تا شوال خیلی مونده الان تازه جمادی الاول هستیم![]()

تا شوال خیلی مونده الان تازه جمادی الاول هستیم![]()
سلاممو به خدا برسون
سلاممو به خدا برسون![]()
بنظرم زیاد باشه ولی شایدم اگر تبلیغ بشه خوب باشهنظرتون چیه شنبه ها و سه شنبه ها سؤال داشته باشیم واسه مسابقه؟
دیدیم چیزی سر در نیووردیم.
بریدم دگ. من دگ تو این تالار نمیام بابا. 3 هفتس درخواست مدیر و زیر شاخه می دیم.
خدافظ همگی.
سلامسلام بچه ها
ببخشید دو روز نبودم
رفته بودم تهران
خوبید؟چه خبر؟
خب دوستان خانوم سولار مدیر جدید تالارمون شدنسلام بچه ها
ببخشید دو روز نبودم
رفته بودم تهران
خوبید؟چه خبر؟
اختیار دارید شما لیاقتش رو دارید که انتخاب شدیدسلام بچه ها ممنونم از همه شما امیدوارم لایق باشم
سلام
به به بالاخره تالارزمین هم مدیردارشده.
تبریک عرض میکنم خدمت دوستان عزیززمین شناس وهمینطورخانوم سولار![]()
به بهمرسی خانمی![]()
از آنجاییکه مدیر تالار زیست ارکیده خوش ندارن ما بریم اونجا بنده هم خوش ندارم هیچ زیست شناسیو از این به بعد اینجا ببینم! زیبا، ارکیده و... حواستون جمع باشه دگ این طرفا نبینمتون!
رو نیست که. سنگ پ...
باشه ولی من که قول نمیدم حواسم جمع باشه چون یه خورده حواس پرتم![]()
یعنی بخاطر مشاجره اخراجش کردن؟؟؟؟ دلیلش رو میدونید چی بوده؟؟؟به نظرمن یک مشاجره بین دو نفر اونقد مهم نیست که مدیران ارشد اقدام به اخراج فردی میکنند مگر همه ما انسانها در برابر خدا یکسان نیستیم پس چرا در این سایت به مدیران تالارها نباید حرفی زد و تا حرفی زده میشود عضو فعال تالار اخراج میشود.
Major Geologist این همه برای تالار زمین فعالیت میکرد حالا باید اخراج بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلوم شد دموکراسی تو این سایت مرده. به دلیل اینکه از نظر اعضای تالارها برای انتخاب مدیر استفاده نمیشه.
من فقط به دلیل فعالیت علمی توی این سایت اومدم و الان دگ هیچ انگیزه ای برای این کار ندارم.
ای بابا یعنی با ارکید هم بحث داشتهدیشب گویا با مدیر زیست مشاجره کرده و الان اخراج شده. درکل انگیزه ای برای فعالیت ندارم.
معلومه که همه باهم دوست هستیم و سولار جانم دوست دارم ولی احترام به نظر اعضای تالار قضیه اش یه چیز دگ![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رویای هر زمین شناس | علوم زمین | 1 | |
![]() |
زمین تخت است. نه کروی! | علوم زمین | 159 | |
S | منابع آزمون دکتری زمین شناسی تکتونیک | علوم زمین | 2 | |
![]() |
محاسبه ارتفاع دو نقطه از زمین | علوم زمین | 2 | |
![]() |
ارتفاع دو نقطه از زمین چگونه بدست میاد | علوم زمین | 0 |