بچه ها کارتا 12ام میاد......................................یهو استرس گرفتم اخه من تا 4شنبه برنامه خوندن دارم حتی 5شنبه بعد هنرهای ساخت.....فک کن اگه معماری زودتر باشه مثلا 15 چقد بد میشه...........![]()
برو بچ ص 24 معماری ایران معماریان میگه قنات نو آوری ایرانیان است و بسارارتوها مخترع این تکنولوژی عظیم هستن
و در هخامنشی هم مرسوم بوده و رواج داشته
و آشوری ها هم خوششون اومده و اون رو ب سرزمینشون بردن
![]()
نه عزیزم ما اصن گذرمون به اون تاپیک مطالعه گروهی هرازگاهی میفته ..هرچی هست همینجاست..پارسال تو تاپیک زمانبندی تولد گرفتن! هیچ مشکلی هم پیش نیومد
مطالب علمی واسه تاپیک مطالعه گروهی بود همیشه
اینجا روحیه دهی و این چیزا
چرا اخطار دادن بهتون؟؟ پستاتون تو اون تاپیک بوده یا این یکی؟؟
اگه اینجا بوده واسه حذف اخطارها با مدیریت جناب صدیق صحبت کنید:|
من الان تو جامم یه چشمی دارم مینویسم ...صب 6-6:30 با نفیسه و شزه و شیرین و آزی..بچه ها من جدی جدی دارم نگران دنی میشم..ایشالا حالش خیلی خوب باشه و درحال ترکوندن درسا باشه..بچه ها شب تا چند بیدار میمونین و صبح چند بیدار میشین؟
من از دن دن خبر دارم حالش خوبهمن الان تو جامم یه چشمی دارم مینویسم ...صب 6-6:30 با نفیسه و شزه و شیرین و آزی..بچه ها من جدی جدی دارم نگران دنی میشم..ایشالا حالش خیلی خوب باشه و درحال ترکوندن درسا باشه..
بجه های مهربون و با صفای معماری واسه تک تکتون آرزو موفقیت میکنم ایشالا هر دانشگاهی ک دوس دارین قبول شین و ب کوری چشم اون آدم .... بیام اینجا تو شادی و جشنتون شرکت کنم
![]()
از همتون ممنونم ک منو پذیرفتین. خیلی بهم خوش میگذشت وقتی با شما بودم. اما انگار جز دردسر هیچی دیگه نداشتم![]()
دیگه از این ب بعد تهنایی اینجوریتو تاپیک حسابداری واسه خودم چایی بریزم![]()
مراقب خودتون باشید. درساتونم بخونید![]()
مهتادای محترمم ب فکر تدکشون باشن لدفن![]()
شبتون پر ستاره![]()
بچه ها کارتا 12ام میاد......................................یهو استرس گرفتم اخه من تا 4شنبه برنامه خوندن دارم حتی 5شنبه بعد هنرهای ساخت.....فک کن اگه معماری زودتر باشه مثلا 15 چقد بد میشه...........![]()
من الان تو جامم یه چشمی دارم مینویسم ...صب 6-6:30 با نفیسه و شزه و شیرین و آزی..بچه ها من جدی جدی دارم نگران دنی میشم..ایشالا حالش خیلی خوب باشه و درحال ترکوندن درسا باشه..
الان دیجیتال میاد حسابتو میرسهاین پدیده اینورژن چیه؟
ک میگه اول صب و اول شب ب وجود میاد
تنظیم شرایط قیابکلو.
من همین یک ساعت پیش شرو کردم ب فن خوندن.سلام دوستان
خسته نباشید...
شما هنوز دارید چایی میریزید !؟
دوستان به نظرتون خوندن لغات جدید زبان تو این چند روز باقی مونده کار درستیه یا بیخیال شم؟
فا فا من فرزانه ام !؟من همین یک ساعت پیش شرو کردم ب فن خوندن.
میدونی از کی تا حالا لاشو وا نکرده بودم؟
![]()
اگه برسم زبانم مرور میکنم
بخون بابا.
یارو تازه روز قبل کنکور مید ی کتابو اونم جدید نیگا میکنه.
بخون بخون فرزانه
با آرامش بخون .
نه تو فرنازیفا فا من فرزانه ام !؟
تو کنکور دقت کن خیلی زیاد !
راستش خیلی وقت گیره. فعلا منظر جهانم مونده و مرورهام.
لغات زبان اصفهانی تا درس 9 خوندم
میخوام تا آخر یعنی درس 18(یعنی 9 درس باقی مونده!) بخونم
ولی خیلی وقتگیره...
می خوام بدونم رو این سرمایه گذاری کنم یا درسای دیگه؟
آخه با این وضع که پیش میرم به خوندن لغات جدید نمی رسم...
سلام صبح بخیررررررررر![]()
![]()
سلام دوستان
خسته نباشید...
شما هنوز دارید چایی میریزید !؟
دوستان به نظرتون خوندن لغات جدید زبان تو این چند روز باقی مونده کار درستیه یا بیخیال شم؟
سلام صبح بخیررررررررر![]()
![]()
صبح زیبای همگی بخیر و شادیگووووووووووووود مورنینگ بچه هاااا![]()
نه تو فرنازی
نه بابا وقتتو تلف نکن...لغتایی که خوندی مرور کن....ولی اگه الان لغت جدید بخونی سر کنکور قیافش برات آشنا میاد ولی معنیش یادت نمیاد...خیلی آدم عصبی میشه....
یا باید کل وقتتو بذاری زبان بخونی....یا وقتشو بذاری رو درسای دیگه....فوق فوقش اگه حیفت میاد یه درس رو بخون روندش کن![]()
سلام سلام صبحت بخیررررررررر...................................................
بچه ها امروز میخوام تنظیم و مکانیکی رو بخورم بندازم دورتازه میخوام 91 هنرهای ساختم حل کنم ....جزوه نانو هم میخوام بخونمش
...............................الانم هوس املت کردم برم درست کنم برا خودم....................میبینین چقد کار ریخته رو سرم..........................................من رفتم
اقا من قشنگتر از این بلد نیستم برم انصافا شما خوشگل میدوین.................![]()
آیتکین همه رو میرسی بوخونی؟؟؟واسه تاسیسات چی موخونی؟؟؟بوگو منم بوخونم....
انگار همه رو خوندم یه تاسیساتم مونده
نانو نگو بلا بگووو.....هی میخوام بخونمش هی یه جای کار که باشه تاریخ میلنگه
آخه اونجا برف باریده تو برف نمیشه دوید...اینجا از برف خبری نیست من و آوا اینجوریمیددوییم...وگرنه تو هم زیبا میدوی
....الان![]()
اون سیبیلوهه توییاااا![]()
فقطو فقط مرورسلام. دوستم یه جزوه معماری معاصر از دانشگاه تهران بهم داده. به نظرتون این جزوه رو بخونم یا اینکه فقط خلاصه هامو دوره کنم؟ چیکار کنم؟![]()
سلام. دوستم یه جزوه معماری معاصر از دانشگاه تهران بهم داده. به نظرتون این جزوه رو بخونم یا اینکه فقط خلاصه هامو دوره کنم؟ چیکار کنم؟![]()