سلام...
کسی امروز آزمون دکتری نداشته؟یا نداره؟
جدی؟چی داشتین؟استعداد تحصیلی چطور بود؟بگید ببینم با سوالای بقیه علوم پایه یکی بوده؟بقیه سوالا چی؟چی داشتین؟چه درسایی بود؟
وای من ذوق زده شدم دوباره!!!!!!!!!!!!!
سلام من مهندسی شرکت کردم سوالها هم خیلی خوب بود /
آزمون زبان چطور بود؟ نمره منفی نداشته ظاهرا درسته؟آزمون در دو مرحله صبح و بعد از ظهر بود مرحله اول دو دفترچه که اولی ش 80 سوال تخصصی(مهندسی پیشرفته 1و2 و+مکانیک خاک و سنگ ) دفترچه دوم (Gmat) بعد از ظهر هم آزمون زبان در کل آزمون راحتی بود تا بعدش چی بشه خدا میدونه؟؟؟!!
خب اگر نمره منفی نداره چرا قبلش اعلام نمیکنن درست که ملت بدونن خبآره بدون نمره منفی بود geology جون...وتو یکی دیگه از رشته های علوم پایه متن سوال راحت بوده و کلمات بسیار ناآشنا!!!
و گویا تو آزمون استعداد تحصیلی از زمین ساخت و نیوتن هم سوال بوده!!!مال شما همینطور بوده؟می خوام بدونم مال همه علوم پایه ها مثل همه؟
من که نمی دونم!!
منم می خوام بدونم چطور بوده...
خب اگر نمره منفی نداره چرا قبلش اعلام نمیکنن درست که ملت بدونن خب
زبان فوق العاده بود نمره منفی هم نداشت علتش اینکه بعضی ها که سال گذشته حتی دانشگاه تهران هم قبول شدن زبان منفی زدن (یکی از دوستام) سوال ها تخصصی هم خوب بودآزمون زبان چطور بود؟ نمره منفی نداشته ظاهرا درسته؟
راستی کسی نمیدونه loving geologist چیکار کرده؟
اگه یکم بیشتر از آزمون برامون بگید شاید بد نباشه
خب اگر نمره منفی نداره چرا قبلش اعلام نمیکنن درست که ملت بدونن خب
این اطلاعات در ادرات امور آب هر شهرستانی یافت میشه البته اگه اب منطقه ای بروید بهتر است اطلاعات دقیق و بروز تری بدست می آوریدسلام دوستان
آیا کسی اطلاعاتی درباره منابع آبی کشور و تجزیه تحلیلی از وضعیت آب کشور داره؟
اگه سایتی وبلاگی چیزی هم باشه خیلی بهتره...
مرسییییییی
تو این سال جدید دعا کنید نت خونمون وصل شه. خسته شدم بس با گوشی اومدم.
major جون...سرعت افتضاااااااااااحه...هیچ جا باز نمی شه!!!زیاد خودتو ناراحت نکن...یعنی می خواستم گوشی رو بردارم هرچی از دهنم میاد به این مبین نت ...بگما...میل هم باز نمی شه یعنی!!!ببین چه وضعیه!!!
همه باهم دعا کنیم کسانی که داعیه اداره جهان رو دارن از خر شیطون پیاده شده و فعلا همین داخل رو مدیریت بکنن ...کل دنیا پیشکش!!!
با تشکر از اینکه از بیان مکالمات سی یا سی خود داری می کنید خواستم بگم اگه دارید واسه میجر دعا میکنید واسه ما هم دعا کنید که یه گوشی خوب مث مال اون خدا بهمون بده تا از گوشیمون هم بتونیم وارد اینترنت بشیم
مرسی از لطفتون
خب خب خب ....اگه این متلک بود که خب سیاست چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا این وصله مصله ها به ما نمی چسبه ها....سیاست چیه دیگه؟من از وضع جامعه حرف زدم!!!چرا همیشه ساست با دین و جامعه و عرف و سنت و هزار تا چیز دیگه قاطی می شه؟نه...فک نکنم انتظار زیادی باشه که مردم بتونن وضع ما رو با کره شمالی مقایسه کنن!!!!نه؟اینم می شه کشور شناسی و وضعیت کشورهای مختلف تو دنیا...واااااالااااا با این نوناشون...
