من میخوام هی پرتش کنم اونطرف خودشون میان طرفم! دوتا تست که از اون مبحث بلد نباشم میرم دوباره شروع میکنم به خوندن!!! هنوز مرور تنظیم منظر مونده چند وقت گذاشتموشون کنار همش درگیر این تاریخ و فن شدم از دستشون خلاص نمیشم هی میخونمشون!!!!بگو چیا مونده که میخوای مرور کنی بعد میگم اگه اشتراکتمون زیاده با هم از همین الان تعیین کنم بخونیم................مثلا واسه معاصر میخواییم یکی از همین خلاصه ها مرور شه خب بگیم تو 2 ساعت بریم مورشر کنیم بعد پرتش کنیم اونور و با این حس پرتش میکنیم که دیگه تومه و یادش گرفتیم بقیش میسپاریم دست خدا......................بعد اینجوری بیشترم در ارتباطیم میتونیم اشکالامون حل کنیم................تا شب کنکورم ادامه داشته باشه بی استرس........
فکر کنم جزوه ای که اقا ایرانشاهی گفتن خوب باشه ولیییییییییییی زیاد تعداد صفحاتش!!!!!!سلام بچه ها می تونیین کمکم کنین و بهم بگین منظر چی بخونم؟اگه بگین ممنون
پستم ویرایش کردم اینا جوابای سوالات پیچش جزوه سروش نیاس#3149من میخوام هی پرتش کنم اونطرف خودشون میان طرفم! دوتا تست که از اون مبحث بلد نباشم میرم دوباره شروع میکنم به خوندن!!! هنوز مرور تنظیم منظر مونده چند وقت گذاشتموشون کنار همش درگیر این تاریخ و فن شدم از دستشون خلاص نمیشم هی میخونمشون!!!!
فکر کنم جزوه ای که اقا ایرانشاهی گفتن خوب باشه ولیییییییییییی زیاد تعداد صفحاتش!!!!!!
دستت درد نکنهسوال 1 )3
سوال2)3
3)4
4)2
5)3
6)1
7)2
8)3
9)شک دارم
سوال پایین سوال 9 )4
10)3
11) 1
12)4
131
14)1
15)4
توی باشگاه هستش بچه ها ی کمک میرسونید بگید کجای؟؟؟؟؟؟؟ببخشید چه جزوه ای هست؟اطلاع ندارم.
ببخشید چه جزوه ای هست؟اطلاع ندارم.
توی پیجت گفتم چیارو مرور کردمبگو چیا مونده که میخوای مرور کنی بعد میگم اگه اشتراکتمون زیاده با هم از همین الان تعیین کنم بخونیم................مثلا واسه معاصر میخواییم یکی از همین خلاصه ها مرور شه خب بگیم تو 2 ساعت بریم مورشر کنیم بعد پرتش کنیم اونور و با این حس پرتش میکنیم که دیگه تومه و یادش گرفتیم بقیش میسپاریم دست خدا......................بعد اینجوری بیشترم در ارتباطیم میتونیم اشکالامون حل کنیم................تا شب کنکورم ادامه داشته باشه بی استرس........
نگردین دنبالش بفرماین لینک مستقیم http://s5.picofile.com/file/8154879700/manzar.pdf.html[/QUOTE
مرسی،
nafise, شهید یوسف الهی خیلی خیلی لطف کردین.
من اصلا تو این چهار ایوانی ها موندم توی جزوه متدین دیگه نوشته اولین چهار ایوانی مدرسه بوده اونم مدرسه خرگرد صفحه44 جزوه یکمن الان یی سوال خیلی خیلی بزرگ برام پیش ااومده؟!!!!!!!
مگه کاخ بار عام کوروش و کاخ اختصاصی کوروش 4 ایوانی نبودن؟؟؟؟؟
پس چچرا همه جا مینویسن اولین بنای 4 ایوانی قبل از اسلام کاخ آشور دوره یی پارتی؟؟؟؟
کاخ آشور اولین بنای 4ایوانی است ک ب یک حیاط مرکزی باز میشود.درسته دوستان؟
من الان یی سوال خیلی خیلی بزرگ برام پیش ااومده؟!!!!!!!
پس چچرا همه جا مینویسن اولین بنای 4 ایوانی قبل از اسلام کاخ آشور دوره یی پارتی؟؟؟؟
QUOTE=mas6969;8096693]سلام
مهندس اگه اشتباه نکم اونا ستاوندن نه ایوان به شکل امروزی!!!
البته خیلی از این بحثها هست،اولین بنای 4 ایوانی بعد از اسلام چیه؟؟؟هرکی یه چی میگه
من الان یی سوال خیلی خیلی بزرگ برام پیش ااومده؟!!!!!!!
بچه ها این جمله درسته ؟؟؟؟ : سازه صلبتر زمان نوسان طولانی تر خسارت کمتر
بله بلهنه اتفاقا سازه صلب زمان نوسانش کوتاهتره
سلااااااااام....دختر تو چقدر حلال زاده ایسلام.....خوبین بچه ها...دلم براتون تنگ شده بود....![]()
درسته بچه ها جوابتو دادن...ولی دیگه نقل قول گرقتم نمیشه پاک کنممن الان یی سوال خیلی خیلی بزرگ برام پیش ااومده؟!!!!!!!
سلام
البته خیلی از این بحثها هست،اولین بنای 4 ایوانی بعد از اسلام چیه؟؟؟هرکی یه چی میگه
QUOTE=mas6969;8096693]سلام
سلام بچه ها کسی سوال وجوابای تشریحی کنکور 93 رو داره واسم بذاره .ممنون میشم
آره دیروزم نبود ...حتما اینجوریفافا چرا امروز نیست ؟؟
معمارش برومینیهآره دیروزم نبود ...حتما اینجوریافتاده رو کتابا....![]()
از دنی چه خبر؟؟؟در چه حالیه؟؟در سلامت کامل به سر میبره؟؟؟
غلط نکنم دنی کیفیت درس خوندن تو این روزارو خیلی بیشتر از از امثال ما درک کرده![]()
بچه ها کلیسای سان ایوو اثر کیه؟؟؟زیر شکل نوشته گوارینی ولی گمونم تو متن یا نوشته برنینی یا برومینی....کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟
معمارش برومینیه![]()