زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم هستم:cry:
ولی یکم دپرسم و خیلی زیاد نگراننننننن
صب ی آزمون گرفتم از خودم (آزمون جامع اول آکادمی ) میانگین درصدام 20 بود!!!!!!
حالا ههی دارم از صبح ب خودم امیدواری میدم :) ک من هیچی رو مرور نکردم تازشم ی هفتس لای کتابارو باز نکردم
رفتم فن کنکور سال 88 رو زدم درصد شد 40 (بعدا نوشت : منظرش رو هم زدم شد 40 درصد اونم) :) دیگه چیکار کنم .. هی دارم ب خودم روحیه میدم حتی با حل سوالای آسون :biggrin:هرچند ک بازم 12 تا سوال درست دا شتم
ولی بگما من ک نا امید نیستم .. تا آخرین روز مرور میکنم و تست میزنم .. قطعا ی نتیجه ای خواهد داشت

فردا آزمون جامع اول ایوان خانه رو میگیرم از خودم :cool:

آخرین ویرایش:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز 9 ساعت درس خوندم
تست زدم
ی قسمتی از منظر رو مرور کردم
ساختمان های بلند رو مرور کردم و 17 تا نمونه موردی شو بررسی کردم
سبک آذری رو هم مرور کردم
واقعا اصلا نمیشه توی روز فقط ی درس خوند... من ک مخم داغ میکنه :(

بچه ها ی چیزی بگم؟! آخه خیلی برام جالب بود
الان داشتم سوالای منظر آزمون جامع اول آکادمی رو بررسی میکردم ی سوال بود پلان ی باغ رو داده بودولی من نمیشناختمش نتونستم جواب بدم.. بعدش ک منظر کنکور 88 رو زدم همون سوال بود و همون پلان با گزینه های متفاوت ولی من تونستم جواب بدم چون موردایی ک تو گزینه ها بود رو پلانشون رو بلد بودم از طریق رد گزینه جواب دادم.. برای خودم خیلی جالب بود :) باید یکم شانس هم داشته باشی تو کنکور

cna12

عضو جدید
Scrapbook_1422054253553.jpg
بچه ها کسی جواب این دو سوال میتونه واسم شرح بده ...خیلی اشتب میزنم تو این سوالا

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 230445

والا سوالات خییلی ریزن....با فلاکت اونم (چون اولی به چشمم خورده بود یه جایی) تونستم بخونم.....اگه میتونی یکم بزرگش کننن

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما میدونین کدوم فیلمهای پرسپکتیو اقای ایرانشاهی که توی سایت اپارته حل تست هست؟؟:gol:

من لینک مقاله های منظر پارسال که سحر جون گذاشته رو پیدا نمیکنم:(

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها صبحتون بخیر...چرا همه با هم 8 پاشدین؟ :D چقد تفاهیم داریم مااااااا...
بچه ها کسی خبر دنی رو داره؟؟ :Dاحساس میکنم 3،4 روزه نیومده خونه..خخخخخ...فافاااااا کوشی؟؟بقیه هستین؟آیتکین،شزه،شیرین،آید،شهید،تهورا......هستین؟؟؟

فرزند ققنوس

عضو جدید
مشاهده پیوست 230445

جواب سوال اولی انباری زیر پله است به دلیل قرار گیر خط برش پلان و تمام شدن تعداد کف پله و جهت مسیر حرکتی

جواب 3وال دومی هم گزینه یک می شه با توجه به خط برش در راستای عرضی پله است پله هایی که در معرض دید هستند با خط ممتد و پله هایی که دیده نمی شوند با خط چین نمایش می دهند .

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام بروبچ
بچه ها واسه انتخاب رشته ازاد امکان این وجود نداره که رشته محل هاییی که زدیم تغییر بدیم اخه از شهری که انتخاب کردم پشیمون شدم!

tahoora2012

عضو جدید
خواهان آنم که ضربان قلبتان به لبخند های مکرر تکرار شود
و هر آنچه به دل آرزویشان را دارید,بی بهانه ای از آن شما باشد...دعایتان میکنم به خیر ...نگاهتان میکنم به مهر ...یادتان میکنم به نیکی هرکجا هستید بهترین ها را برایتان آرزو میکنم.
فقط از او بخواهید.......
خودش بهتر میداند......