و اگرم متلک نبود که خواهش می کنموالا گوشی ما هم همچین مالی نیست...و با گوشی همسر جان میایم اگه کار واجب شدیمکلا برای من تو انتخاب گوشی عامل مهم ضدضربه بودن و محکم بودنش بوده...و لا غیر...و یه چیزی باشه که یه مکالمه ای و یه پیامکی هم بشه فرستاد...
راستی دیده های من نشون می ده که تقریبا 20% گوشی زمین شناسا ت وهر برهه از زمان یه مدل گوشیه...مثلا سال 89 که نشست اتحادیه بود از حدود6 تا دبیری که شب اول رسیده بودیم 4 تامون n70 داشتیمو خودمم همینطور...که اونم بخاطر یکی از بچه ها که بنظرم خیلی کار درست بود انتخاب کرده بودم...ناراضی هم نبودم...بیچاره یعنی هم تو آب و هم تو ماسه غرق شده بود...تعداد دفعاتیم که از دستم شوت شده یادم نمیاد....3 بار lcd ش شکستولی بازم مثل مردددددد کار می کرد!!!
الانم یک عدد x2 داره تو دست ما جون می ده...و فک نکنم میاز به توضیح باشه چقد پیشرفته اس
خلاصه که همه به دعای هم محتاجیم...خب منم s4 می خوام خب
اینم فقط یه درد دل بود...امیدوارم همه آدما به آرزوهای قشنگشون برسن...
خب خب خب ....اگه این متلک بود که خب سیاست چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا این وصله مصله ها به ما نمی چسبه ها....سیاست چیه دیگه؟من از وضع جامعه حرف زدم!!!چرا همیشه ساست با دین و جامعه و عرف و سنت و هزار تا چیز دیگه قاطی می شه؟نه...فک نکنم انتظار زیادی باشه که مردم بتونن وضع ما رو با کره شمالی مقایسه کنن!!!!نه؟اینم می شه کشور شناسی و وضعیت کشورهای مختلف تو دنیا...واااااالااااا با این نوناشون...
و اگرم متلک نبود که خواهش می کنم
والا گوشی ما هم همچین مالی نیست...و با گوشی همسر جان میایم اگه کار واجب شدیمکلا برای من تو انتخاب گوشی عامل مهم ضدضربه بودن و محکم بودنش بوده...و لا غیر...و یه چیزی باشه که یه مکالمه ای و یه پیامکی هم بشه فرستاد...
راستی دیده های من نشون می ده که تقریبا 20% گوشی زمین شناسا ت وهر برهه از زمان یه مدل گوشیه...مثلا سال 89 که نشست اتحادیه بود از حدود6 تا دبیری که شب اول رسیده بودیم 4 تامون n70 داشتیمو خودمم همینطور...که اونم بخاطر یکی از بچه ها که بنظرم خیلی کار درست بود انتخاب کرده بودم...ناراضی هم نبودم...بیچاره یعنی هم تو آب و هم تو ماسه غرق شده بود...تعداد دفعاتیم که از دستم شوت شده یادم نمیاد....3 بار lcd ش شکستولی بازم مثل مردددددد کار می کرد!!!
الانم یک عدد x2 داره تو دست ما جون می ده...و فک نکنم میاز به توضیح باشه چقد پیشرفته اس
خلاصه که همه به دعای هم محتاجیم...خب منم s4 می خوام خب
اینم فقط یه درد دل بود...امیدوارم همه آدما به آرزوهای قشنگشون برسن...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رویای هر زمین شناس | علوم زمین | 1 | ||
زمین تخت است. نه کروی! | علوم زمین | 159 | ||
S | منابع آزمون دکتری زمین شناسی تکتونیک | علوم زمین | 2 | |
محاسبه ارتفاع دو نقطه از زمین | علوم زمین | 2 | ||
ارتفاع دو نقطه از زمین چگونه بدست میاد | علوم زمین | 0 |