سلام. خیلی خوش اومدین.منم زمینیم
سلام. خیلی خوش اومدین.منم زمینیم
جانم؟سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممم
کسی خونه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه سریع!!!سلام ارکیده جون هستم
چایی بیارم یا قهوه؟
خیلی هوش اومدی
ارکیده جان تالار زمینو نمیشه بهم ریخت آخه جنس سنگاش خیلی مرغوبهببخشیددعوتنامه داشتیم امشب تالارزمینوبهم بریزیم![]()
هواستون باشه اینجا آتشفشانهاش فلسیک هسببخشیددعوتنامه داشتیم امشب تالارزمینوبهم بریزیم![]()
ا ا ا ا مخفی کاری نداشتیماااااااااااااااسلام من همیشه اینجام به صورت نامحسوس![]()
فلسیک چی بید؟هواستون باشه اینجا آتشفشانهاش فلسیک هس
انفجار کنه پرواز میکنید تو تالار زیست![]()
سلام من هم اومدم
ولی ارکیده میزبان دیشبی نیست ها....
فلسیک یعنی اسیدی ... البته نه اون اسید شیمی ... یعنی بیشتر کانیهاش سیلیسی هستن ... برای همینم گرانرویش بالا هست ... لذا بدلیل غلظت بالا وقتی فشار زیاد بشه یکدفعه میترکهفلسیک چی بید؟
بوی توطئه میادارهههههههه
اقای هیتلرکجاست؟
چشمم روشن.........سلام بچه ها! خیلی خوش اومدین.
پس زیبا جون کجاست؟
نام کاربریش زیبا جونه.چشمم روشن.........
زیبا جون کی باشن؟![]()
فلسیک یعنی اسیدی ... البته نه اون اسید شیمی ... یعنی بیشتر کانیهاش سیلیسی هستن ... برای همینم گرانرویش بالا هست ... لذا بدلیل غلظت بالا وقتی فشار زیاد بشه یکدفعه میترکه
سلام. خوش اومدی. سینا سیبیلو کو؟!سلام به دوستان با سیبیل و بی سیبیل. منم اومدم
خب نه همه جاپس کلامنظورازاصطلاح اسیدی که درزمینه ی زمین شناسی بکاربرده میشه اسیدشیمی نیست چیزه دیگس؟
دو روز ولت کردیم .. این دوستا رو از کجا پیدا کردی؟سلام. خوش اومدی. سینا سیبیلو کو؟!
بابا شما دگ چرا! اینجا که تالار خودته. بچه های زیست امشب دعوت کردم.من هزار سال هم اینجا پست ندم کسی دنبال من نمیگرده![]()
به جون شما الان میخواستم بیام دنبالتمن هزار سال هم اینجا پست ندم کسی دنبال من نمیگرده![]()
از تو تالار زیست.دو روز ولت کردیم .. این دوستا رو از کجا پیدا کردی؟
دستت درد نکنهاز تو تالار زیست.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رویای هر زمین شناس | علوم زمین | 1 | |
![]() |
زمین تخت است. نه کروی! | علوم زمین | 159 | |
S | منابع آزمون دکتری زمین شناسی تکتونیک | علوم زمین | 2 | |
![]() |
محاسبه ارتفاع دو نقطه از زمین | علوم زمین | 2 | |
![]() |
ارتفاع دو نقطه از زمین چگونه بدست میاد | علوم زمین | 0 |