وسط که معلوم نیست از کی هست و باباش کیه ؟؟؟
خیانت زنی که عموما در جامعه سمبل حیا و عفت هست رو با مردی که سمبل شهوت و زیاده خواهی و ...هست رو داری یکی میکنی؟؟؟[/QUOTE
خیانت زن ومرد نداره,
زنی که با خیانتش دودمان خانواده به هم میریزه و بچه ای میاد وسط که معلوم نیست از کی هست و باباش کیه ؟؟؟
مرد هم با خیانت زن و فرزندانشو بدبخت می کنه چون همسرش ازش جدا میشه و بیوه می شه و شجره خانواده بخاطره اون بهم میریزه چه بسا که فرزندانش از نداشتن خانواده منسجم سرنوشت بدی پیدا کنند
اگه از نظرمعلوم نبودن پدر اشکالش بیشتر, الان علم ژنتیک مشکلو حل کرده
خیانت زنی که عموما در جامعه سمبل حیا و عفت هست رو با مردی که سمبل شهوت و زیاده خواهی و ...هست رو داری یکی میکنی؟؟؟[/QUOTE
کی گفته که فقط زنها حیا دارند اونقدر مردها هستند که با ایمان تر و باحیاتر از مردها هستند و تمام زندگیشون رو وقف خانواده می کنندو اون مردهایی که شما سمبل شهوت می دونید رو لطفا به همه نسنت ندهید
خیانت برای انسان به دور از شان انسان بودن ,فقط مخصوص حیوانات وزن و مرد فرقی نداره
اینکه شما زنای زن متاهل رو قبحشو اندازه مرد میدونید این جای تعجب داره.خیانت زن ومرد نداره,
مرد هم با خیانت زن و فرزندانشو بدبخت می کنه چون همسرش ازش جدا میشه و بیوه می شه و شجره خانواده بخاطره اون بهم میریزه چه بسا که فرزندانش از نداشتن خانواده منسجم سرنوشت بدی پیدا کنند
اگه از نظرمعلوم نبودن پدر اشکالش بیشتر, الان علم ژنتیک مشکلو حل کرده
کی گفته که فقط زنها حیا دارند اونقدر مردها هستند که با ایمان تر و باحیاتر از مردها هستند و تمام زندگیشون رو وقف خانواده می کنندو اون مردهایی که شما سمبل شهوت می دونید رو لطفا به همه نسنت ندهید
خیانت برای انسان به دور از شان انسان بودن ,فقط مخصوص حیوانات وزن و مرد فرقی نداره
اینکه شما زنای زن متاهل رو قبحشو اندازه مرد میدونید این جای تعجب داره.
حتی تو کشورهای غربی هم این مورد خیلی خیلی بدتر از خیانت مرد توصیف میشه.فیلمهایی که در این باره ساخته میشه رو نگاه بندازید متوجه میشید.
در طول تاریخ اسلام و مسیحیت و یهودیت هم جز زشترین کارها خیانت زن بوده.
من نمیخوام از مردها دفاع کنم.خیانت مرد هم خیلی سنگینه ولی خیانت زن اینقدر کثیفتره که نمیشه اصلا مقایسه کرد.
حالا شما میخوایی تز روشنفکری بگیری با خودته.
اما غیرت مرد که جز اصلی ترین کیفیتهای مرد هست و مرد رو با غیرتش میشناسن رو نمیتونی با زن مقایسه کنی.
تو تاریخ دنیا زن رو به حیا و عفتش میشناسن و مرد رو با غیرتش.
همین کافیه که جوابتو بگیری.
حتی تو کشورهای غربی هم این مورد خیلی خیلی بدتر از خیانت مرد توصیف میشه.فیلمهایی که در این باره ساخته میشه رو نگاه بندازید متوجه میشید.
من نمیخوام از مردها دفاع کنم.خیانت مرد هم خیلی سنگینه ولی خیانت زن اینقدر کثیفتره که نمیشه اصلا مقایسه کرد.
