من هم اعضای تالارمون برام خیلی اهمیت دارن![]()
ما که آخرش نفهمیدیم تو عضو کدوم تالاری!!!

من هم اعضای تالارمون برام خیلی اهمیت دارن![]()
ببخشید که دخالت میکنم، اول یه خوشامد گویی خدمت من داشته باشید تا بقیشو بگم!
سلام، خوبید؟ دوستان آشنا میبینم اینجا هم
در مورد این رفیقمون که اخیرا اخراج شده باید عرض کنم که درصورتی که هر کس، کاربر ساده یا حتی مدیر عالی رتبه، به شخص دیگه ای توهین کنه، اخطار دریافت میکنه که هر اخطاری هم امتیاز خاص خودشو داره! اگه مجموع امتیاز اخطارهای کسی به هشت برسه خود به خود اخراج میشه... ایشون هم از قبل چندتا اخطار داشتن که به دلیل توهین و فحاشی (اینایی که اینجا گفته خیلی خوبه تازه!) یه اخطار دیگه دریافت کردن و درنهایت اخراج شدن!
چطور؟؟؟؟!!!ما که آخرش نفهمیدیم تو عضو کدوم تالاری!!!![]()
باور کنید علیرغم اینکه با من تندی کرده بود من ازش خواهش کردم که به تالار زمین برگرده حتی خودش بهم گفت دوس نداره من التماسش کنم
من نمیخوام دردسری پیش بیاد تو پروفایل منو ببینید خودتون خواهید دید که من باهاشون مشکلی ندارم
هیچ اجباری در کار نیست
شما راحت باشید
نمیدونم شاید آقا مهدی از دست من دلخور بشن اما اینو بدونید من خیلی وقت بود باشگاه فعالیت نمیکردم آقا مهدی به جناب پیرجو پیشنهاد مدیریت منو دادن که برگردم وفعالیت کنم خیلی وقت قبل از اینکه نظز سنجی بشه برای مدیریت واسه من پیام فرستاده بودن
دیشب هم با مدیر تالار زیست مشاجره کرده و مطمئنم اون براش اخطار فرستاده.
نه عزیزم من با مدیریت شما مشکلی ندارم یعنی اصلا با این چیزا کاری ندارم. یکمم سرم شلوغ شده دنبال کارم و دارم کتاب ترجمه میکنم واقعا وقت سرخاروندن ندارم تازشم من همش 2 هفته اومدم پس بود و نبودم فرقی نداره.
حتما لیاقت داشتی که این سمت رو به شما دادن.
موفق باشی گلم اصلا فکرتو ناراحت نکن با بقیه بچه این تالارو سامون میدید مطمئنم![]()
اخطارش از طرف مدیر پروفایل بوده نه مدیر تالار زیست! الکی با هم چپ نیفتید دلبندانم! همونطور که گفتم قبلا هم چندتا اخطار داشته که متاسفانه با هم جمع شده و باعث اخراجش شده. منم امیدوارم زودتر برگرده و بیشتر از قبل روی رفتار و حرفهاش کنترل داشته باشه تا باعث دلخوری هیچکس نشه... ببخشید من خودمو نخود هر آش میکنما! دوس دارم
راستی مدیریت جدید تالارتونم تبریک میگم، شرمنده که زودتر برای عرض ارادت خدمت نرسیدیم![]()
نمیدونم چرا همش حس میکنم شما رو قبلا یه جایی دیدماخطارش از طرف مدیر پروفایل بوده نه مدیر تالار زیست! الکی با هم چپ نیفتید دلبندانم! همونطور که گفتم قبلا هم چندتا اخطار داشته که متاسفانه با هم جمع شده و باعث اخراجش شده. منم امیدوارم زودتر برگرده و بیشتر از قبل روی رفتار و حرفهاش کنترل داشته باشه تا باعث دلخوری هیچکس نشه... ببخشید من خودمو نخود هر آش میکنما! دوس دارم
راستی مدیریت جدید تالارتونم تبریک میگم، شرمنده که زودتر برای عرض ارادت خدمت نرسیدیم![]()
سلام برادر حال شما خوبه ؟
چی بگم والا ! ولی محمد آقا پسر بدی نیست یه خورده زود جوش میاره ولی در مقایسه با بعضی های دیگه که تو تالار زیست هستن خیلی بهتره ! ولی در مجموع من که به خاطر توهین هایی که از طرف ایشون یا افراد دیگه بهم شده شکایتی ندارم اینو به حساب بچگیشون میزارم یواش یواش یاد میگیرن چه جوری با بزرگترشون حرف بزنن
نه عزیزم من فقط از اخراج شدن محمد اعصابم بهم ریخته و چند مدت فعالیت نمیکنم و اصلا قضیه شما نیستید من خیلی هم دوستت دارم.
مدیر تالار زیستم بدونه کل کل کردن با کوچکتر از خودش نشانه بزرگی نیست مراعات کردن نشانه بزرگیه.
