REYMOND00
کاربر بیش فعال
اکی مرسی...یکی از دوستای منم پیارسال 30 شد و خوارزمی قبول شد...تهران 21 تا می گیره(به جز خوارزمی) که با توجه به اینکه شاید بعضیا چندتارشته رتبه عالی بیارن شایدتا35-30 هم قبول بشه...
به نوعی تراز درصدای من 316 شده و مال ایشون 322 و رتبه 6 پارسال هم 335...رتبه 230 پارسال چیزی تو مایه های 265...که میانگین درصدا می شه 31.6 و 32.2 و 33.5...یعنی میانگین 1%حدود20 رتبه جابجا می کنه...
راستی شبانه چطور؟اگه 50 به بالا شم خدای نکرده شبانه تهران قبولم؟(تهران و بهشتی)
دوستان کسی میدونه شرایط تشکیل فسفریت چیه و اورانیوم نوع افشان تو چه نوع گرانیتی هست؟

به نوعی تراز درصدای من 316 شده و مال ایشون 322 و رتبه 6 پارسال هم 335...رتبه 230 پارسال چیزی تو مایه های 265...که میانگین درصدا می شه 31.6 و 32.2 و 33.5...یعنی میانگین 1%حدود20 رتبه جابجا می کنه...
راستی شبانه چطور؟اگه 50 به بالا شم خدای نکرده شبانه تهران قبولم؟(تهران و بهشتی)
دوستان کسی میدونه شرایط تشکیل فسفریت چیه و اورانیوم نوع افشان تو چه نوع گرانیتی هست؟

آخرین ویرایش: 

اما بهشتی عالیه
اما بهشتی عالیه (البته روزانه...)
(البته روزانه...)

خوبه؟راضیت می کنه؟دست از سر کچل ما وردار دادا
خوبه؟راضیت می کنه؟دست از سر کچل ما وردار دادا یه کار نکن یکی فک کنه ما به حرفش گوش نمی دیم...چون لو بدم خودم اول از همه بهش می گم!!!!!
یه کار نکن یکی فک کنه ما به حرفش گوش نمی دیم...چون لو بدم خودم اول از همه بهش می گم!!!!!

کلا می تونی به جای شناسه ش(تو کلمات حرف
کلا می تونی به جای شناسه ش(تو کلمات حرف ...پس خودم عمرا از این الفاظ استفاده کنم...و برای اطلاعتون بگم که یه ماه و چند روز دیگه سالگرد عروسیمونه
...پس خودم عمرا از این الفاظ استفاده کنم...و برای اطلاعتون بگم که یه ماه و چند روز دیگه سالگرد عروسیمونه