اما غیرت مرد که جز اصلی ترین کیفیتهای مرد هست و مرد رو با غیرتش میشناسن رو نمیتونی با زن مقایسه کنی.
سوالی هست که خوبه که جواب بدی
اینکه ایا خیانت زن رو با مرد در یک رده قرار میدی؟؟؟زنی که با خیانتش دودمان خانواده به هم میریزه و بچه ای میاد وسط که معلوم نیست از کی هست و باباش کیه ؟؟؟
خیانت زنی که عموما در جامعه سمبل حیا و عفت هست رو با مردی که سمبل شهوت و زیاده خواهی و ...هست رو داری یکی میکنی؟؟؟
اتفاقا این جور تاپیک ها کار درستی نیست و فقط قبح این کار رو میشکنه.
کاری که انقدر زشته انقدر زشته که خدا بدترین مجازات رو براش تعیین کرده بود.
خداوکیلی به این فکر کردید که چرا خدا این مجازات سنگین و زجر اور رو تعیین کرد؟؟؟
ایا چیزی جز کثیف ترین گناه دنیا میشه رو این کار گذاشت؟؟؟
استارتر این تاپیک احتمالا بی قصد این تاپیک رو شروع کرد اما خیلی ها هستند تو جامعه که با قصد میخوان با مطرح کردن زیاد و زیاد این جور بحثها قبح این کار رو یا بشکنن یا کمرنگش کنن.
من غرب رو مثال زدم که بدونی قبح و زشتی خیانت زن حتی اونجا که حیایی وجود نداره هم سنگینه چه برسه اینجا.ما چی کار داریم به کشورهای غربی اونا خیلی غلطهای زیادی می کنند
ما مسلمونیم و توی دین ما زنای زن و مرد یکی هست حکم هر دوی اونها مرگ.
پیامبر ما 1400 سال پیش روشنفکر ودرست اندیش بود و ما چرا نباشیم ,با گناه باید قانونی برخورد کرد نه با تاریخ ایرانیت و غیرت و ... امثال این
در مورد جمله ي اولت كه قبح خيانت مرد به زن رو همين مسلمونا ريختند، چرا؟!تا زن اومد دهن باز كنه كه چرا با يه زن ديگه خوابيدي به اسم اسلام كوبيدين توي دهنش كه صيغه كردم.البته من اين رو ضعف اسلام نميدونم ضعف آدمايي ميدونم كه هم ميخواستن مسلمون باشن هم لذت جسميشون كم نشه.من نمیخوام از مردها دفاع کنم.خیانت مرد هم خیلی سنگینه ولی خیانت زن اینقدر کثیفتره که نمیشه اصلا مقایسه کرد.
در مورد جمله ي اولت كه قبح خيانت مرد به زن رو همين مسلمونا ريختند، چرا؟!تا زن اومد دهن باز كنه كه چرا با يه زن ديگه خوابيدي به اسم اسلام كوبيدين توي دهنش كه صيغه كردم.البته من اين رو ضعف اسلام نميدونم ضعف آدمايي ميدونم كه هم ميخواستن مسلمون باشن هم لذت جسميشون كم نشه.
شاهد از غيب برام رسيد1 - حضرت علي عليه سلام مي فرمايد:
غيرت مرد ايمان است وغيرت زن كفر است
مرد متاهل ميتواند زن دوم را به عقد خويش درآورد چون خدا به او اجازه داده است .........
ولي زن شوهردار نمي تواند مرد دوم به عقد خويش در اورد
شما اگه به حکم و نبودن هرج ومرج اعتقاد دارید چرا امضاتون خس وخاشاکه من ماتم بردهحكم خدا رو كي بايد اجرا كنه؟!
تو؟!صلاحيتش رو نداري.
پس قاضي و دادگاه شرع توي اين مملكت به چه دردي ميخورن؟!