خب بله ایشون یه اخطار 4 امتیازی الان گرفتن .... از کی؟؟ ... از مدیر پروفایل ... خب پس توی پروفایل یکنفر کاری کرده که اخطار گرفته دیگه ... خب حالا سوال اینه که پروفایل کی بوده؟... جوابشم میشه شما ... خب همه هم میدونیم که هرچیزی گفتن درست نبوده که اخطار بهشون دادندوستان عزیزلطفااینقدرزودویک طرفه قضاوت نکنین.
همونطوری که اقای فیتوگفتن ایشون ازقبل اخطاهایی داشتن.والامدیران هیچوقت دلشون نمیخوادالکی وبه کاربرای فعالشون اخطاربدن.
فکرمیکنم چیزی که ازهمه مهمتره اینجااینه که بتونیم بهم احترام بزاریم وحرمت همونگه داریم.(اینااصلاربطی به بزرگ بودن وکوچک بودن ومدیربودن وغیره نداره.بلکه نشون دهنده ی شخصیت هرفردی هست.)
نمیدونم چرا همش حس میکنم شما رو قبلا یه جایی دیدم![]()
دوستان عزیزلطفااینقدرزودویک طرفه قضاوت نکنین.
همونطوری که اقای فیتوگفتن ایشون ازقبل اخطاهایی داشتن.والامدیران هیچوقت دلشون نمیخوادالکی وبه کاربرای فعالشون اخطاربدن.
فکرمیکنم چیزی که ازهمه مهمتره اینجااینه که بتونیم بهم احترام بزاریم وحرمت همونگه داریم.(اینااصلاربطی به بزرگ بودن وکوچک بودن ومدیربودن وغیره نداره.بلکه نشون دهنده ی شخصیت هرفردی هست.)
سلام برادر حال شما خوبه ؟
چی بگم والا ! ولی محمد آقا پسر بدی نیست یه خورده زود جوش میاره ولی در مقایسه با بعضی های دیگه که تو تالار زیست هستن خیلی بهتره ! ولی در مجموع من که به خاطر توهین هایی که از طرف ایشون یا افراد دیگه بهم شده شکایتی ندارم اینو به حساب بچگیشون میزارم یواش یواش یاد میگیرن چه جوری با بزرگترشون حرف بزنن
نه عزیزم من فقط از اخراج شدن محمد اعصابم بهم ریخته و چند مدت فعالیت نمیکنم و اصلا قضیه شما نیستید من خیلی هم دوستت دارم.
مدیر تالار زیستم بدونه کل کل کردن با کوچکتر از خودش نشانه بزرگی نیست مراعات کردن نشانه بزرگیه.
خب بله ایشون یه اخطار 4 امتیازی الان گرفتن .... از کی؟؟ ... از مدیر پروفایل ... خب پس توی پروفایل یکنفر کاری کرده که اخطار گرفته دیگه ... خب حالا سوال اینه که پروفایل کی بوده؟... جوابشم میشه شما ... خب همه هم میدونیم که هرچیزی گفتن درست نبوده که اخطار بهشون دادن
خب حالا قضاوت عجولانه دیگه چیه؟؟؟
بیخوددوستان لطفا بحث رو ادامه ندید
اشتباه کار اینجا بود که محمد دلش نمیخواست من مدیر بشم واسه همین حوصله هیچ کسی رو نداشت
من درخواست انصراف خودمو میدم
دوستان لطفا بحث رو ادامه ندید
اشتباه کار اینجا بود که محمد دلش نمیخواست من مدیر بشم واسه همین حوصله هیچ کسی رو نداشت
من درخواست انصراف خودمو میدم
اگر همچین چیزی باشه که دیگه شما بیشتر ازت انتظار مراعات میرهاگه دوتاپستی که نقل قول گرقته شده روبادقت بخونین وبه اخرش توجه کنین متوجه میشین
من همونم که قبلن پیشا عکس میفرستادی میذاشتیمت تو مسابقه همیشه هم آخر میشدی!![]()
حالا دیگه منو مسخره میکنی
حیف من که انقدر مسابقات در پیتتون رو آنالیز میکردم![]()
حالا دیگه منو مسخره میکنی
حیف من که انقدر مسابقات در پیتتون رو آنالیز میکردم![]()
پاشو بیا سری جدیدش داره رونمایی میشه... لازمت داریم!!
حالا بذار یکم بره جلو تا بیامپاشو بیا سری جدیدش داره رونمایی میشه... لازمت داریم!!
ای وای اصلا یادم نبود که شما هم هستینآره مسابقه مون بدون جدولای آنالیزی شما صفا نداره
خواهش می کنم افتخار بدین تشریف بیارین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رویای هر زمین شناس | علوم زمین | 1 | |
![]() |
زمین تخت است. نه کروی! | علوم زمین | 159 | |
S | منابع آزمون دکتری زمین شناسی تکتونیک | علوم زمین | 2 | |
![]() |
محاسبه ارتفاع دو نقطه از زمین | علوم زمین | 2 | |
![]() |
ارتفاع دو نقطه از زمین چگونه بدست میاد | علوم زمین | 0 |