لحظه های زمستونتون به خیر,لباتون خندون,دلتون شاد,همه روز خوش...قلباتون پر از عشق الهی...
+و در آخر هم آینده درسیتون همونی بشه که آرزوشو دارین.

++چه آتیشی سوزوندید بچه ها ....خیلی خوب بود...دم همتون گرررررررم....راضیم ازتون

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاریخ 92 چی میگه؟؟

صب اینجوری

الان اینجوری

آواااا ی چایی لیمویی لطفن

:D عیب نداره تاریخ 92 سخت بوده..................................عوضش من ازمون 9 مرکز تاریخشو زدم 68 درصد الان اینجوریم.................:w31:

اهان راستی بچه ها اینا یادتون باشه..............

اوج اجرکاری......سلجوقی

اوج گچبری .........ایلخانی

اوج کاشی معرق...............تیموری

اوج کاشی هفت رنگ ...............صفوی

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه بچه ها یه مطلب روان واسون برامنحنی های نیروهای برشی وگشاور خمشی میخوام .ومقالات مهم برا منظر مییییییییییییییییخوام .:cry::cry::cry::cry:

سلام مارال جان....اگه واسه نومودارا:Dچیزی پیدا کردی از من دریغ نکن خواهر...نیاز دارم...خییییییییلی زیییییییییاد...
بذار یکم دادو بیداد را بندازم بچه ها بیان کمممک.....کمممممممممممممک

فاطیما8

عضو جدید
DSC_0002.jpg

بچه ها سلام خوبین؟همگی اماده این واسه کنکور دیگه؟؟؟:(به ثانیه شمارهاش نزدیک شدیما...ایشالله هممون قبولیم....
این سوال کنکور 86 مدیریت ولی من جوابشو پیدا نکردم شما میتونین حل کنین؟خواهشا نرین بعد کنکور جواب بدین...:smile:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه بچه ها یه مطلب روان واسون برامنحنی های نیروهای برشی وگشاور خمشی میخوام .ومقالات مهم برا منظر مییییییییییییییییخوام .:cry::cry::cry::cry:

سلام مارال جان....اگه واسه نومودارا:Dچیزی پیدا کردی از من دریغ نکن خواهر...نیاز دارم...خییییییییلی زیییییییییاد...
بذار یکم دادو بیداد را بندازم بچه ها بیان کمممک.....کمممممممممممممک

ی نمونه سوال بذارید که ایراد دارید تا براتون بگم نمودار برش و خمش رو
سوالاش راحته معولا تو کنکور
از جزوه هایی که دارم در مورد نمودار براتون عکس میگیرم فردا میذارم:w10:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهم ها رو نمیدونم
ی نیگا اگه دوس داشتی بکن ب اینا
گنجینه مقالات معمــــــاری منظــــــر
[دانلود] مجله صفـــه

http://www.bagh-sj.com/
http://www.manzaronline.com/

Rozita9197

عضو جدید
سلام بروبچimg_1352587840_665.gif
خوبین؟img_1352586824_140.gif
آخه چایی چیه اینقدر چایی میخورین....:hate:
آوا طفلکی گوناه داره

بچه ها میگم یه سوال
شماها میدونین توی این لینک که میذارم واسه سوالای آزاد 90 این جریان a , b چیه؟
من دانلودشونم کردم انگار کلا دو مدل سوال بود....
نیدونم چه جوریه

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...و-آزاد/page4?p=7639901&viewfull=1#post7639901

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بروبچمشاهده پیوست 230491
خوبین؟مشاهده پیوست 230490
آخه چایی چیه اینقدر چایی میخورین....:hate:
آوا طفلکی گوناه داره

بچه ها میگم یه سوال
شماها میدونین توی این لینک که میذارم واسه سوالای آزاد 90 این جریان a , b چیه؟
من دانلودشونم کردم انگار کلا دو مدل سوال بود....
نیدونم چه جوریه

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...و-آزاد/page4?p=7639901&viewfull=1#post7639901