هرج و مرج از همونجا شروع ميشه كه آدمايي مثل تو تصميم ميگيرن نماينده ي مستقيم خدا روي زمين بشن
در ضمن بزرگ هم نكني فونتتو من ميتونم بخونم خودتو خسته نكن
من هرج و مرج نميكنم من فكر ميكنم و مبارزه ميكنم اون هم نه به اون شكلي كه شما فكر ميكنين و ديوي كه از ما براي خودتون ساختينشما اگه به حکم و نبودن هرج ومرج اعتقاد دارید چرا امضاتون خس وخاشاکه من ماتم برده![]()
من افرادی که هرج ومرج میکنند رو خس وخاشاک میدونم کسی که دنبال حقش است اسمش حق طلبه دوست عزیز من هرگز به اعتقاد کسی توهین نمی کنممن هرج و مرج نميكنم من فكر ميكنم و مبارزه ميكنم اون هم نه به اون شكلي كه شما فكر ميكنين و ديوي كه از ما براي خودتون ساختين
در ضمن شما كه به اتحاد ملت اعتقاد دارين بهتر نيست افكار ديگران رو زير سوال نبرين؟!
فكرمون با هم يكي نيستمن افرادی که هرج ومرج میکنند رو خس وخاشاک میدونم کسی که دنبال حقش است اسمش حق طلبه دوست عزیز من هرگز به اعتقاد کسی توهین نمی کنم![]()
.مگه حیوون هستی که با ولایت فقیه شوخی میکنی
تو خود قرآن هم گفته : مرد می تونه همسر دوم داشته باشه !!!!!!!در حدیث «غیرة المراة کفر و غیرة الرجل ایمان» غیرت به چه معناست؟لطفاً در مورد حدیث توضیح دهید؟
حضرت علی (7) در حکمت 119 نهج البلاغه میفرماید
غیرت زن بر (مرد) کفر است و غیرت مرد بر (زن) ایمان است».
در توضیح و شرح این حکمت آمده است:«غیرت مرد مستلزم خشم بر آن چیزی است که خداوند نیز بر آن خشم دارد چون خداوند دو مرد را بر یک زن حلال نمیداند و خشم بر آنچه که خداوند بر آن خشم میگیرد موافق رضای خدا و مؤید نهی خداوند است و این ایمان میباشد. اما غیرت زن در تحریم آنچه خداوند حلال کرده است یعنی اشتراک دو زن یا بیشتر برای یک مرد میباشد و مقابله کردن با این مسئله رد و انکار و تحریم آنچه که حلال کرده است، میباشد این مستلزم کفر است»(54)
به عبارت واضحتر میتوان گفت چون برای یک مرد داشتن همسران متعدد مشروع است لذا اگر زن در مقابل تمایل یک مرد به همسر دوم غیرت نشان دهد در واقع حکم تشریعی و حرف خدا را نپذیرفته است و این نوعی کفر خواهد بود. اما مرد وظیفه دارد نسبت به ناموس خود حساسیت نشان دهد تا کسی به او حتی نگاه ریبه نکند و میلی به او پیدا نکند که اگر این قبیل کارها از ریشه کنترل نشود و حساسیت نشان داده نشود ممکن است سر از ارتباط یک زن با بیش از یک مرد درآورد لذا غیرت مرد، یعنی حساسیت در حفظ ناموس، عین ایمان و باور شرع مقدس است .
پاورقی:
54- ملا فتحالله کاشانی، شرح نهج البلاغه، ج 3، ص 349.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بابا يه بار به حرف زنا گوش بديد ضرر نمی كنيد!!! | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
زنا باید بی شلوار تو خیابون راه برند (چجوری؟) | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
اعدام یک بهایی به جرم زنا با محارم | گفتگوی آزاد | 70 | |
![]() |
کی میگه زنا مظلومند؟ | گفتگوی آزاد | 13 |