نه دو مدل سوال نداریم جای گزینه هاشو عوض میکنن ای بی سی دی طراحی میکنن که تخلب نشه سر جلسه بعد خودشون قبل امتحان تخلب میکنن

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها کابل پیش کشیده همون پیش تنیده؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من اصلا درصدای تاریخم خوب نیست همشون یادم رفته اینگار اصلا نخوندمشون!!!!!!!!!:(

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من اصلا درصدای تاریخم خوب نیست همشون یادم رفته اینگار اصلا نخوندمشون!!!!!!!!!:(
منم همینطورم..من این سبک شناسی بیلاوارث :D رو جویدمااا باز یادم نیست

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره همونه.................تو پیش کشیده پیش از گیرش بتن کابل رو میکشن....تو پس کشیده پس از گیرش بتن.................

نا امید نباش مرور کن وقتی سوالی رو بلد نیستی بخون جوابشو یاد بگیر ولی این درصدای بد باعث نشه تست زدن رو ول کنی چون واسه مرور خیلی خوبه...ممکنه یه چیزی 4 بار از مرور کنی سر تست دوباره فراموش ولی وقتی یه چیزی رو با سوال یاد گرفتی به این راحتی از ذهنت نمیره..................................منم این اسلامیو هر چی میخونم فراموش میکنم برا همین روز قبل کنکور تصاویرشو میخونم دوباره........:D با کلیساها

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا جان میدونم همتون دلتون از این معاصر پره ...................ولی من میگم تاریخ فقط معاصررررررررررررررررررررر:w38::w38:...........اصن چیه این گنبد ایووناااااااا ........................:w00::w00:

راستی بچه ها اگه تونستم نکات این نمودارارو مینویسم براتون که با این نکات میشه تقریبا با حذف گزینه به جواب رسید مگه اینکه از شانسمون طراحه بخواد زرنگ بازی دربیاره......که البته 100 درصد ما زرنگتریم.........:w25:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
اره همونه.................تو پیش کشیده پیش از گیرش بتن کابل رو میکشن....تو پس کشیده پس از گیرش بتن.................

نا امید نباش مرور کن وقتی سوالی رو بلد نیستی بخون جوابشو یاد بگیر ولی این درصدای بد باعث نشه تست زدن رو ول کنی چون واسه مرور خیلی خوبه...ممکنه یه چیزی 4 بار از مرور کنی سر تست دوباره فراموش ولی وقتی یه چیزی رو با سوال یاد گرفتی به این راحتی از ذهنت نمیره..................................منم این اسلامیو هر چی میخونم فراموش میکنم برا همین روز قبل کنکور تصاویرشو میخونم دوباره........:D با کلیساها
ممنون وای خدا کلیساها......... تعدادشون اندازه شکلای معماری اسلامی چقدر تواناییشون بالا بوده این همه کلیسا ساختن:w22:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اووووووومدم شیرین جووووووووون

از کدوماااااااا؟ نکنه توام؟ وای من دیگه تحمل ندارم
وااااییی آوا خیییییییییللللی باحال میدوی:biggrin:
نه من پاک پاکم....نگران من نباش داداش

ممنون وای خدا کلیساها......... تعدادشون اندازه شکلای معماری اسلامی چقدر تواناییشون بالا بوده این همه کلیسا ساختن:w22:

شهید جووون.............شکلای معماری اسلامی رو شکلاتای معماری اسلامی خوندم:biggrin: ...
با خودم میگم خدا این دختره زده به سرش؟؟؟؟معماری اسلامی کجاش شکلاته
:surprised:به اون گندی:Dاه اه...پیف پیف:hate:
دیگه تنوع تاچه حد آخه؟؟؟هر بنا رو تو چند دوره ساختن...تو هر دوره چنتا چیز میز اضافه کردن بهش....یوهو میساختین تموم میشد دیگه:w00:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
روز جالبی نبود خسته بودم هیچ کار مفیدی نکردم:(

من امروز 2 ساعتم نخوندم 4تا دونه از باغهای ایران نگاه کردم
بعد دیدم باغ دلگشا سمرقند پلان نداره هیچ جا ؟ پلان باغ سمرقند زیر درخت آلبالو گم شده اگر کسی پیدا کرد عکسش بزار ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا